AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Για εμενα, τρια ειναι τα πιθανα σεναρια: 1. Hoax - Ή με αλλα λογια, μυθος, μουφα,μαιμου ειδηση που κυκλοφορει κυριως μεσω e-mail και Ιντερνετ και βασιζεται στην μυθομανια ορισμενων. 2. Σεναριο της BP - Με στοχο να κατευνασουν τους τονους και το κραξιμο που δεχονται καθημερινα τοσο απο πολιτες οσο και απο τις κυβερνησεις ΗΠΑ-Αγγλιας. 3. Αληθεια - Θα μεταλλαχτει, θα γινει κατι σε Godzilla και θα μας αλλαξει τα φωτα... φανταζεστε τι εχει να γινει εαν αρχισει και τρωει ανθρωπους? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Υπαρχει περιπτωση να ειναι και μουφα η δουλεια. Αν δεν ειναι ομως, ενα εχω να πω. Ειναι απο τις τελευταιες φορες που η φυση 'καθαριζει' τις μαλακιες μας για λογαριασμο μας. Θα περασουμε δυσκολα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Για εμενα, τρια ειναι τα πιθανα σεναρια: 1. Hoax - Ή με αλλα λογια, μυθος, μουφα,μαιμου ειδηση που κυκλοφορει κυριως μεσω e-mail και Ιντερνετ και βασιζεται στην μυθομανια ορισμενων. 2. Σεναριο της BP - Με στοχο να κατευνασουν τους τονους και το κραξιμο που δεχονται καθημερινα τοσο απο πολιτες οσο και απο τις κυβερνησεις ΗΠΑ-Αγγλιας. 3. Αληθεια - Θα μεταλλαχτει, θα γινει κατι σε Godzilla και θα μας αλλαξει τα φωτα... φανταζεστε τι εχει να γινει εαν αρχισει και τρωει ανθρωπους? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 Όλα αργά ή γρήγορα αποδομούνται και φυσικά υπάρχουν μικρόβια που τρέφονται με υδρογονανθρακες αλλά η διαδικασία είναι αργή, επιτρεψτε μου να έχω πολλές επιφυλάξεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δε μου λέτε εσείς που ψάχνεστε με αυτά... αυτό το μικρόβιο τρώει κι άλλα παρόμοια πράγματα? Αν ναι, να ρίξω μερικά μέσα στο κινητήρα του GS να μου κάνει έναν εσωτερικό γενικό καθαρισμό από τα κατάλοιπα των λαδιών και της καύσεως Βαση των τελεθυταιων ερευνων που εγιναν στα εργαστηρια, το προαναφερθεν μικροβιο κανει και εξωτερικο γυαλισμα σε ολες τις μεταλικες και βαμενες επιφανειες.. αφαιρει κα τις γραντζουνιες Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2010 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Λετε να το εκανε ο ψαλτης και αυτο? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες