javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2005 Λοιπον εχω δει σε πολλα ΧΤ που εχουν αλλαξει το πισω φαναρι πορειας, με αυτο του παλιου ΤΤ. Και εχω δει και πολυ καλες δουλειες με την πινακιδα στην κανονικη της θεση. Οσους εχω ρωτησει στο δρομο μου ειπαν οτι το εκαναν μονοι τους... κατι που ουτε ξερω ουτε μπορω να κανω ... Ολα εδω στην περιοχη που εχω ρωτησει, το κανουν αλλα μονο με την πινακιδα συγκολλημενη μεσα στο θολο (πανω απο την πισω ροδα) κατι που δεν θελω ... Θελω να πεταει πισω κανονικα... Δεν μπορει να ειναι κατι τοσο δυσκολο αλλα κανενας δεν εχει την διαθεση να το δοκιμασει, οπου ρωτησα ... Εχει κανενας σας κανενα γνωστο που να το εχει κανει να μου πει σε ποιο συνεργειο να παω που να κανουν την modιφια? (για αθηνα παντα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2005 Δεν ξέρω ρε Νικόλα, αλλά είναι τόσο σημαντικό αυτό το mod να γίνει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2005 σημαντικο ... χμμμ.. ποσο σημαντικο ειναι το να κανω σεξ? :P Ειναι απλα κατι που μου αρεσει και με τρελενει παρα πολυ οταν το βλεπω σε αλλα ΧΤ. Βασικα αυτο που ειχα, ηταν μεν ωραιο, αλλα δεν φαινοντουσαν καθολου τα λεντακια στο φρεναρισμα, (ειδικα τη μερα καθολου) ... ξενερωσα και πηγα και εβαλα το μαμα το φτερο, με το μεγαλο και ωραιο φαναρι πισω ... αλλα και το τεεεραστιο φτερο... και μου κακοφαινεται λιγο... Και περισσοτερο πεισμωνω επειδη ειναι κατι σχετικα ευκολο, αφου τοσοι μου εχουν πει οτι το εχουν κανει μονοι τους, αλλα εγω επειδη δεν ξερω γρι, δεν εχω και τα κοτσια να βαλω χερι στην μοτο .... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2005 η κότα, η γυναίκα και η μηχανή θέλει χέρι λεει ο λαός!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
n1k3man 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2005 βαλε LEDakia καλυτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2005 βαλε LEDakia καλυτερα <{POST_SNAPBACK}> Βασικα αυτο που ειχα, ηταν μεν ωραιο, αλλα δεν φαινοντουσαν καθολου τα λεντακια στο φρεναρισμα, (ειδικα τη μερα καθολου) ... ΒΤW Νικο, που πας για service κτλ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
n1k3man 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2005 εισαι σιγουρος οτι δεν φαινονται καθολου? εγω που εχω βαλει στο klx μου αυτα της acerbis φαινονται μια χαρα και μ@μανε και σε εμφανιση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2005 αυτα ειχα και γω... δεν παιζανε καθολου σου λεω ... βολτα με συναδελφο, επεσε πανω μου... ευτυχως σιγα γιατι πηγαιναμε με 5χαω αναμεσα απο αυτοκινητα ... Ε την ιδια μερα πηγα και αλλαξα τα λεντς με το μαμα ... Και παμε παλι... ΒΤW n1k3man, που πας για service κτλ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pulsewidth 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2005 ledakia tis acerbis einai i kalyteri lysi kai vazeis kai tin pinakidoula, kai gia to an fainodai h photo milaei moni tis..... aaaaaaaaa kai to vazeis kai monos sou 3 vides einai oles ki oles..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
n1k3man 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2005 αυτα ακριβως τα ledakia σπέρνουνε! τα εχω και γω στο KLX μονο που εχω κοψει το πλαστικο της πινακιδας και την εχω βαλει απο κατω και εχουν μεινει μονο leds.. γαματη οψη! @java: sorry man δεν ειχα δει καθολου την ερωτηση σου..! λοιπον, πολυ καλο συνεργειο ειναι ενα εξουσιοδοτημενο της Kawa ενα στενο πανω απο την λ.ηρακλειου πριν απο το σουλτατη. εννοειται πως μπορεις να πας οτι μοτο θελεις.. ειναι αψογος. το ιδιο και το service του σουλτατη μονο που ειναι λιγο ακριβοτερο.. εγω σπανια πια παταω σε συνεργειο αφου εχω αξιωθει να μαθω 5πραματα και τα βασικα τα κανω μονος μου στο γκαραζ! πηγαινω εκει και σ'εναν αλλο πιο μακρια στη συγγρου για ρυθμισεις βαλβιδων/carbs και για τυχον αποριες! αυτια! και μια και εισαι γειτονας να πιουμε και κανα γκαιφε καποια στιγμη! ps: επισης ενα καλο και φτηνο συνεργειο που ειναι και σχετικα καινουργιο ειναι αυτο στη Ροδου-Συρου. αλλαξα εκει ρουλεμαν λαιμου για 50ε και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος. βεβαια την επομενη μερα εφτυσε η αριστερη μπουκαλα λαδια αλλα δεν ειχε καμια ευθυνη αυτος και αλλαξα μονος μου τα λαδια.. piece of cake! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2005 pulsewidth το κυριοτερο προβλημα ηταν τη μερα, οχι την νυχτα... Αλλα και παλι δεν τιθεται θεμα συγκρισης φιλε ... Ωραια φαινονται στην φωτο σου τα LEDακια, αλλα στο μαμα-φως οταν πατας φρενο, γινεται μερα ... Ετσι μερα, γινεται και με το μαμα φαναρι του ΤΤ, γιαυτο εχω φαγωθει να το βρω ... anyway... n1k3man thanx ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
n1k3man 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2005 ρε c java αν δε φαινοταν για ποιο λογο το εχουν KTM και Ηonda στα EXC και CRE αντιστοιχα? τεσπα αφου εχεις κολλησει με το συγκεκριμενο ριξε μια ματια απο τον τογελο μηπως εχει παρομοιο ιμιτα φαναρι. και στο μοναστηρακι ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pulsewidth 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2005 (τροποποιήθηκε) file java episis kali lysi einai kai fanari apo astra papi to opoio exei kai ena mikro kabyloma kai erxetai kouti sti fteraki tou xt,exei dynatoutsiko fos. to mono kako an thimame kala einai oti einai mono poreias h laba tou, alla an den kano lathos ayto allazei me mia alli laba...... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2005 από τον pulsewidth Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2005 file java episis kali lysi einai kai fanari apo astra papi to opoio exei kai ena mikro kabyloma kai erxetai kouti sti fteraki tou xt,exei dynatoutsiko fos. to mono kako an thimame kala einai oti einai mono poreias h laba tou, alla an den kano lathos ayto allazei me mia alli laba...... <{POST_SNAPBACK}> Δεν κανεις λαθος ... Αυτο ειχα πριν τα λεντακια, αλλα το μ@μημενο καθε λιγο και λιγακι καιγοτανε και ηθελε αλλαγμα ... Απλα εχω φαει σκαλωμα με το συγκεκριμενο, καθοτι κυκλοφορει παρα πολυ ... μη μου πειτε οτι δεν το εχετε πετυχει στον δρομο ... Δεν δειχνει μ@μ@το? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KeLeYTiS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2006 Χμμμ Υπαρχει after-market πισω λασπωτηρας της acerbis μαζι με φαναρι αλλα και βαση πινακιδας στα 30 ευρω.... Το ειχα βαλει στο παλιο μου tdr125....βεβαια και η ουρα ηταν acerbis αλλα δεν βλεπω τον λογο να μην κουμπωνει σε οποιαδηποτε αλλη ουρα, ετσι και αλλιως universal ειναι.... Θα την βρειτε στον Τογελο στην Λιοσιων.... Πηγαιντε με το μηχανακι σας για να το δοκιμασετε επι τοπου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maiden7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2006 Προσωπικά είχα βάλει και εγώ κάτι ανάλογο και φαινόταν ωραίο το μηχανάκι, αλλά κάθε λίγο ,μου έκαιγε η πίσω λάμπα!!!! Απελπίστηκα και έβαλα πάλι της μάνας του. Δε ξέρω τώρα κι εγώ αν έπεσα σε περίπτωση ή αν γενικώς καίγονται αυτά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2006 γενικως καιγονται μαλλον και δυστυχως ... το ιδιο παθαινα και με το κωλοφαναρο του Astrea.... :/ Κελευτη αυτο που αναφερεις, πρεπει να ειναι αυτο με τα ledακια που αναφερεται και πιο πανω ... και αυτο το ειχα ... δεν ειμαι ικανοποιημενος με τιποτα τελικα :D Αν εχει κανενας νεοτερος τιποτα υπ'οψιν του σχετικα με το φαναρι του ΤΤ ας το αναφερει, μιας και το τοπικ ειναι παλιο και θαμμενο ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KeLeYTiS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2006 Δεν ειναι με led ειναι κανονικα με λαμπα.... αν βρω φωτο θα ποσταρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2006 και εγω ledακι εχω και οντος την ημερα δεν ειναι και οτι καλητερο αλλα ικανοποιητικο θα ελεγα.παντως η πινακιδα ειναι πιο ωραια στον θολο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2006 Το ξερω ρε συ ... εχεις απολυτο δικιο Γιαννη... αλλα τρως πολυ νερο ετσι ρε γμτ ... :/ :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες