2lo2co 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Καλησπέρα σας , θα ήθελα να παραγγείλω ένα σετάκι πλαστικά για το χτακι μου, είναι 06 μοντέλο. Ξέρετε κάποιο online shop για παραγγελία ; (ας είναι και εξωτερικό) Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Ρε μάστορι... τί πλαστικά θες δεν μας είπες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2lo2co 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Ρε μάστορι... τί πλαστικά θες δεν μας είπες Όλα τα πλαστικά θέλω.. σκέφτομαι να αλλάξω xρωματάκι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Τσέκαρες καθόλου ebay?car.gr?xe.gr? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2lo2co 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 τα έχω ψάξει τα παραπάνω αλλα δεν βρήκα κάτι... ενδιαφέρομαι για καινούργια πλαστικά οχι μεταχειρισμένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Την πιο εύκολη λύση,δλδ το βάψιμο,την έχεις διαγράψει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2lo2co 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Την πιο εύκολη λύση,δλδ το βάψιμο,την έχεις διαγράψει? οχι δεν την εχω διαγραψει αλλα μπορω να ομολογησω οτι δεν γνωριζω και πολλα απο βαφία στην θεσσαλονίκη. Προτιμώ να εχω 2 σετ εργοστασιακων πλαστικων παρα να μπω στην διαδικασία να βάψω τα υπάρχοντα πλαστικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tolisgti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 εγω που θελω ενα μπροστινο φτερο απο ΧΤΧ μονο στη YAMAHA το βρισκω η υπαρχουν και aftermarket που να ταιριαζουν?μου ζητησαν 47 ευρω στην αντριπρωσοπεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) τι χρωμα ειναι;τι χρωμα σκεφτεσαι να το κανεις; και τι θες να βαψεις; μονο πλαινα πλαστικα και ουρα; [εχε υποψην οτι το αυτοκολλητο σηματακι της γιαμαχα στα πλαστικα κανει 25 το ενα ή το ζευγαρι δε θυμαμαι]. τα πλαινα πλαστικα που κοιτας ειναι xtx μεχρι 06 xtr μεχρι τωρα απο το 07 και μετα το xtx εχει αλλα πλαστικα φθηνοτερα αφου ειναι μικροτερα σε μεγεθος τα πλαινα αυτοκολλητα αν θες να τα βαλεις κοστιζουν κι αυτα αρκετα.[[δεν αξιζει γιατι κανουν οσο το καθε πλαστικο] ρωτα ποσο κανουν τα πλαστικα που θες ν αλλαξεις σε ενα εξουσιοδοτημενο της γιαμαχα και ρωτα και βαφεια ποσο σου ζητανε να στο βαψουν..δες τι σου ρχεται φτηνοτερο και κρινεις ή θα εχεις δυο ζευγαρια πλαστικα ή βαμμενα πλαστικα τα οποια ομως θα δειχνουν πιο ωραια[τα πλαστικα που εχει ειναι αβαφα ουσιαστικα] αν αλλαξεις ολα τα πλαστικα μπορεις αν θες να βαλεις και τα πλαστικα απο το 07 και μετα tolisgti το μπροστινο φτερο το ειχα αλλαξει πριν δυο χρονια 25-30 ευρω Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2011 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) δες κι εδώ http://www.bikepics.com/yamaha/xt660/ http://www.bikepics.com/yamaha/xt660/ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2011 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tolisgti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 tolisgti το μπροστινο φτερο το ειχα αλλαξει πριν δυο χρονια 25-30 ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες