xrisa89 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) γεια σας παιδιά.. θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής θέμα : πήρα το zip 50cc 4T.. αυτός από εκεί που το αγόρασα είπε ότι τα χαρτιά πρέπει να τα βγάλω εγώ απο την τροχαία.. από αλλού έχω ακούσει ότι πρέπει να πάω και στο υπουργείο.. μήπως μπορεί κανείς να με κατατοπίσει..? αυριο βέβαια θα πάω να ρωτήσω εκεί αλλά θα προτιμούσα να ξέρω τα βασικά.. Λοιπόν, το μόνο που έχω στα χέρια μου τώρα είναι το μηχανάκι.. πέρα από την ασφάλεια που δεν έχει σχέση με την τροχαία,νομίζω, τι πρέπει να φτιαξω..? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 27 , 2010 από τον xrisa89 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cospap 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ 50ΑΡΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrisa89 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ 50ΑΡΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ μόλις σήμερα ένας μπάτσος είπε σε έναν γνωστό μου που περναγε από το τμήμα και είπε να ρωτήσει για μένα ότι πρέπει να πάω και στο υπουργείο. Κι εγώ μόνο για τροχαία ήξερα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 μόλις σήμερα ένας μπάτσος είπε σε έναν γνωστό μου που περναγε από το τμήμα και είπε να ρωτήσει για μένα ότι πρέπει να πάω και στο υπουργείο. Κι εγώ μόνο για τροχαία ήξερα.. Εγω μεταβιβαση που ειχα κανει μονο στιν τροχαια πηγα... τωρα για καινουργιο δεν ξερω τι παιζει , παντως στο υπουργειο δεν πατησα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες