Jump to content
Thanossf

Αγορά..!!

Recommended Posts

Παιδια μπωρείτε σας να μου πείτε πως μπορώ να πάρω ενα μηχανάκι απο μία αλλη περιοχή χώρις να ταλεπορούμε να παω να δώσω τα λεφτά και για την μεταβίβαση..? :/ :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

δηλαδή με πιές διαδηκασιες μπωρω να κανω την μεταβήβασι απο το μερος που είμαι και πως μπορώ να στείλω τα λεφτά..?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

επίφοβο αυτό που λές! Καλύτερα να αλλάξεις οπτική γωνία και να θεωρήσεις δεδομένο ότι πρέπει να την τσεκάρεις εσύ...η τουλάχιστον ένα άτομο της εμπιστοσύνης σου ή έστω ένας αξιόπιστος μηχανικός!

Τα διαδικάστικά, μεταβίβαση μάλλον θα χρειαστούν κάποιον να εξουδιοδοτήσεις!ρώτα και σε κάνα κέπ ή στο αρμόδιο γραφείο της περιοχής σου (γραφείο συγκοινωνιών, κτέο.....)

Τα χρήματα είναι το μόνο εύκολο! (τράπεζες κτλ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να π'αω μεχρι εκει ειναι λιγο ταλεπορια αν και δεν ειναι μακρια απο το νιση που μενω (4 ώρες αποσταση με blue star)..αλλα και να μην παω και εχω μια (τυφλή) εμπιστοσήνι στο πεδάκι που το πουλάει μπωρει κατα την αποστολή της μοτοσικλέτας να στείλη κανενα χαρτή για την μεταβήβαση όπου να την υπογράψω και να μεταβιβαστη πάνω μου..??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσεξε φιλε μου πολυ καλα πριν κανεις ενα τοσο μεγαλο λαθος. Μιλαμε για λεφτα, χρηματα που συνηθως δεν περισσευουν και τα κραταμε για κατι "καλο".

Περι τυφλης εμπιστοσυνης ουτε λογος, πλεον δεν μπορουμε ουτε συγγενεις να εμπιστευομαστε.

Εαν εκτιμας τον χρονο, το χρημα και την ψυχικη σου ηρεμια, ειτε πηγαινει εκει να το δεις, ειτε καποιος γνωστος σου.

Φιλικα παντα, στα λεω αυτα για να μην την πατησεις, γιατι το εμποριο και η αφελεια δεν πανε ποτε μαζι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσεξε φιλε μου πολυ καλα πριν κανεις ενα τοσο μεγαλο λαθος. Μιλαμε για λεφτα, χρηματα που συνηθως δεν περισσευουν και τα κραταμε για κατι "καλο".

Περι τυφλης εμπιστοσυνης ουτε λογος, πλεον δεν μπορουμε ουτε συγγενεις να εμπιστευομαστε.

Εαν εκτιμας τον χρονο, το χρημα και την ψυχικη σου ηρεμια, ειτε πηγαινει εκει να το δεις, ειτε καποιος γνωστος σου.

Φιλικα παντα, στα λεω αυτα για να μην την πατησεις, γιατι το εμποριο και η αφελεια δεν πανε ποτε μαζι.

Το ξέρω αυτο φιλε μου με τετεια οικονομική κριση που υπάρχη δεν ειναι και δίσκολο να σου την φέρει καπιος..!!Γήνεται όμως να πάω να το δω και να το αγωράσω επιτοπου και να μου κάνει αυτος κανενα χαρτι οπου να μπορω να το μεταβιβάσω όταν φτασω στήν περιοχή μου και εχω το μηχανακι σπιτι μου..?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι γίνετε...

θα φτιάξετε 2 υπεύθυνες δηλώσεις που θα λένε ( στο περίπου )

η 1η θα λέει

εγώ ο νόμιμος κάτοχος του μηχανακιού με αριθμό κυκλοφορίας *** *** και χρώματος ***** παραχωρώ το μηχανάκι στον ( το όνομα σου ) και ως αντάλλαγμα θα μου δώσει 1000 ευρώ ( λέμε τώρα ) και δεν έχω κανένα δικαίωμα άσκησης στο μηχανάκι

και η 2η θα λέει

εγώ ο ( το όνομα σου ) αγοράζω από τον ( το όνομα του ) το μηχανάκι με αριθμό *** *** και χρώμα **** με αντάλλαγμα 1000 ευρώ ( λέμε τώρα ) και δεν θα έχει δικαίωμα για αυτό το όχημα...

βασικά κάτι τέτοια θα λέει αλλά το σίγουρο είναι ότι πρέπει να κρατάς 2 υπεύθυνες δηλώσεις ( της αγοράζεις από βιβλιοπωλείο, ΚΕΠ κτλ ) και αν θες να σου πούνε ακριβώς τι θα γράψεις ρώτα σε ένα αστυνομικό τμήμα, ΚΕΠ, δημαρχείο κτλ...

καλές αγορές... και έλενξε πρώτα το μηχανάκι πριν το πάρεις... πήγενε το σε έναν μηχανικό !!

μετά παίρνεις της υπεύθυνες δηλώσεις και τις πας στο μηχανολογικό και φτιάχνεις άδεια στο όνομα σου ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπος ξέρεται χωρίς να το πάρω σε μηχανικο πώς μπορώ να κρίνω αμα το μηχανακι ειναι καλο για να το αγοράσω ή οχι?Δηλαδή τη να προσέξω? :sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπος ξέρεται χωρίς να το πάρω σε μηχανικο πώς μπορώ να κρίνω αμα το μηχανακι ειναι καλο για να το αγοράσω ή οχι?Δηλαδή τη να προσέξω? :sweatdrop:

Για να ρωτας κατι τετοιο, προφανως δειχνει απειρια. Ο μηχανικος θα δει πραγματα που εσυ και εγω δεν θα δουμε, θα μπορεσει να το ψαξει καλυτερα. Μη ξεχνας, προσπαθωντας να αποφυγεις τα χρηματα που θα παρει ο μηχανικος για τον ελεγχο, διακινδυνευεις την δικη σου ασφαλεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπες έπαε και τα λέει ούλα... ΕΠΑΕ

Τροποποιήθηκε από τον nikosm1993

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα