janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 http://www.liveleak.com/view?i=c15_1277132907 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 ότι να ναι...........όλοι μαζι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Ενα εχω να πω.... Χ Α Ρ Ο Σ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 2/2 έκανε ο τύπος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Χάλια το κανε το αμάξι η μηχανή... Και φαντάσου λέει, να κατέβει κάτω ο οδηγός - χάρος και σαν Έλληνας ταρίφας να πεί: -"Κοίτα τι μου κανες...!!!" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Ενα εχω να πω.... Χ Α Ρ Ο Σ Kαι λιγα λες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 :surrender: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 χαχαχαχα χαλαρα η πιο εξυπνη διαφημιση που εχω δει ποτε... Μεγαλος φωνιας ο τυπος, πως διαολο δεν την ειδε την μηχανη? =/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koser 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μεγαλος φωνιας ο τυπος, πως διαολο δεν την ειδε την μηχανη? =/ Φονιάς μα τι φονιάς!!! Δεν το ξέρεις....μία από τις παρενέργειες που έχει η μαλακία είναι ότι αρχίζεις να μην βλέπεις καλά εξού και το ρητό «τυφλώθηκε από την πολύ μαλακία»..... Ότι μα ότι να ναι !!!!!!!!!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2010 από τον koser Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 τι ειν τούτου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω,να γελάσω ή να αρχίσω να φοβάμαι. Μάλλον το δεύτερο ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 :kaaaala: Double play!!! btw η διαφημιση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Αδυνατω να πιστεψω οτι εχει διπλωμα η ο αλλος του εδωσε το μηχανακι του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Εντάξει μωρέ, 5-6 tire-up και είναι κομπλέ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Αδυνατω να πιστεψω οτι εχει διπλωμα η ο αλλος του εδωσε το μηχανακι του. μαρεσει που την αχρηστιλα τους την τραβανε και βιντεο και την βαζουν και στο youtube.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες