Jump to content
pelopidas

Windows 7....

Recommended Posts

Καλησπέρα!!! Σήμερα μόλις γύρισα σπίτι λέω να τραβήξω ένα format!! Ο υπολογιστής μου έχει τα εξής χαρακτηρηστικά... : Intel Pentium 4 2.0GHz(Socket 478), Ram 768MB(333MHz), Hard Disk Ennoite IDE/ATAPI 80GB ( δεν υπήρχε το S-ATA τότε!!!), GPU ATI X1600 PRO 512MB :_zeppelin: ... Στους υπολογιστές έχω αρκετή εμπειρία και λέω να κάνω κάποια πειράματα.... Βάζω λοιπόν τα Windows 7 (όπως όλοι ξέρουμε είναι πιο ελαφριά από τα Vista)....Μόλις τελειώνει βάζω κανονικά τα drivers και βλέπω ότι δουλεύουν πολύ καλά και σε μερικά σημεία καλύτερα από τα XP!!!!! Ήξερα ότι τα Windows 7 προσαρμογή ανάλογα το μηχάνημα αλλά δεν περίμενα να δουλεύουν και έτσι!!!! :_zeppelin: :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ειναι πολυ καλο το λειτουργικο, αξια μεταβαση μετα τα XP. Αν βγαλεις γραφικα και το superfetch θα γινει ακομα πιο γρηγορ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως είναι πολύ καλά δουλεμένο και γρήγορο λογισμικό.Εγώ έχω και xp και 7 στο pc και η διαφορά στην ταχύτητα ακόμα και ίδιων εφαρμογών,είναι τεράστια.Αξιοποιούν καλύτερα το hardware του υπολογιστή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ιδιο σκεφτομαι να κανω στο laptop μου.. Εχω απηυδησει με τα Vista.. :wallbash:

Απο vista σε 7 η διαφορα στην αποδοση ειναι χαοτικη.

και πολυ αργησες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα λεπτό ρε..πέρασες τα windows 7 με λιγότερο από 1 Gb Ram?

ναι παιζει μια χαρα. τα εχω βαλει και σε μηχανημα με 512 ραμ.

Ασχετο που στα minimum requirements λεει 1GB για 32bit και 2GB για x64.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι παιζει μια χαρα. τα εχω βαλει και σε μηχανημα με 512 ραμ.

Ασχετο που στα minimum requirements λεει 1GB για 32bit και 2GB για x64.

ναι για αυτό ρωτάω...μου έκανε εντύπωση.Το παλιό μου λαπτοπ έχει τα βίστα και ραμ 512mb...οπότε λέω να τα περάσω :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον nestro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...η νορμάλ μετάβαση είναι από XP σε W7 ...τα Vista απλά τα πηδάς!

Σωστο! αλλα ελα που το πηραμε με το.. "ετσι θελω".. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες αν εχει βρει καποιος καλη cracked εκδοση των windows 7 GR ας μου στειλει ενα Link με pm.

Thank's...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά μια ερώτηση,έχω ενα pc με αυτά τα χαρακτηριστηκά,γενικά πάει γρήγορα χωρίς κολλήματα,με windows 7 θα τρέχει καλύτερα απο οτι με XP?

ypologisths.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες αν εχει βρει καποιος καλη cracked εκδοση των windows 7 GR ας μου στειλει ενα Link με pm.

Thank's...

μόνο από rapidshare μπορώ να σου στείλω.....

τα vista ήταν ένα λάθος της Microsoft και πραγματικά τα 7 είναι πιο καλά δουλεμένα και με ειδικά hardware search machines που είναι ενσωματωμένα σου βάζει αυτόματα τα drivers(αυτό ισχύει στις καινούργιες μητρικές...)

Κάτι άλλο που πρέπει να αναφέρω είναι ότι στους σχετικά καινουργιούς υπολογιστές (βασικά να έχει διπύρηνο και πάνω από 3GB RAM)αξίζει να βάλει κανείς τα x64 είναι πιο γρήγορα και αναγνωρίζει και όλη την RAM....

Παιδιά μια ερώτηση,έχω ενα pc με αυτά τα χαρακτηριστηκά,γενικά πάει γρήγορα χωρίς κολλήματα,με windows 7 θα τρέχει καλύτερα απο οτι με XP?

ypologisths.png

βασικά είναι 50-50 γιατί έχεις αρκετά χαμηλό επεξεργαστή.....λογικά μιλώντας θα δουλεύουν το ίδιο.... μπορεί να σε κάποιες στιγμές να κολάει όταν θα έχεις πολλά παράθυρα ανοικτά λόγω της RAM κυρίως.... αλλά με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα βάλεις win7 ultimate, θα βάλεις win7 pro ή ακόμα καλύτερα win7 home....

ναι για αυτό ρωτάω...μου έκανε εντύπωση.Το παλιό μου λαπτοπ έχει τα βίστα και ραμ 512mb...οπότε λέω να τα περάσω :_thumbsup:

μην βάλεις όμως τα ultimate...βάλε τα prof είναι τα καλύτερα πιστεύω για αδύναμα μηχανήματα..... και στο λέω γιατί έχω δουλέψει όλες τις εκδόσεις σε πολλών ειδών υπολογιστές.... (τώρα το καλοκαίρι δούλευα σε μαγαζί με υπολογιστές :_zeppelin: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

AMD Turion 64 X2 mobile technology LT-60 και 2GB ram

αξίζει να βάλω 7, και αν ναι ποία έκδοση??? Έχω τα σvista τώρα και μ έχει σπάσει τ νεύρα το πώς σου "τρώνε" 1.5GB ram χωρίς λόγο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ypologisths.png

Φιλε στην θεση σου δεν θα αλλαζα κατι. Ο υπολογιστης σου ειναι αρκετα παλιος, 5αετια και βαλε, οποτε δεν γνωριζω εαν θα υποστιριζεται το hardware σου απο τα Windows 7.

AMD Turion 64 X2 mobile technology LT-60 και 2GB ram

αξίζει να βάλω 7, και αν ναι ποία έκδοση??? Έχω τα σvista τώρα και μ έχει σπάσει τ νεύρα το πώς σου "τρώνε" 1.5GB ram χωρίς λόγο....

Ανετα.

Γενικοτερα οτι τρεχει Vista, μπορει να τρεξει windows 7 φυσικα με σημαντική αυξηση στις επιδοσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπάρχουν συγκεκριμένες εκδόσεις windows 7 που έχουν drivers από τις παλιές μητρικές....το όνομα των windows είναι windows 7 x32 code5....

Τροποποιήθηκε από τον pelopidas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ρε. Κανένα κατοστάρικο έχουνε.

εδώ άλλα λέει...

Εδώ ρε, που κοιτάς;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάλε τα Ultimate και απενεργοποίησε μετά τις λειτουργίες του Aero να ελαφρύνει το λειτουργικό. Όταν με το καλό πάρεις νέο pc θα μπορείς να τα αξιοποιήσεις στο έπακρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδώ άλλα λέει...

Εδώ ρε, που κοιτάς;

Τι να σου πω. Πριν κανένα 4μηνο τα είχα πάρει 1 κατοστάρικο. Για πήγαινε και από εκεί να σου πουν :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα