panos x power 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2010 kalispera sas , apo ton septembrio tha paro metaxirismeno papi kai eimai anamesa se auta ta dio .sas parakalo pite mou tis gnomes sas alla kai ta proterimata tous perimeno apantisis apo olous Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Crypton X... Πιο ομορφο,πιο γρηγορο,υδροψυχτο + οτι τα R ειναι σχεδον ολα πειραγμενα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Crypton x και από εμένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cpt_kostas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Μακράν καλυτερο το Χ αλλα και μακράν πιο ακριβο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytona sprinter 125cc 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 crypton x και απο μενα!!!ειναι λιγο τσουχτερη ομως η τιμι του!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 αν το θες για κοντρες παρε το r αλλιως παρε το x Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 αν το θες για κοντρες παρε το r αλλιως παρε το x Μου το εξηγεις λιγο αυτο που λες γιατι δεν το καταλαβα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) ειχα ρωτησει καποιον και μου ειχε πει οτι το r εχει λιγοτερα αλογα απο το x αλλα τα αποδιδει ποιο γρηγορα αρα σε μια κοντρα ειναι ποιο γρηγορο το r ετσι μου ειπαν δεν το λεω εγω αν και εγω το x εχω και αυτο προτεινω να παρει αν δεν εχει οικονομικο προβλημα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 26 , 2010 από τον jimx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 ειχα ρωτησει καποιον και μου ειχε πει οτι το r εχει λιγοτερα αλογα απο το x αλλα τα αποδιδει ποιο γρηγορα αρα σε μια κοντρα ειναι ποιο γρηγορο το r ετσι μου ειπαν δεν το λεω εγω αν και εγω το x εχω και αυτο προτεινω να παρει αν δεν εχει οικονομικο προβλημα Κατσε μιλαμε για μαμα R και μαμα X σωστα??Και λες οτι το R ειναι μπροστα.Ετσι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) σωστα φιλε μαμα και τα δυο δεν το λεω εγω απλως καποιος μου ειπε οτι το r αποδιδει ποιο γρηγορα τα αλογα απο το x αρα μαλλον θα ειναι μπροστα διαφωτισε με αν μπορεις αν και ειμαστε off-topic το παιδι ρωτησε για το αν παρει x ή r Τροποποιήθηκε Ιούλιος 26 , 2010 από τον jimx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
starenios 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 σωστα φιλε μαμα και τα δυο δεν το λεω εγω εγω δεν εχω ιδεα απο μηχανικα μερη απλως καποιος μου ειπε οτι το r αποδιδει ποιο γρηγορα τα αλογα απο το x αρα μαλλον θα ειναι μπροστ Και εμενα μου ειπε η μανα μου αν φαω ολο το φαγητο θα μου παρει σοκολατα!!!!....Μην λεμε τωρα οτι θεμε..crypton r me crypton x και το r μπροστα....Προσωπικα εκανα κοντρα με το Χ του φιλου μου ολο μαμα και ενα r που φορουσε καρμπ 24 και εκεντροφορο TAKEGAWA παρακαλω και ημουν μπροστα πανω απο 1 μηχανακι......Αν διαθετεις τα χρηματα παρε Χ χωρις δευτερη σκεψη...Ενα απο τα καλυτερα παπακια που υπαρχουν τωρα στην αγορα!!!!!! καλη επιλογη και καλες βολτες....και ΚΡΑΝΟΣ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 σωστα φιλε μαμα και τα δυο δεν το λεω εγω απλως καποιος μου ειπε οτι το r αποδιδει ποιο γρηγορα τα αλογα απο το x αρα μαλλον θα ειναι μπροστα διαφωτισε με αν μπορεις αν και ειμαστε off-topic το παιδι ρωτησε για το αν παρει x ή r Σου εστειλα Pm... Σορρυ για το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Camicazi 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 Το r εχει δυο βαλβιδες οποτε εχει ροπη απο χαμηλα ενω το x ειναι τετραβαλβιδο και βγαζει την ροπη ποιο ψηλα.Θεωρητικα το r αν ηταν ιδια κυβικα με το x και γινοταν μια κοντρα θα εφευγε λιγο στην εκινηση αλλα μετα θα εμενε αρκετα πισω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) σωστος παντος κι απο εμενα το χ παρε αν εχεισ τα λευτα βεβεα.... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 26 , 2010 από τον manos1994 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos x power 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2010 apo souzes kai pantes pos pai to x[apo lefta den exo problima giati douleuo tria kalokiaria gia to papi[apo ta 13] pantoskai mena to x mou aresei pio poli alla auto pou thelo einai ligo kagouriko gia athina kai oloi oi mpatsoi tha me stamatane kai den tha xo diploma epidi eimai 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cpt_kostas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 apo souzes kai pantes pos pai to x[apo lefta den exo problima giati douleuo tria kalokiaria gia to papi[apo ta 13] pantoskai mena to x mou aresei pio poli alla auto pou thelo einai ligo kagouriko gia athina kai oloi oi mpatsoi tha me stamatane kai den tha xo diploma epidi eimai 16 Από σούζες και μπάντες?? Ένα το Χ και ενα το Z750! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) crypton X πληρώνεις λίγο παραπάνω αλλά σίγουρα θα στα βγάλει μακροπρόθεσμα δεν καίει τίποτα πάει πάρα πολύ καλά για παπί έχει σκληρές αναρτήσεις monoshock πίσω είναι και υδρόψυκτο... πολλοί φίλοι μου πάνε πορείες 60 χλμ τέρμα χωρίς στάση και δεν καταλαβαίνει χριστό... το crypton r είναι παλιάς τεχνολογίας δηλαδή διβάλβιδο απλό 4χρονο 110 που βγήκε για χαμηλό κόστος συντήρησης σε συνδιασμό με χαμηλή κατανάλωση και καλό γκάζι...το έχει ένας φίλος μου αλλά να ξέρεις ότι άμα το κάνεις καγκουριές όπως αυτός θα σε αφήσει το μηχανάκι... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 27 , 2010 από τον Tsits Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 και απο εμενα Crypton X πιο πολλα κυβικα, δυναμη, πιο ομορφο, και πανω απο ολα υδροψυκτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 apo souzes kai pantes pos pai to x[apo lefta den exo problima giati douleuo tria kalokiaria gia to papi[apo ta 13] pantoskai mena to x mou aresei pio poli alla auto pou thelo einai ligo kagouriko gia athina kai oloi oi mpatsoi tha me stamatane kai den tha xo diploma epidi eimai 16 ξεκινα πρωτα με ενα 50αρι, και για 125-135, το ξανασυζηταμε σε 2 χρονακια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vril 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Δηλαδή τα πλεονεκτήματα του x συνοψίζονται στον υδρόψυκτο κινητήρα, την ιπποδύναμη, τον κυβισμό και την εμφάνιση; Υπερέχει σε τίποτα άλλο; Αυτά αντισταθμίζουν τη διαφορά στην τιμή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Δηλαδή τα πλεονεκτήματα του x συνοψίζονται στον υδρόψυκτο κινητήρα, την ιπποδύναμη, τον κυβισμό και την εμφάνιση; Υπερέχει σε τίποτα άλλο; Αυτά αντισταθμίζουν τη διαφορά στην τιμή; αφού τα έβαλες όλα μέσα στην σούμα... τι άλλο θες??? έχει monoschock έχει 4 βαλβίδες έχει injection που καίει λιγότερη βενζίνα είναι ποιο καινούργιο έχει νέα τεχνολογία βγαίνουνε πολλά έχτρα πίσω μεγαλύτερο ταμπούρο εντυπωσιακό design κτλπ κτλπ κτλπ αυτά ελπίζω να σου φτάνουνε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vril 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 αφού τα έβαλες όλα μέσα στην σούμα... τι άλλο θες??? έχει monoschock έχει 4 βαλβίδες έχει injection που καίει λιγότερη βενζίνα είναι ποιο καινούργιο έχει νέα τεχνολογία βγαίνουνε πολλά έχτρα πίσω μεγαλύτερο ταμπούρο εντυπωσιακό design κτλπ κτλπ κτλπ αυτά ελπίζω να σου φτάνουνε... Κοστίζει όμως 500 ευρώ παραπάνω. Θα τα βγάλει αυτά τα λεφτά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Ε ναι ρε φιλε. . .Τι αλλο θες δηλαδη για να καταλαβεις οτι ΟΛΟΙ προτιμουν το x? Και ειδικα για καγκουριες, το r ειπε ο φιλος οτι θα σε αφησει αμα του σκιζεις.. Παρε το x να εισαι ησυχος... Και παρε το σε 2 χρονια καλυτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες