koun 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) Λοιπον παιδια θελω να συγκρινω τις 2 μηχανες DERBI GPR 50 με DERBI SENDA EXTREME/DRD θελω να μου πειτε μερικα πραγματακια για αυτες τις 2 μηχανες οσοι ξερετε...για να καταλαβω πια να διαλεξω τελικα... ενδιαφερομαι μονο για αυτες τις 2..για τιποτα αλλο...ουτε παπακι..ουτε 125αρι... για πειτε μου λοιπον..τι ξερετε???και ετσι να βοηθηθω και να διαλεξω την καταληλη για μενα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 7 , 2010 από τον koun Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2010 το derbi gpr 50 ειναι πολυ καλη μηχανη και γρηγορη αλλα ειναι ακριβη για πενηνταρι!(3152) απο την αλλη το DERBI SENDA EXTREME 50 καλη μηχανη και σε ποιο λογικη τιμη !(2491) εσυ γιατι το θες ακριβως??επισης θα το παρεις καινουργιο η μεταχειρισμενο?? παντως αν δεν σε πειραζει το οικονομικο τοτε σιγουρα gpr 50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koun 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2010 σου απανταω στο αλλο θεμα που εχω ανοικσει ακριβοσ το ιδιο...αντε δεστο ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες