Jump to content
panos x power

yamaha crypton x h yamaha crypton r

Recommended Posts

kalispera sas , apo ton septembrio tha paro metaxirismeno papi kai eimai anamesa se auta ta dio .sas parakalo pite mou tis gnomes sas alla kai ta proterimata tous perimeno apantisis apo olous

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αν το θες για κοντρες παρε το r αλλιως παρε το x

Μου το εξηγεις λιγο αυτο που λες γιατι δεν το καταλαβα...:whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχα ρωτησει καποιον και μου ειχε πει οτι το r εχει λιγοτερα αλογα απο το x αλλα τα αποδιδει ποιο γρηγορα αρα σε μια κοντρα ειναι ποιο γρηγορο το r ετσι μου ειπαν δεν το λεω εγω αν και εγω το x εχω και αυτο προτεινω να παρει αν δεν εχει οικονομικο προβλημα

Τροποποιήθηκε από τον jimx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχα ρωτησει καποιον και μου ειχε πει οτι το r εχει λιγοτερα αλογα απο το x αλλα τα αποδιδει ποιο γρηγορα αρα σε μια κοντρα ειναι ποιο γρηγορο το r ετσι μου ειπαν δεν το λεω εγω αν και εγω το x εχω και αυτο προτεινω να παρει αν δεν εχει οικονομικο προβλημα

Κατσε μιλαμε για μαμα R και μαμα X σωστα??Και λες οτι το R ειναι μπροστα.Ετσι??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σωστα φιλε μαμα και τα δυο δεν το λεω εγω απλως καποιος μου ειπε οτι το r αποδιδει ποιο γρηγορα τα αλογα απο το x αρα μαλλον θα ειναι μπροστα διαφωτισε με αν μπορεις αν και ειμαστε off-topic το παιδι ρωτησε για το αν παρει x ή r

Τροποποιήθηκε από τον jimx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
σωστα φιλε μαμα και τα δυο δεν το λεω εγω εγω δεν εχω ιδεα απο μηχανικα μερη απλως καποιος μου ειπε οτι το r αποδιδει ποιο γρηγορα τα αλογα απο το x αρα μαλλον θα ειναι μπροστ

Και εμενα μου ειπε η μανα μου αν φαω ολο το φαγητο θα μου παρει σοκολατα!!!!....Μην λεμε τωρα οτι θεμε..crypton r me crypton x και το r μπροστα....Προσωπικα εκανα κοντρα με το Χ του φιλου μου ολο μαμα και ενα r που φορουσε καρμπ 24 και εκεντροφορο TAKEGAWA παρακαλω και ημουν μπροστα πανω απο 1 μηχανακι......Αν διαθετεις τα χρηματα παρε Χ χωρις δευτερη σκεψη...Ενα απο τα καλυτερα παπακια που υπαρχουν τωρα στην αγορα!!!!!!

καλη επιλογη και καλες βολτες....και ΚΡΑΝΟΣ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σωστα φιλε μαμα και τα δυο δεν το λεω εγω απλως καποιος μου ειπε οτι το r αποδιδει ποιο γρηγορα τα αλογα απο το x αρα μαλλον θα ειναι μπροστα διαφωτισε με αν μπορεις αν και ειμαστε off-topic το παιδι ρωτησε για το αν παρει x ή r

Σου εστειλα Pm...

Σορρυ για το :offtopic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το r εχει δυο βαλβιδες οποτε εχει ροπη απο χαμηλα ενω το x ειναι τετραβαλβιδο και βγαζει την ροπη ποιο ψηλα.Θεωρητικα το r αν ηταν ιδια κυβικα με το x και γινοταν μια κοντρα θα εφευγε λιγο στην εκινηση αλλα μετα θα εμενε αρκετα πισω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σωστος :_thumbsup:

παντος κι απο εμενα το χ παρε αν εχεισ τα λευτα βεβεα....

Τροποποιήθηκε από τον manos1994

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

apo souzes kai pantes pos pai to x[apo lefta den exo problima giati douleuo tria kalokiaria gia to papi[apo ta 13]

pantoskai mena to x mou aresei pio poli alla auto pou thelo einai ligo kagouriko gia athina kai oloi oi mpatsoi tha me stamatane kai den tha xo diploma epidi eimai 16

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

apo souzes kai pantes pos pai to x[apo lefta den exo problima giati douleuo tria kalokiaria gia to papi[apo ta 13]

pantoskai mena to x mou aresei pio poli alla auto pou thelo einai ligo kagouriko gia athina kai oloi oi mpatsoi tha me stamatane kai den tha xo diploma epidi eimai 16

Από σούζες και μπάντες?? Ένα το Χ και ενα το Z750! :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

crypton X πληρώνεις λίγο παραπάνω αλλά σίγουρα θα στα βγάλει μακροπρόθεσμα δεν καίει τίποτα πάει πάρα πολύ καλά για παπί έχει σκληρές αναρτήσεις monoshock πίσω είναι και υδρόψυκτο... πολλοί φίλοι μου πάνε πορείες 60 χλμ τέρμα χωρίς στάση και δεν καταλαβαίνει χριστό...

το crypton r είναι παλιάς τεχνολογίας δηλαδή διβάλβιδο απλό 4χρονο 110 που βγήκε για χαμηλό κόστος συντήρησης σε συνδιασμό με χαμηλή κατανάλωση και καλό γκάζι...το έχει ένας φίλος μου αλλά να ξέρεις ότι άμα το κάνεις καγκουριές όπως αυτός θα σε αφήσει το μηχανάκι...

Τροποποιήθηκε από τον Tsits

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και απο εμενα Crypton X πιο πολλα κυβικα, δυναμη, πιο ομορφο, και πανω απο ολα υδροψυκτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξεκινα πρωτα με ενα 50αρι, και για 125-135, το ξανασυζηταμε σε 2 χρονακια... :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή τα πλεονεκτήματα του x συνοψίζονται στον υδρόψυκτο κινητήρα, την ιπποδύναμη, τον κυβισμό και την εμφάνιση; Υπερέχει σε τίποτα άλλο; Αυτά αντισταθμίζουν τη διαφορά στην τιμή;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή τα πλεονεκτήματα του x συνοψίζονται στον υδρόψυκτο κινητήρα, την ιπποδύναμη, τον κυβισμό και την εμφάνιση; Υπερέχει σε τίποτα άλλο; Αυτά αντισταθμίζουν τη διαφορά στην τιμή;

αφού τα έβαλες όλα μέσα στην σούμα... τι άλλο θες???

έχει monoschock

έχει 4 βαλβίδες

έχει injection που καίει λιγότερη βενζίνα

είναι ποιο καινούργιο

έχει νέα τεχνολογία

βγαίνουνε πολλά έχτρα

πίσω μεγαλύτερο ταμπούρο

εντυπωσιακό design

κτλπ κτλπ κτλπ

αυτά ελπίζω να σου φτάνουνε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφού τα έβαλες όλα μέσα στην σούμα... τι άλλο θες???

έχει monoschock

έχει 4 βαλβίδες

έχει injection που καίει λιγότερη βενζίνα

είναι ποιο καινούργιο

έχει νέα τεχνολογία

βγαίνουνε πολλά έχτρα

πίσω μεγαλύτερο ταμπούρο

εντυπωσιακό design

κτλπ κτλπ κτλπ

αυτά ελπίζω να σου φτάνουνε...

Κοστίζει όμως 500 ευρώ παραπάνω. Θα τα βγάλει αυτά τα λεφτά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ναι ρε φιλε. . .Τι αλλο θες δηλαδη για να καταλαβεις οτι ΟΛΟΙ προτιμουν το x? Και ειδικα για καγκουριες, το r ειπε ο φιλος οτι θα σε αφησει αμα του σκιζεις.. Παρε το x να εισαι ησυχος... Και παρε το σε 2 χρονια καλυτερα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα