D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2006 Αυτη η εικονα του Google Earth πως βγαίνει ?? Εχεις καποια έκδοση ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2006 πω πω! αυτη η φωτο του Google Earth με εντυπωσίασε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2006 Αυτη η εικονα του Google Earth πως βγαίνει ?? Εχεις καποια έκδοση ??? <{POST_SNAPBACK}> Τίποτα ιδιαίτερο, είναι το free GoogleEarth αν ενεργοποιήσεις το Terrain και κατεβάσεις λίγο την γωνία εμφάνισης με την δεξιά μπάρα της κεντρικής κονσόλας. Προϋπόθεση βέβαια είναι ο χάρτης στο συγκεκριμένο κομμάτι να έχει καλή ανάλυση, κάτι που δυστυχώς ισχύει μόνο για λίγες περιοχές στην Ελλάδα, και φυσικά να έχεις DSL για να κατεβάσει γρήγορα τον χάρτη. Αυτή η φωτογραφία πάντως είναι από την κεντρική Πελοπόννησο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2006 Συμφέρει;;; Τι συμφέρει στην μηχανή, όταν την χρησιμοποιείς αποκλειστικά για πλάκα; Πως να κάνεις την σύγκριση; Χιλιόμετρα vs Prozac; Ιπποδύναμη vs ψυχαναλυτής; Ζωή vs μιζέρια; 10-0 φίλε μου <{POST_SNAPBACK}> δε συμφέρει εννοώνας GPS + καθαρόαιμο και τρειλερ. Τις ερωτησεεις δεν τις έκανα για πλάκα. Είμαι στην αγορά για GPS εδώ και κανα μήνα αλλά δεν εχω αφιερώσει το χρόνο που πρεπει να ψάξω τις εναλλακτικές. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2006 δε συμφέρει εννοώνας GPS + καθαρόαιμο και τρειλερ. Τις ερωτησεεις δεν τις έκανα για πλάκα. Είμαι στην αγορά για GPS εδώ και κανα μήνα αλλά δεν εχω αφιερώσει το χρόνο που πρεπει να ψάξω τις εναλλακτικές. :) <{POST_SNAPBACK}> Ναι βρε Σάμη, δεν σε αποπήρα. :) Τι το θέλεις εσύ το καθαρόαιμο, αφού το ΧΤ πάει μια χαρά παντού. Όσο για το GPS, μένει να γράψει κανείς με Garmin λίγο πιο αναλυτικά τι μπορεί να κάνει με αυτό. Λίγο πολύ, τα περί PocketPC τα είπαμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες