Jump to content
worshipper_jesus

Επιχείρημα υπερ του κράνους

Recommended Posts

Το Ηνωμένο Βασίλειο αναγνωρίζει ότι η θρησκεία είναι πιο σημαντικό θέμα από την ασφάλεια.

Επιτηδες τα λες, σου ξεφευγουν 'η εισαι "στημενος"??? (Απο το τελευταιο, ειμαστε χορτασμενοι, οι "τυποι" ειναι γνωστοι, οποτε μη χολοσκας τσαμπα..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

οι Ducati δείχνουν μηχανές που προκαλούν το κυνήγι της ηδονής: έντονο επιθετικό ανταγωνιστικό κόκκινο χρώμα, σχεδίαση με καμπύλες με σεξουαλικό περιεχόμενο etc.

Ποπο στην κολαση θα παω........... :vampire:

αλλα παντα με κρανος! :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντιμετωπίζω έκπληξη από την αντιμετώπιση.

Αυτό το forum πίστευα ότι υποστηρίζει τη χρήση κράνους και προσπάθησα να αναπτύξω ακόμη ένα λόγο για τη χρήση του.

Πραγματικά απορώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό το forum πίστευα ότι υποστηρίζει τη χρήση κράνους και προσπάθησα να αναπτύξω ακόμη ένα λόγο για τη χρήση του.

Πραγματικά απορώ.

"Kουτσοί-στραβοί, στον Αγιο-Παντελεημονα" λεει η παροιμια.. (Και οχι στον.. "Αη-mybike"! :winking: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ότι φοράμε ή δεν φοράμε κράνος δεν έχει να κάνει με το φόρουμ.Δεν υπάρχει πολιτική στο φόρουμ να φοράς κράνος διαφορετικά μπαν...ο καθένας κάνει ότι θεωρεί καλύτερο για τον ευατό του.Και δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχει το κράνος με την θρησκεία?Και στην τελική δεν θα είσαι εσύ εκείνος που θα κρίνει αν πάει κάποιος στην κόλαση ή στον παράδεισο...αν υπάρχει κάτι τέτοιο!

Το αστείο παρατράβηξε! :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικά απορώ.

ναι φιλτατε συνανθωπε δικιο εχεις, εδω μεσα υποστηριζουμε την χρηση κρανους και ολα οσα εχουν σχεση με την ασφαλεια μας και των συνανθρωπων μας... αλλα με τον τροπο που επελεξες εσυ και ο Θεος δεν θα πεισει εμας τους απιστους με τα μηχανηματα του διαβολου...

εμεις φοραμε το κρανος μας και ας παμε και στην κολαση μαζι με τους αλλους συντροφους..

να εισαι καλα

ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ

ΚΑΙ ο θεος του κοσμου να σας εχει παντα καλα

Νοτης Σφακιανακης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ότι φοράμε ή δεν φοράμε κράνος δεν έχει να κάνει με το φόρουμ.Δεν υπάρχει πολιτική στο φόρουμ να φοράς κράνος διαφορετικά μπαν...ο καθένας κάνει ότι θεωρεί καλύτερο για τον ευατό του.Και δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχει το κράνος με την θρησκεία?Και στην τελική δεν θα είσαι εσύ εκείνος που θα κρίνει αν πάει κάποιος στην κόλαση ή στον παράδεισο...αν υπάρχει κάτι τέτοιο!

Το αστείο παρατράβηξε! :closedeyes:

Φυσικά και δεν είμαι κριτής. Ο Θεός είναι, ο οποίος βλέπει τις πράξεις μας. Είμαστε ελεύθεροι να επιλέξουμε το δρόμο μας, αλλά θα υποστούμε και τις ανάλογες συνέπειες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαστε ελεύθεροι να επιλέξουμε το δρόμο μας, αλλά θα υποστούμε και τις ανάλογες συνέπειες.

Να υποθεσω ΣΔΟΕ?? :uglystupid2:

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να υποθεσω ΣΔΟΕ?? :uglystupid2:

Υπάρχει ο δρόμος της αρετής, καθώς και ο δρόμος της ηδονής. Η φοροδιαφυγή στοχεύει στην ηδονή, τα χρήματα αντί να δοθούν στο κράτος, γίνονται "τζακούζι"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει ο δρόμος της αρετής, καθώς και ο δρόμος της ηδονής. Η φοροδιαφυγή στοχεύει στην ηδονή, τα χρήματα αντί να δοθούν στο κράτος, γίνονται "τζακούζι"

αυτα πες τα στην εκκλησια που ΄΄εκπροσωπεις΄΄ γιατι αν δινατε τα χρηματα που εχετε πιστεψε με ολα θα ηταν καλυτερα...

ξερω τι σου λεω εγω ειμαι του ΣΔΟΕ_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχα!..Απίστευτος εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα να σκεφτώ τέτοιες μαλακίες(αμαρτία ξέρω :P ) για να πετάξω να γελάσουμε λίγο!

Αλλά αναρωτιέμαι δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο στη ζωή σου..?(αμαρτία απ'το Θεό,αφού το θες έτσι, είναι να σπαταλάς τον χρόνο σου...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικά απορώ.

και εγω απορω με τοσες βλακειες που λες

ρε ξεκολα βγες εξω πιες καμια μπυρα χτυπα κανενα πιπινακι :spiteful:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν η μαλακια γινεται επαγγελμα

Aυτη ειναι οντως μια προσεγγιση-εξηγηση στο γεγονος οτι αναρωτιομουν γιατι ορισμενοι ψαλτες αντι να ψελνουν οπως πρεπει και με ρυθμο σωστο...απλα τραβανε δυο ζεμπεκιές και ενοχλουν τ'αυτια... :victory:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτα πες τα στην εκκλησια που ΄΄εκπροσωπεις΄΄ γιατι αν δινατε τα χρηματα που εχετε πιστεψε με ολα θα ηταν καλυτερα...

ξερω τι σου λεω εγω ειμαι του ΣΔΟΕ_thumbsup.gif

Η εκκλησία χρηματοδοτεί φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες. Τα χρήματα της εκκλησίας δε χρησιμοποιούνται για το κέρδος, αλλά για το κοινό καλό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλαρακι σε γουσταρω.Ψαλτης με Harley!!Xa xa!!!!Ωραιος,με αρεσεις.Σε φανταζομαι,κυριακη πρω 10 00,εχει σχολασει η εκκλησια,ο παππας εχει το αμαξι συνεργειο κ τον φορτωνεις δικαβαλο να τον πεταξεις σπιτι.Ειστε με καμια 80 κ ανεμιζει το ρασο του!!Ελπιζω να πηγαινεις εκκλησια με το αστικο γιατι θα σε λενε οι θεουσες αυτα τα πραγματα του σατανα ειναι!!

Οσον αφορα το κρανος,κ εγω μονο οταν εβρεχε φορουσα,αλλα με αυτα που εχουν δει τα ματια μου,το εχω συνηθισει πλεον.Επειδη κανω κ σαχλαμαρες με το ΚΤΜ ψιλονιωθω κ καλυμμενος.Κρανακι να εχουμε το κεφαλι ησυχο,εχουμε καμια 50 χρονια ζωη ακομα.Μπας κ προλαβουμε να παρουμε συνταξη.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η εκκλησία χρηματοδοτεί φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες. Τα χρήματα της εκκλησίας δε χρησιμοποιούνται για το κέρδος, αλλά για το κοινό καλό.

Μπας κ προλαβουμε να παρουμε συνταξη.

καλά εεεε έχω λυθεί από τα γέλια :2funny::2funny::rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περα απο την πλακα τωρα οταν ημουνα πιτσιρικος ειχα τη λοξα για μηχανες και οταν πηγαινα εκκλησια νομιζα οτι ολοι οι αγιοι φορανε κρανος...μετα μου ειπε η θεια κατερω οτι ητανε φωτοστεφανο και με ξενερωσε η καριολα!:_zeppelin:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκεφτείτε το· που θα καταλήξει ο οδηγός με ακάλυπτο κεφάλι αν σκοτωθεί; Αντίθετα ο συνετός χρήστης του κράνους, ακόμη και αν σκοτωθεί, θα εξασφαλίσει μια θέση στη βασιλεία του Θεού.

Δε πρέπει να ξεχνάμε ότι ο θάνατος είναι μετάβαση· όχι το τέλος. Μπορούμε να επιλέξουμε που θα καταλήξουμε.

Ειλικρινα και μονο που διαβασα αυτες τις γραμμες σου καταλαβα τι αρλουμπες πετας. Δε σε κοβω και πολυ χριστιανο, πιο πολυ με ερετικο μου κανεις.

Δηλαδη ο θεος δεν κανει διακριση αν εισαι ιεροδουλη η οχι αλλα κανει διακριση για το αν πεθανεις φορωντας κρανος η οχι! :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala: Εισαι απλα απιστευτος. :2funny: :2funny: :2funny:

Σαν φαρσα το μηνυμα σου ειναι υπεροχο, αλλα αν τα εννοεις αυτα που λες και δεν τα εγραψες απλα για να διαβαζεις τις απαντησεις μας και να γελας, τοτε απλα μολις διαβασα τις πιο χαζες γραμμες κειμενου (στυλ ειμαι η πετρουλα κ μολις τελειωσα) σε ολοκληρο το ιντερνετ τα τελευταια χρονια.

Τι να πω... δημοσιος χωρος ειναι το site οποιος θελει μπαινει... :bash: :bash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαααλιστα..συννενοηθηκαμε.. (Αν εγραφες και με το πραγματικο σου nickname, προφανως! θα ηταν πιο διαφωτιστικο, αλλα τελος παντων...)

Υ.Γ. (Μην μενεις με το αγχος... Αρκετους "υποταχτικους" μαζεψες ηδη, δεν σου καλυπτουν την "εγω-φρενεια" ακομα?? :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε σεις ΑΦΗΣΤΕ ησυχο τον ψαλτη να μεινει στην παρεα....ο Χριστος ειπε "ολοι εχουν μια θεση στη Βασιλεια μου"...μην το προγκάτε το παιδι...αμολατε...(τι διαλο τον Ψινακη θα κανω να μην παταω το "Χ" να μενει το σουργελο;) :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επιπλέον, πολλοί οδηγοί χωρίς κράνος, επιζητούν την ηδονή και την απόλαυση: αν ξεκινήσουν από την επιθυμία να τους χτυπά ηδονικά ο αέρας στο πρόσωπο, μπορεί να καταλήξουν να κάνουν σούζες ή άλλους επικίνδυνους ελιγμούς.

θα εκπλαγεις αν σου πω οτι παρολο που φοραω κρανος αναζητω και τις αναφερομενες ηδονες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...