kkikiss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Καλησπερα,ειμαι νεος στο forum,και σας καλημερίζω ολους! :D Εχω ενα Yamaha TownMate 50αρι,και θελω να του αλλαξω εξάτμιση!Ποια είναι η γνωμη σας?Εχω ακούσει πως η motorsport ειναι απο τις καλυτερες και πιο φτηνες! Απο Θεσσαλονίκη ειμαι,αν ξέρετε και κανενα συνεργείο ή καταστημα που να πουλάει σε καλες τιμες,θα το ηθελα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos gate 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 μια motosport ειναι οτι πρεπει για ενα μαμα 50αρι παπι....οσο για που θα τη βρεις πανε στο συνεργριο της γειτονιας σου λογικα θα την παραγγηλει αυτος τουλαχιστον στη Σερρες ετσι γινεται παμε και μας τα παραγγελνουν τα συνεργεια αλλα στη Θεσσαλονικη λοκικα θα εχει και μαγαζι που πουλαει ετοιμοπαραδοτες.....οσο για τιμη ειναι πολυ φτηνες περιπου 40-45 μπορει και πιο φτηνα δν ξερω ακριβως....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
solitary 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Καλησπερα,ειμαι νεος στο forum,και σας καλημερίζω ολους! :D Εχω ενα Yamaha TownMate 50αρι,και θελω να του αλλαξω εξάτμιση!Ποια είναι η γνωμη σας?Εχω ακούσει πως η motorsport ειναι απο τις καλυτερες και πιο φτηνες! Απο Θεσσαλονίκη ειμαι,αν ξέρετε και κανενα συνεργείο ή καταστημα που να πουλάει σε καλες τιμες,θα το ηθελα! Για τα παπιά η καλύτερη εξάτμιση είναι του κατασκευαστή τους,διότι έχει μελετηθεί σωστά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κινητήρα που θα μπούν και να δουλεύουν σωστά όλα.Μην κοιτάς που στις μοτοσυκλέτες υπάρχουν σοβαρές βελτιωτικές εταιρίες που εξετάζουν και μελετούν τον κινητήρα τους για να βγάλουν ενα λειτουργικότατο προϊόν. Καλως ήρθες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kkikiss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Για τα παπιά η καλύτερη εξάτμιση είναι του κατασκευαστή τους,διότι έχει μελετηθεί σωστά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κινητήρα που θα μπούν και να δουλεύουν σωστά όλα.Μην κοιτάς που στις μοτοσυκλέτες υπάρχουν σοβαρές βελτιωτικές εταιρίες που εξετάζουν και μελετούν τον κινητήρα τους για να βγάλουν ενα λειτουργικότατο προϊόν. Καλως ήρθες Πολυ σωστος φιλε μου,να σε καλα! μια motosport ειναι οτι πρεπει για ενα μαμα 50αρι παπι....οσο για που θα τη βρεις πανε στο συνεργριο της γειτονιας σου λογικα θα την παραγγηλει αυτος τουλαχιστον στη Σερρες ετσι γινεται παμε και μας τα παραγγελνουν τα συνεργεια αλλα στη Θεσσαλονικη λοκικα θα εχει και μαγαζι που πουλαει ετοιμοπαραδοτες.....οσο για τιμη ειναι πολυ φτηνες περιπου 40-45 μπορει και πιο φτηνα δν ξερω ακριβως....... Σε ευχαριστω πολυυυ!Την βρηκα στα 35 γνησια πιστευω να ναι,θα παω να την δω την Δευτερα!Αληθεια,μονος μου μπορω να την περασω?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos gate 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 μπορεις να την περασεις αλλα να ξερεις ολες οι μοτοσπορτ ειναι αντιγραφα της sebring oi motosport ολες ειναι μουφα μονο sebring μπορεις να βρεις γνησιες και κανουν 120 ευρω μην φοβασαι ομως δν εχει σημασια και οι μοτοσπορτ για ενα μανησιο 50 ειναι μια χαρα...και δν βγαζουν προβληματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kkikiss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 μπορεις να την περασεις αλλα να ξερεις ολες οι μοτοσπορτ ειναι αντιγραφα της sebring oi motosport ολες ειναι μουφα μονο sebring μπορεις να βρεις γνησιες και κανουν 120 ευρω μην φοβασαι ομως δν εχει σημασια και οι μοτοσπορτ για ενα μανησιο 50 ειναι μια χαρα...και δν βγαζουν προβληματα να σε καλα φιλε μου,σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2010 δεν νομιζω πως στο παπι υπαρχει καλη και κακη εξατμιση, βαλε οποια θες και οποια σ΄αρεσει... και αναλογως με τα λεφτα που θα διαθεσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2010 Για τα παπιά η καλύτερη εξάτμιση είναι του κατασκευαστή τους,διότι έχει μελετηθεί σωστά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κινητήρα που θα μπούν και να δουλεύουν σωστά όλα.Μην κοιτάς που στις μοτοσυκλέτες υπάρχουν σοβαρές βελτιωτικές εταιρίες που εξετάζουν και μελετούν τον κινητήρα τους για να βγάλουν ενα λειτουργικότατο προϊόν. Καλως ήρθες Εισαι λαθος, στο Crypton X λογο του Euro 3 εχουνε βαλει τα παντα μεσα στην εξατμιση για να μην βγαζει θορυβο κτλ κτλ κτλ και καταλυτες και ολα τα σχετικα. Αμα βαλεις αφτερμαρκετ θα ελευθερωση πολυ το μηχανακι. Αυτο που λες δεν ισχυει, μπορει να ισχυει σε μερικα μηχανακια αλλα οχι σε ολα.. η εξατμισεις του κατασκευαστη μπορει να ειναι και μουφα για να μειωσει το κοστος επισης, η να ειναι κλεισμενη στο φουλ για προδιαγραφες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες