cospap 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2010 ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΠΕΡΣΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ZX 130 KΑΛΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΑΣΤΑΕΙ ΡΕΛΑΝΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΟΚ ΓΕΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙΣ ΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΔΑ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΣ 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ . ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΑΡΕΜΑ ΤΩΝ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΡΥΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΟΜΟΤΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΕΛΕΙΚΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΘΟΡΥΒΟ /ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΝΑΤΟ ΠΩ ΣΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΜΙΖΑ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΣΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤ 30ΧΛΜ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΧΑΝΕΤΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΤΟ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΚΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΟ ΜΟΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 kai emena mou to ekane to innova merikes fores me tin tetarti arxise na sfirizei .. telika i8ele ladoma i alisida kai dn to kanei toso Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 1ον , cospap γραφε με μικρα αν μπορεις,ξεστραβωθικαμε :X 2ον , arellig γραφε με ελληνικουσ χαρακτηρες cospap ειναι λογικο οταν ειναι κρυο να θελει τη χρηση του τσοκ. 2ον,οσον αφορα αυτο το σφυριγμα,αμα μπορεις,καθαρισε αλυσιδες,γραναζια,ρουλεμαν,τα παντα σχεδον,τσεκαρε και το λαδι της μηχανης αν ειναι οκ.και αμα δεν φταιει αυτο,ισως ειναι ενα προβλημα μεσα που βαραει στις ψιλες στροφες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 den mporw na to girisw sta ellnika ime se net Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paularwen 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΠΕΡΣΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ZX 130 KΑΛΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΑΣΤΑΕΙ ΡΕΛΑΝΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΟΚ ΓΕΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙΣ ΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΔΑ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΣ 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ . ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΑΡΕΜΑ ΤΩΝ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΡΥΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΟΜΟΤΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΕΛΕΙΚΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΘΟΡΥΒΟ /ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΝΑΤΟ ΠΩ ΣΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΜΙΖΑ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΣΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤ 30ΧΛΜ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΧΑΝΕΤΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΤΟ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΚΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΟ ΜΟΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΠΕΡΣΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ZX 130 KΑΛΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΑΣΤΑΕΙ ΡΕΛΑΝΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΟΚ ΓΕΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙΣ ΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΔΑ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΣ 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ . ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΑΡΕΜΑ ΤΩΝ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΡΥΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΟΜΟΤΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΕΛΕΙΚΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΘΟΡΥΒΟ /ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΝΑΤΟ ΠΩ ΣΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΜΙΖΑ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΣΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤ 30ΧΛΜ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΧΑΝΕΤΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΤΟ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΚΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΟ ΜΟΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ο θορυβος που κανει δεν ειναι απο την αλυσιδα αλλα μεσα απο το μοτερ, εχω ακριβως το ιδιο κ δε μπορουν να το βρουν στην αντιπροσωπεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cospap 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 ζητω συγνωμη για τα μεγαλα γραματα οσον αφορα το θεμα τσοκ το καζεαρ που ειχα πριν ανοιγα το τσοκ επαιρνε μπροστα και το εκλεινα και δουλευε ρολοι ενω το ζχ 130 κανω μια αποστση 10χλμ περιπου και θελει ακομα το τσοκ ανοικτο για να κρατηση ρελαντι εαν του δωσεις απο την βιδα οταν ζεσταθει κραταει ψηλο ρελαντι ενα αλλο προβλημα που μου βγηκε τωρα ειναι οτι ενω ξεκιναω μια διαδρομη σε περιπου 8 ,9. 10 χλμ περιπου την ωρα που κλεινω το ητε για να κατεβασω ταχυτητα ηνα κοψω ταχυτητα σε καποια διασταυρωση η φαναρη γκαζι σβηνει το μηχανακι πρεπει η να του χωσω τερμα το γκαζι η παλι να του ανοιξω το τσοκ παλι σερβις μου αλλαξε ενα σωληνακι υποπιεσης στο καρμπυρατερ λει αλλ το μηχανακι παλι τα ιδια .για το προηγουμενο προβλημα δεν εχου βρει τιποτα ουτε το τοπικο σερβις ουτε η τεομοτο εχω κκαασειτα παντα εβαλ κκαι διαφορετκο λαδι συμφωνα με το σερβισ αλλα τιποταπαντω εχαρστο για την βοηθεια παιδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 ............ ............ Σου πήρε λίγο παραπάνω να βρεις το τοπικ, ε? Εκανες ενα καθαρισμα-ρυθμισμα στο καρμπ? Μπουζι ελεγξες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsoupras 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Διαβασε..... http://www.kawasaki-bikers.gr/core/forum/viewtopic.php?f=36&t=11352 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saki136 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2011 Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα μέχρι που να σβήσει στην κατεβασιά τις ταχυτάτας και δεν Έπαιρνε μετά ούτε με το στοκ ανοιχτό μες τις 3 το πρωί στις ερημιές …. Πήγα μετά το άνοιξα σε μια ευθέα και μετά ήταν σχετικά καλύτερα ..πρέπει να είναι κάποιο σκουπίδακι στο καρμπιρατέρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george311219 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2011 Τωρα ειδα τι ειχες γραψει για το προβλημα που σου εκανε το παπι. Λοιπον εχω κανει 70000 με το ΖΧ 130. Στην αρχη και μενα,μετα απο λιγη ωρα με ταχυτητα 120+ αρχισε να σφυριζει κατι στο μοτερ.. μολις εκοβα ταχυτητα κατω απο 30,σταματουσε και ξαναρχιζε αν ξεπερνουσα τα 110-120.. Ρισκαροντας να ειναι κατι που θα μπορουσε να μου κανει ζημια,συνεχισα ετσι... Καποια στιγμη μετα απο μερικες χιλιαδες κμ ,σταματησε.. (στο service μονο υποθεσεις εκαναν..) Τωρα μια χαρα.. και 150 να παω(κατηφορα αττικης προς μαρκοπουλο)τιποτα.. Ο θορυβος εχει εξαφανιστει προ πολλου... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas84_2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2012 ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΠΕΡΣΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ZX 130 KΑΛΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΑΣΤΑΕΙ ΡΕΛΑΝΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΟΚ ΓΕΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙΣ ΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΔΑ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΣ 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ . ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΑΡΕΜΑ ΤΩΝ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΡΥΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΟΜΟΤΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΕΛΕΙΚΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΘΟΡΥΒΟ /ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΝΑΤΟ ΠΩ ΣΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΜΙΖΑ ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΣΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤ 30ΧΛΜ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΧΑΝΕΤΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΤΟ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΚΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΟ ΜΟΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas84_2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2012 KAWASAKI ZX 130.φιλε μου και σε μενα μου ειχε παρουσιασει και αυτο το ιδιο προβλιμα. το πηγα σε μια μεγαλη ανηφορα το εσβησα και την κατεβηκα μετα τα 30 με 40 αρχιζε και εσκουζε. μαλλον ειναι τα φρενα η τα τακακια απο το ταμπουρα η το τακακι απο το δισκοφρενο ειναι. καντο να δεισ αν ειναι ετσι κ σε σενα. αλλα ειναι τα κυρια προβληματα του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες