Jump to content
Sign in to follow this  
Σωτος

ABS σε παπι

Recommended Posts

Δες ένα θέμα που είχε ανεβάσει ο ALX για το abs σε παπιά.

που ξερω εγω πιο θεμα ειναι.........τοσα θεματα εχει κανει :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

λεει οτι το εχουν τα κινεζικα σκουτερ ...... καινουργια...

αυτο το ΑΒΣ που λεω το αγοραζουμε και μαλλον θα ειναι κανονικο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο το ΑΒΣ που λεω το αγοραζουμε και μαλλον θα ειναι κανονικο

:plaf: :plaf: :plaf: :plaf:

Κανονικό ABS με 6 ευρώ :lol: :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να το πάρεις το ABS.

Αν χρειαστείς γνωστό στο KAT στείλε ΠΜ :surrender: :surrender: :surrender:

Τι πάτε και αγοράζετε την πίστη μου μέσα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι κοροϊδεύετε ρε...??? ranting3.gif

Μια χαρά δουλεύει αυτό το ABS... worshippy.gif

Το είχα βάλει και γω στο παπί μου...

Ξέρετε πόσο όμορφα σταμάταγε...???

Μόνο αν έβρισκε ντουβάρι...

Μιλάμε ένα με τον τοίχο γινόμουνα...

Στο δρόμο δε, ΑΜΕΣΗ ανταπόκριση στο φρενάρισμα...

Δεν προλάβαινα να τσιμπήσω το φρένο και είχα κιόλας ακινητοποιηθεί από τα 100'' στα 0''....

Αρκεί να είχα σταθερό εμπόδιο μπροστά για να σταματήσω... πάνω του... 2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif

Ρε τι άλλη kaaaala.gif θα δούμε πια εδώ μέσα...!!! help.gifhelp.gifhelp.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι κοροϊδεύετε ρε...??? ranting3.gif

Μια χαρά δουλεύει αυτό το ABS... worshippy.gif

Το είχα βάλει και γω στο παπί μου...

Ξέρετε πόσο όμορφα σταμάταγε...???

Μόνο αν έβρισκε ντουβάρι...

Μιλάμε ένα με τον τοίχο γινόμουνα...

Στο δρόμο δε, ΑΜΕΣΗ ανταπόκριση στο φρενάρισμα...

Δεν προλάβαινα να τσιμπήσω το φρένο και είχα κιόλας ακινητοποιηθεί από τα 100'' στα 0''....

Αρκεί να είχα σταθερό εμπόδιο μπροστά για να σταματήσω... πάνω του... 2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif

Ρε τι άλλη kaaaala.gif θα δούμε πια εδώ μέσα...!!! help.gifhelp.gifhelp.gif

AXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXA :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μαγκες πολυξεροι εσεις που κραζετε, το παιδι μπορει να μην ξερει, και ανοιξε ενα θεμα για να ρωτησει. Κατα πασα πιθανοτητα δεν γνωριζει, ειναι αναγκη να τον κραζετε? Το οτι κοιταει για την ασφαλεια του με παπι δεν το επιβραβευετε? Οταν το 99% των παποβιων ειναι ακρανοτοι και δεν τους εχει περασει καν απο την κεφαλα τους οτι το κακο μπορει να συμβει και στα επομενα 10 μετρα απο το σπιτι τους. Φιλε μου χωρις να ξερω και εγω τι ειναι αυτο που ποσταρες, η τιμη και μονο μου φαινεται υπερβολικα μικρη για ειναι κατι καλο. Επαναλαμβανω δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο το προιον και πως ακριβως λειτουργει (δεν πιστευω να μπορει να αντικαθιστα τον μηχανισμο του παραδοσιακου abs, και αυτο το υποψιαζομαι λογω υπερβολικα μικρης τιμης), αλλα το γεγονος οτι ψαχνεσαι για την βελτιωση του παπιου σου σε θεματα ασφαελειας μου αρεσει πολυ. Παντως θα σου ελεγα πως αν δεν χωσεις το χερι στην τσεπη, γενικα δεν παιρνεις καλο προιον. Αυτα.

Τροποποιήθηκε από τον streetakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μαγκες πολυξεροι εσεις που κραζετε, το παιδι μπορει να μην ξερει, και ανοιξε ενα θεμα για να ρωτησει. Κατα πασα πιθανοτητα δεν γνωριζει, ειναι αναγκη να τον κραζετε? Το οτι κοιταει για την ασφαλεια του με παπι δεν το επιβραβευετε? Οταν το 99% των παποβιων ειναι ακρανοτοι και δεν τους εχει περασει καν απο την κεφαλα τους οτι το κακο μπορει να συμβει και στα επομενα 10 μετρα απο το σπιτι τους. Φιλε μου χωρις να ξερω και εγω τι ειναι αυτο που ποσταρες, η τιμη και μονο μου φαινεται υπερβολικα μικρη για ειναι κατι καλο. Επαναλαμβανω δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο το προιον και πως ακριβως λειτουργει (δεν πιστευω να μπορει να αντικαθιστα τον μηχανισμο του παραδοσιακου abs, και αυτο το υποψιαζομαι λογω υπερβολικα μικρης τιμης), αλλα το γεγονος οτι ψαχνεσαι για την βελτιωση του παπιου σου σε θεματα ασφαελειας μου αρεσει πολυ. Παντως θα σου ελεγα πως αν δεν χωσεις το χερι στην τσεπη, γενικα δεν παιρνεις καλο προιον. Αυτα.

Δηλαδή, αν αυτός που το εισάγει το τιμολογήσει αντί για 6 ευρώ, 120 ευρώ, θα γίνει πιο αξιόλογο ως προϊόν;

ΟΚ, θετικό όταν ψαχνόμαστε για την ασφάλεια. Δεν θα διαφωνήσω. Όμως, πάνω από όλα να βάζουμε το μυαλό μας να δουλεύει. Αυτό το κατασκεύασμα απλά μειώνει την πίεση στο δίσκο, καθιστώντας επικίνδυνο το κάθε φρενάρισμα. Είναι τόσο ABS όσο και το να βγάλεις τα φρένα από τη μηχανή, καθώς και στην περίπτωση αυτή δεν πρόκειται να μπλοκάρουν αφού δεν θα υπάρχουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή, αν αυτός που το εισάγει το τιμολογήσει αντί για 6 ευρώ, 120 ευρώ, θα γίνει πιο αξιόλογο ως προϊόν;

ΟΚ, θετικό όταν ψαχνόμαστε για την ασφάλεια. Δεν θα διαφωνήσω. Όμως, πάνω από όλα να βάζουμε το μυαλό μας να δουλεύει. Αυτό το κατασκεύασμα απλά μειώνει την πίεση στο δίσκο, καθιστώντας επικίνδυνο το κάθε φρενάρισμα. Είναι τόσο ABS όσο και το να βγάλεις τα φρένα από τη μηχανή, καθώς και στην περίπτωση αυτή δεν πρόκειται να μπλοκάρουν αφού δεν θα υπάρχουν...

Αν δεν εχεις γνωσεις δεν καταλαβαινεις τι κανει ενα προιον, και δεν ειναι θεμα να βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει, απλως καποιος μπορει να μην εχει γνωσεις, αρα οσο και να του κοβει μπορει να γινει θυμα. Δηλαδη εσυ που βαζεις το μυαλο σου να δουλευει δεν εχεις κανει ποτε μια λαθος αγορα λογω ελλειψης γνωσεων. Γι αυτο το παιδι ποσταρε το θεμα φανταζομαι, για να παρει κοσμιες απαντησεις και οχι ειρωνικες. Ας του εξηγησει καποιος με κοσμιο τροπο πως αυτο το προιον γι καποιους λογους δεν ειναι καταλληλο δεν θα υπαρξει καν θεμα ειρωνιας εκτος και αν την προκαλεσει ο ιδιος σε μεγαλο βαθμο και την επιδιωξει κιολας.

Υ.Γ. Οσο για το κοστος αγορας των προιοντων ειπα οτι το καλο πραγμα κοστιζει συνηθως, εκτος και αν πεσουμε σε ιδιαιτερες περιπτωσεις. Αυτο το προιον για το οποιο γινεται λογος ειτε κοστολογηθει 1000 ειτε 1000000 δεν θα ειναι καλο. Αυτο ειπα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και με τις απαντήσεις μας του δίνουμε να καταλάβει.... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε Σώτο το abs είναι ένα σύνθετο σύστημα απο αισθητήρες που συνδέονται σε ένα εγκέφαλο (ο σκοπός του γνωστός σε όλους) αυτό όμως που μας διαφεύγει είναι οτι για να δουλέψει σωστά πρέπει να ρυθμιστεί και σωστά , πράγμα που σημαίνει οι ρυθμίσεις είναι διαφορετικές ανάλογα με το μοντέλο κάτι που σίγουρα δεν έχει γίνει σ' αυτή τη συσκευή

......απλά ξέχασε το

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα