Jump to content
logosak

Καμερα κράνους

Recommended Posts

Οκ τωρα το πιασα! Δεν ξερω αν ρυθμιζεται εσωτερικα για τι δεν την εχω ανοιξει να δω τι παιζει απο κυκλωματα. Πολυ πιθανον να εχει καποιο ρυθμιστικο αλλα δεν ειμαι ο ειδικος να στο πω με σιγουρια αυτο.

Τωρα οσον αφορα το γνησιο η οχι εγω απο βιντεακια που ειδα στο Υοutube σε μερικες περιπτωσεις η mini dv ειχε καλυτερο αποτελεσμα απο την αλλη με το αναλογικο διακοπτη. Επισης δεν ξερω γιατι θεωρειτε γνησια η μια και οχι η αλλη εφοσον η δευτερη φαινεται σαν να ειναι πιο εξελιγμενο μοντελο (εμφανησιακα διακοπτες) και τις βρισκεις και σε ιδια τιμη καί μαλιστα την mini dv και πολυ πιο ακριβη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οκ τωρα το πιασα! Δεν ξερω αν ρυθμιζεται εσωτερικα για τι δεν την εχω ανοιξει να δω τι παιζει απο κυκλωματα. Πολυ πιθανον να εχει καποιο ρυθμιστικο αλλα δεν ειμαι ο ειδικος να στο πω με σιγουρια αυτο.

Τωρα οσον αφορα το γνησιο η οχι εγω απο βιντεακια που ειδα στο Υοutube σε μερικες περιπτωσεις η mini dv ειχε καλυτερο αποτελεσμα απο την αλλη με το αναλογικο διακοπτη. Επισης δεν ξερω γιατι θεωρειτε γνησια η μια και οχι η αλλη εφοσον η δευτερη φαινεται σαν να ειναι πιο εξελιγμενο μοντελο (εμφανησιακα διακοπτες) και τις βρισκεις και σε ιδια τιμη καί μαλιστα την mini dv και πολυ πιο ακριβη.

η mini dv ειναι φθηνοτερη κανεις λαθος.

η γνησια md80 ειναι με τα slide διακοπτακια ενω η mini dv εχει κουμπακια. ψαξε για video test με md80 & με mini dv να δεις διαφορες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

;Εχω δει κάποια βιντεο συγκριτικά στο youtube γιαυτο εγραψα οτι εγραψα παραπάνω,

Την έχω πετύχει στο ebay να τη πουλάνε πάνω απο 200 ευρώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω την mini dv (d001) εχω κ την αγορασα απ τον συμφορουμιτη jim karvo στα 20 ευρω πριν μισο μηνα περιπου

την κανονικη md80 εχω δει να την πουλανε max 50 euro.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τους φιλους τους κινεζους,μην πετατε ασκοπα τα λεφτα σας σε κινεζιες αγοραζοντας τες απο ελλαδα

http://www.dhgate.com/product/free-shiping-dhl-new-mini-md80-dv-dvr-sports/154522680.html#s1-22-1|1047082339

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρτε και 2 υποβρύχια βιντεάκια!

είχε λίγο αέρα και είναι θολομένα τα νερά απο τα κύματα αλλά το αποτέλεσμα είναι φανταστικό παρόλαυτά!

Τροποποιήθηκε από τον iconan

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πουλάω τη gopro (hero2) που την εχω μονο 6μηνες 200ευρω με όλα τα συμπράγκαλα με 16GB μνημη...ο μονος λογος που την πουλαω ειναι για να παρω την καινουρια...οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει μνμ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάζευα κάποια χρήματα γι'αυτήν εδώ που την είχα δει στα 67 ευρώ αλλά μπήκα χτες και μου έλεγε πως την έχουν 90,έψαξα και την βρήκα από ιμπέι στα 64 (μαζί με μεταφορικά) και μπαίνω σήμερα από περιέργεια και ξαναβλέπω ότι την έχουν βάλει 67 ΤΑ ΤΡΟΛ,το καλό είναι ότι από ιμπέι έχει παραπάνω χρώματα και για μένα είναι πιο έμπιστο σάιτ.

Τέλος πάντων,είναι η μόνη με 1080p σ'αυτά τα λεφτά και φαίνεται πολύ καλή επιλογή,θα δείξει σε κανένα μήνα που θα'ρθει :P.

Το λινκ απ'το ιμπέι: http://www.ebay.com/...=item3f26e9bc67 και ένα βίντεο με την συγκεκριμένη:

Τροποποιήθηκε από τον CrazyTsach

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα