lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 @Οrestis82 Με όλο το σεβασμό αδερφέ............μέσα στην πόλη και 10000κκ αμάξι/μηχανή με 1000άλογα άχρηστο είναι.....εκτός πόλης μετά τα 150χλμ όλα άχρηστα είναι..... Το παιχνίδι μέσα στην πόλη είναι που γεμίζει τα νεκροταφεία.........είτε με μότα είτε με αμάξι. Το ταξίδι με την παρανοική ταχύτητα ταξιδίου με 150-200+ πάλι τα ίδια αποτελέσματα έχει. Το όχημα ίσως να μπορεί να αντεπεξέλθει σε τέτοιες επιδόσεις/περιπτώσεις αλλά ο οδηγός και το περιβάλλον που κινήτε το όχημα του δεν τις σηκώνουν. Η ταχύτητα και η δύναμη είναι κάτι που δεν συμβαδίζει με την λέξη κατοικημένη περιοχή και δημόσιος δρόμος είτε μιλάμε για αμάξι είτε για μηχανή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) Για την οδηγικη απολαυση που προσφερει το καθε μεσο αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο! Το κειμενο προφανως και ειναι χιουμοριστικο! Φανταζομαι! Καθε μεσο εχει τα συν και τα πλην του! Παντως οποιος εχει ενα αυτοκινητο και το εχει οδηγησει στα ορια του, εχει γενικως πειραματηστει με αυτο, καθε αλλα παρα κρυο το λεει! Προσωπικη αποψη και κολλημα παντα! Οσο για την οδηγικη απολαυση οτι ενα αυτοκινητο χρειαζεται 10αδες χιλιαδες ευρω για να το χαρεις θα διαφωνησω καθετα! Και φερνω παραδειγματα: Μπροστοκινητα: Peugeot 106 rallye, Citroen saxo vts 1.6cc και αλλα Γαλλικα τα οποια ειναι γνωστα για το κορυφαιο στησιμο τους! Με λιγα λεφτα μπαινεις και πιστα! Πισωκινητα: Bmw e30-e21, Mazda mx5 mk1-mk2, Toyota starlet kp60, Toyota corolla ae86 και πολλα αλλα! Ορεστη οδηγησε μερικα απο αυτα που σου ειπα, και αν σου φανει κρυο μεταφορικο μεσο, κουτι με 4ροδες παω πασο! Καθε αυτοκινητο οπως και καθε μηχανη εχει την δικη του προσωπικοτητα! Αλλα βεβαια ειναι αχρωμα και χοντροκομμενα, αλλα εχουν εκρηκτικο παλι ταπεραμεντο οπως και να εχει το τσουβαλιασμα ειναι κακο! Το να παιξεις στην πολη δεν θα το σχολιασω καν! Και εγω κανω μ@λ@κιες αλλα παντως οχι μεσα στην πολη! Μεγαλη βλακεια να παιζεις στην πολη, και ακρως επικινδυνο! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2010 από τον streetakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 Για την οδηγικη απολαυση που προσφερει το καθε μεσο αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο! Το κειμενο προφανως και ειναι χιουμοριστικο! Φανταζομαι! Καθε μεσο εχει τα συν και τα πλην του! Παντως οποιος εχει ενα αυτοκινητο και το εχει οδηγησει στα ορια του, εχει γενικως πειραματηστει με αυτο, καθε αλλα παρα κρυο το λεει! Προσωπικη αποψη και κολλημα παντα! Οσο για την οδηγικη απολαυση οτι ενα αυτοκινητο χρειαζεται 10αδες χιλιαδες ευρω για να το χαρεις θα διαφωνησω καθετα! Και φερνω παραδειγματα: Μπροστοκινητα: Peugeot 106 rallye, Citroen saxo vts 1.6cc και αλλα Γαλλικα τα οποια ειναι γνωστα για το κορυφαιο στησιμο τους! Με λιγα λεφτα μπαινεις και πιστα! Πισωκινητα: Bmw e30-e21, Mazda mx5 mk1-mk2, Toyota starlet kp60, Toyota corolla ae86 και πολλα αλλα! Ορεστη οδηγησε μερικα απο αυτα που σου ειπα, και αν σου φανει κρυο μεταφορικο μεσο, κουτι με 4ροδες παω πασο! Καθε αυτοκινητο οπως και καθε μηχανη εχει την δικη του προσωπικοτητα! Αλλα βεβαια ειναι αχρωμα και χοντροκομμενα, αλλα εχουν εκρηκτικο παλι ταπεραμεντο οπως και να εχει το τσουβαλιασμα ειναι κακο! Το να παιξεις στην πολη δεν θα το σχολιασω καν! Και εγω κανω μ@λ@κιες αλλα παντως οχι μεσα στην πολη! Μεγαλη βλακεια να παιζεις στην πολη, και ακρως επικινδυνο! συμφωνώ μ' όσα λες φίλε streetakias αν και όσο να προσπάθησα δεν βρήκα πουθενά αυτό το χιούμορ που αναφέρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 Παρεπιπτοντως.. Ναι βρε black... εαν ειχα και εγω 650 αλογα στο αυτοκινητο δεν θα ηταν καθολου βαρετο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) @Οrestis82 Με όλο το σεβασμό αδερφέ............μέσα στην πόλη και 10000κκ αμάξι/μηχανή με 1000άλογα άχρηστο είναι.....εκτός πόλης μετά τα 150χλμ όλα άχρηστα είναι..... Το παιχνίδι μέσα στην πόλη είναι που γεμίζει τα νεκροταφεία.........είτε με μότα είτε με αμάξι. Το ταξίδι με την παρανοική ταχύτητα ταξιδίου με 150-200+ πάλι τα ίδια αποτελέσματα έχει. Το όχημα ίσως να μπορεί να αντεπεξέλθει σε τέτοιες επιδόσεις/περιπτώσεις αλλά ο οδηγός και το περιβάλλον που κινήτε το όχημα του δεν τις σηκώνουν. Η ταχύτητα και η δύναμη είναι κάτι που δεν συμβαδίζει με την λέξη κατοικημένη περιοχή και δημόσιος δρόμος είτε μιλάμε για αμάξι είτε για μηχανή. Με 150χλμ εαν τρακαρεις δυσκολο να ζησεις,υπαρχει μια πιθανοτητα να επιβιωσεις,με 200χλμ σε καμια περιπτωση... Και με το αυτοκινητο που ειναι λιγο βαρετο εχω κανει αρκετα ριψοκίνδυνα,δεν θελω να τα πω γιατι θα τσακωνομαστε και δεν το θελω. Οπως και να το κανεις ειναι μεγαλη ευθυνη ενα οχημα,μπορεις να σκοτωσεις η να σκοτωθεις,θελει μεγαλη προσοχη. ΥΓ: Εαν και δεν ειμαι της ταχυτητας υπαρχουν μερικοι καλοι δρομοι (με αριστο οδοστρωμα,άριστη ορατοτητα) λιγο εξω απο την Αθηνα που μπορεις να πας άνετα με 200χλμ,αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα ζησεις σε περιπτωση ατυχηματος... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2010 από τον OrEsTiS82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ναι βρε black... εαν ειχα και εγω 650 αλογα στο αυτοκινητο δεν θα ηταν καθολου βαρετο... 650 αλογα, δεν μπορεις να τα "κουμανταρεις" ουτε εσυ ουτε εγω, παρα ελαχιστα ατομα στον κοσμο, αρα μαλλον επικινδυνα ειναι για μας Τα 150-200 (που παααρα πολλα και προσιτα αυτοκινητα εχουν), σε πληροφορω ειναι υπεραρκετα για τρελά παιγνιδια! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2010 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SADON!!! 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 τι ηλιθιο και κομπλεξικο κειμενο.............. ελεος............................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2010 16. Ακόμα κι αν τους πεις "όχι", ακόμα κι αν αρχίσεις να χτυπιέσαι και να ωρύεσαι, ακόμα κι αν βγάλεις πιστόλι και απειλήσεις ότι θα τους πυροβολήσεις, αυτοί οι εκνευριστικά επίμονοι τύποι θα σου καθαρίσουν τα τζάμια με το έτσι θέλω. Καλά έχω ένα θέμα με αυτό το πρόβλημα. Δεν ξερω με βγάζουν απο τα ρούχα μου αυτοί οι τύποι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες