Jump to content
HLIAS

Αγνωστο είδος μικροβίου βρέθηκε να τρώει την πετρελαιοκηλίδα της BP

Recommended Posts

Για εμενα, τρια ειναι τα πιθανα σεναρια:

1. Hoax - Ή με αλλα λογια, μυθος, μουφα,μαιμου ειδηση που κυκλοφορει κυριως μεσω e-mail και Ιντερνετ και βασιζεται στην μυθομανια ορισμενων.

2. Σεναριο της BP - Με στοχο να κατευνασουν τους τονους και το κραξιμο που δεχονται καθημερινα τοσο απο πολιτες οσο και απο τις κυβερνησεις ΗΠΑ-Αγγλιας.

3. Αληθεια - Θα μεταλλαχτει, θα γινει κατι σε Godzilla και θα μας αλλαξει τα φωτα... φανταζεστε τι εχει να γινει εαν αρχισει και τρωει ανθρωπους? :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Υπαρχει περιπτωση να ειναι και μουφα η δουλεια. Αν δεν ειναι ομως, ενα εχω να πω. Ειναι απο τις τελευταιες φορες που η φυση 'καθαριζει' τις μαλακιες μας για λογαριασμο μας. Θα περασουμε δυσκολα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για εμενα, τρια ειναι τα πιθανα σεναρια:

1. Hoax - Ή με αλλα λογια, μυθος, μουφα,μαιμου ειδηση που κυκλοφορει κυριως μεσω e-mail και Ιντερνετ και βασιζεται στην μυθομανια ορισμενων.

2. Σεναριο της BP - Με στοχο να κατευνασουν τους τονους και το κραξιμο που δεχονται καθημερινα τοσο απο πολιτες οσο και απο τις κυβερνησεις ΗΠΑ-Αγγλιας.

3. Αληθεια - Θα μεταλλαχτει, θα γινει κατι σε Godzilla και θα μας αλλαξει τα φωτα... φανταζεστε τι εχει να γινει εαν αρχισει και τρωει ανθρωπους? :uglystupid2:

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλα αργά ή γρήγορα αποδομούνται και φυσικά υπάρχουν μικρόβια που τρέφονται με υδρογονανθρακες αλλά η διαδικασία είναι αργή, επιτρεψτε μου να έχω πολλές επιφυλάξεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε μου λέτε εσείς που ψάχνεστε με αυτά... αυτό το μικρόβιο τρώει κι άλλα παρόμοια πράγματα? Αν ναι, να ρίξω μερικά μέσα στο κινητήρα του GS να μου κάνει έναν εσωτερικό γενικό καθαρισμό από τα κατάλοιπα των λαδιών και της καύσεως biggrin.gif

Βαση των τελεθυταιων ερευνων που εγιναν στα εργαστηρια, το προαναφερθεν μικροβιο κανει και εξωτερικο γυαλισμα σε ολες τις μεταλικες και βαμενες επιφανειες.. αφαιρει κα τις γραντζουνιεςlaugh.giftongue.gif

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα