Jump to content

Recommended Posts

Καταρχήν θα μπορούσες να μην πετάς ένα ολήκληρο φόρουμ επειδή 5-6 τυπάδες απ όλους μιλάμε για θέματα ταμπού(για σένα) ενώ πολλοί άλλοι απλώς δεν συμμετέχουν.Είναι άδικο γι αυτούς.

Δεύτερον.Το τόπικ γράφει Λιάνα Κανέλλη. Άρα τοποθετούμαστε όσο αναφορά το πρόσωπό της.Τον στάλιν και την τυποεκδοτική τα αναφέραν για επιχείριμα ενάντια του ΚΚΕ στο ότι άλλα λέει και άλλα κάνει.Άρα δεν είανι τόσο άτοπο όπως το βλέπεις.

Τώρα που κολάει ο μπουμπούκος που αναφέρεις με το τι ΕΙΠΕ(εδώ ήταν όλο το ζουμί ότι απλώς λέει και το συζητούσαμε(αυτό δεν είναι το νόημα του φόρουμ?)) η κανέλλη και το τι συζητάμε.Πολλά λέγονται στην βουλή.Ανάθεμα αν αλλάζουν κάτι προς το συμφέρον μας.

Και κάτι τελευταίο.ΕΣΥ ΤΙ ΦΤΑΙΣ?Μάλιστα, όπως πάντα θα κοιτάμε το τι παθαίνει ο ένας. Στο μόνο που φταίς είναι ότι δεν ξεχωρίζεις απ την μάζα να σωθείς. Εφόσον είσαι ένα με μας θα υπομύνεις ότι υπομένουμε.

ΥΓ ΡΕΜΑΛΙΑ είναι κάτι καυλώμένοι φασίστες και μπάχαλοι που το μόνο που τους νοιάζει είναι να τονώσουν το ΕΓΩ τους.

ΥΓ 2 που της είδες της χρυσαυγίτικες ιδέες και της φασιστικορεζιλοατακες.Νωμίζω λίγοι ξέρουν τι εστί φασισμός.

ΥΓ 3 Την σκότωσα την ορθογραφία και ζητώ συγνώμη. :lipssealed:

Τροποποιήθηκε από τον Pilgrimage

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εαν ο Σταλλιν και η Τυποεκδοτικη ειναι επιχειρηματα στο τι ειπε για το ασφαλιστικο η Κανελλη μην μου υποτιμας εμενα την νοημοσυνη.Εαν εσενα σε απασχολει πιο πολυ το τι θα κανει η τυποεκδοτικη και τι εκανε ο σταλλιν παρα το τι σε περιμενει αυριο με γεια σου.Χανω τον καιρο μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εαν ο Σταλλιν και η Τυποεκδοτικη ειναι επιχειρηματα στο τι ειπε για το ασφαλιστικο η Κανελλη μην μου υποτιμας εμενα την νοημοσυνη.Εαν εσενα σε απασχολει πιο πολυ το τι θα κανει η τυποεκδοτικη και τι εκανε ο σταλλιν παρα το τι σε περιμενει αυριο με γεια σου.Χανω τον καιρο μου.

Πρώτον δεν ήταν δικό μου επιχείριμα.Δεύτερον αν εσύ πιστεύεις πως το μέλλον σου θα σωθεί απ το αν δεν συζητήσουμε γι αυτά αλλά για το ασφαλλιστικό, ή αν σωθεί απο σωστή και γόνημη συζήτηση σε ένα μοτοφοόρουμ τι να σου πω......Όλα μετράνε φίλε, το παρελθόν θα μας δείξει λάθη που δεν πρέπει να επαναλάβουμε στο μέλλον.Και να ξέρεις τι υποστηρίζεις αν υποστηρίζεις ΚΚΕ κετς.

Να σου πω κάτι, μισώ να τα βάφω όλα μαύρα και να μυξοκλαίγομαι κάθε μέρα για το ασφαλιστικό. Όχι ρε πόυστι μου, δεν θα μου πάρουν και την χαρά.Δεν θα κάτσω να σκάσω για το τι κάνουν τώρα, αφού όσο ποιό πολύ πιέζουν τόσο ποιό οπλύ δυσαρέσκεια στο λαό, μια ώρα αρχίτερα ο ξεσικομός. Επίσης αν πραγματικά σε νοιάζει το μέλλον σου τράβα σε πορείες και κάνε κάτι..άσε τα φόρουμ για μας τους φλώρους.....-.-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε φιλε συνεχως αυτοαναιρεισαι. Διαβασε τι γραφεις.Τη μια μηλας για ξεσηκομους την αλλη δεν θες να μυξοκλαιγεσαι για το ασφαλιστικο.Εισαι σιγουρος οτι δεν εζησα φασισμο? Εσυ γιατι τσιμπησες μολις ειπα για τον ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ? ΕΡΩΤΗΣΗ εσυ εισαι υπερ της πορειας η οχι? Εαν οχι γιατι το προτεινεις.Εσυ ξερς τι υποστιριζεις η εισαι με τους μποξερ? και τους χερι με χερι σου γ΄μω το χοιρομερι......Υ.Σ Δεν με απασχολουν τα ορθογραφικα λαθη.Με απασχολει να ειμαι απλος και κατανοητος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φίλε άλλο πορεία και άλλο να τα λέμε εδώ στο φόρουμ.Υποστηρίζω πορείες όταν είναι οργανωμένες, περιφρουριμένες και η πλειοψηφία έχει ταξική συνείδηση. Τίποτα μπάχαλους με μολότοφ και καρδόνια όχι, είμαι ενάντια. Επίσης προτείνω να γίνει το ΚΚΕ ένα με το λαό και όχι τόσο απόμακρο και να σταματάει να απευθήνεται μόνο στους εργάτες.Έχει κάτι τρεντοΚΝΕ και ξεπουλημένες ΠΚΣ και κάτι έγινε.Μόνο το ΠΑΜΕ σέβομαι γιατί δεν μασάνε και είναι συνδικάτο αλλά σαν κόμα το βλέπω πολύ μονόπλευρο και αυτός είναι ο λόγος για το 8%. Εγώ μιά χαρά ξέρω αλλά αυτό που θέλω δεν υπάρχει ούτε στην βουλή ούτε απ' έξω.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου επειδη εισαι σωστος και πολιτικοποιημενος σου διαφευγει οτι μιλας για υψηλες πολιτικες ενοιες σε ενα μοτοφορουμ Το φορτε εδω μεσα δεν ειναι η μαρξιστικη διαλεκτικη αλλα οι βαλβολινες και οι μπιελες.Η κουβεντα με την τυποεκδοτικη αρχισε απο συμφορουμιτη υπαλληλο της τυποεκδοτικης που απολυθηκε και βαλθηκε να βριζει απο κακια τα πρωιν αφεντικα του για πραγματα που οταν δουλευε και επαιρνε μισθο τα εβρισκε μια χαρα και ειταν απολυτως συμφωνος Οτι ναναι δηλαδη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φίλε άλλο πορεία και άλλο να τα λέμε εδώ στο φόρουμ.Υποστηρίζω πορείες όταν είναι οργανωμένες, περιφρουριμένες και η πλειοψηφία έχει ταξική συνείδηση. Τίποτα μπάχαλους με μολότοφ και καρδόνια όχι, είμαι ενάντια. Επίσης προτείνω να γίνει το ΚΚΕ ένα με το λαό και όχι τόσο απόμακρο και να σταματάει να απευθήνεται μόνο στους εργάτες.Έχει κάτι τρεντοΚΝΕ και ξεπουλημένες ΠΚΣ και κάτι έγινε.Μόνο το ΠΑΜΕ σέβομαι γιατί δεν μασάνε και είναι συνδικάτο αλλά σαν κόμα το βλέπω πολύ μονόπλευρο και αυτός είναι ο λόγος για το 8%. Εγώ μιά χαρά ξέρω αλλά αυτό που θέλω δεν υπάρχει ούτε στην βουλή ούτε απ' έξω.....

Φιλε συμφονω σε ολα οσα ειπες.Και γω μαζισου.

φιλε μου επειδη εισαι σωστος και πολιτικοποιημενος σου διαφευγει οτι μιλας για υψηλες πολιτικες ενοιες σε ενα μοτοφορουμ Το φορτε εδω μεσα δεν ειναι η μαρξιστικη διαλεκτικη αλλα οι βαλβολινες και οι μπιελες.Η κουβεντα με την τυποεκδοτικη αρχισε απο συμφορουμιτη υπαλληλο της τυποεκδοτικης που απολυθηκε και βαλθηκε να βριζει απο κακια τα πρωιν αφεντικα του για πραγματα που οταν δουλευε και επαιρνε μισθο τα εβρισκε μια χαρα και ειταν απολυτως συμφωνος Οτι ναναι δηλαδη.

+1000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαθε να βλεπεις σε ποιους απευθυνομαι....Το θεμα ξεκινησε με την κανελλη και το τι ειπε για το ασφαλιστικο και κατεληξε στην Τυποεκδοτικη στον σταλιν το ΚΚΕ.Το ασφαλιστικο σε ΑΦΟΡΑ νομιζω κι εσενα.Εκει θα περιμενα να τοποθετηθεις και οχι αν τους ξερω απο χθες.Υ.Σ Η πολιτικη ειναι ιστορια φιλε μου και δεν ειναι σχετικη....Οταν ο Παγκαλος δινει διαταγες να πεταξουν την ΣΗΜΑΙΑ απο τα ΙΜΙΑ αυτο δεν ειναι σχετικο αλλα απολυτο.

προσπάθησε να έχεις λίγο συνοχή στις σκέψεις σου...

η απάντηση σου στην διαιτητική παρέμβαση μου να μην ειρωνεύεσαι το φόρουμ, ειναι αν μη τι άλλο "όσα πέρνει ο άνεμος".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προσπάθησε να έχεις λίγο συνοχή στις σκέψεις σου...

η απάντηση σου στην διαιτητική παρέμβαση μου να μην ειρωνεύεσαι το φόρουμ, ειναι αν μη τι άλλο "όσα πέρνει ο άνεμος".

Αποψη σου.......Δεν απαντας σε αυτα που σου ειπα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν με εκφραζει το ΚΚΕ αλλα η Λιανα Κανελλη ειναι απο τους λιγους ανθρωπους στην πολιτικη που εκτιμω και σεβομαι!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αποψη σου.......Δεν απαντας σε αυτα που σου ειπα.

φιλε μου για να μην γινει σεντονι διαβασε αυτα που γραφω καλα.

Αυτα που πολυ σωστα γραφεις ειναι πολυ δυσπεπτα απο απολιτικους συνομιλητες που την αριστερα την γνωριζουν μονο σαν μολυσματικη ενοια απο τον <<συνηθως εθνικοφρονα>> παπου τους.Να εισαι σιγουρος οτι η προοδευτικη σκεψη εχει να κανει με τον βαθμο γνωσης της πολιτικης ιστοριας του τοπου και κατα συνεπεια ειναι και συναρτηση της μορφωσης Οποτε γραψε για βαλβολινες και θα εχεις παντα φιλους,αλλοιως αλαξε φορουμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα