andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Έχω την GPR και έχω να πω τα εξής πράγματα... Α) δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα που φεύγει ο καταλύτης. Β) κάνει κάμποσο θόρυβο Γ) ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ !!!!!!!!!! Δ) έχει ανοξείδωτους λαιμούς και τελικό από τιτάνιο. ( όχι σαν την SP που είναι σίδερο ή δεν ξέρω κι εγώ τι υλικό ). Ε) είναι συνολικά 3 κομμάτια. 1) από την κεφαλή μέχρι τους ( μεσαίους ) πατητίρες 2) από τους πατήτριες μέχρι το τελικό 3) το τελικό. Ζ) πιστεύω θα έχεις ένα ψιλό προβληματάκι με την αστυνομία... :/ Η) η GPR δίνει στα ψηλά... άσε τους άλλους να λένε ότι θέλουν. Εγώ πάντως ξέρω ότι δίνει ψηλά. θα δεις διαφορά κυρίως στα ψηλά ( αφού η μαμά σωλήνα έχει εσωτερική διάμετρο 22μμ ενώ η GPR έχει 28μμ ). Θ) εγώ πάντως είδα διαφορά +15 χιλιόμετρα στην τελική ( δεν λέω μαλακιές ) , με τα ίδια λάστιχα αλλα με φίλτρο pipercross racing... Ι) πάρε GPR με τα 1000 :D Εμενα εδωσε 27,64 χιλιομετρα τελικη... Εγω απο οτι εχω καταλαβει δινει λιγο χαμηλα και με το ιδιο φιλτρο δεν ειδα καμια διαφορα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos_1993 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 re paidia kalhstera eimai kenourgios edw kai exw mia idea exw kai gw ena crypton x edw kai kana mina to pira !! den lew paei kala to mixanaki alla 8elw kati parapanw den 8elw omws na tou valw eksatmisi kai na kanei san 8orivo gia to protino na alakso ena lemo mexri to teliko! oste na figi o katalitis kai na kanei kali simpiesi logo oti exei mikri mpouka piso ti lete ena palikari to exei kanei kai m eipe oti eide diafora!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 γιατί δεν βάζεις μια άλλη εξάτμιση με σιγαστήρα που θα κάνεις την ίδια δουλειά??? και μικρο τελικό ( επειδή θα έχει σιγαστήρα ) και μεγάλος λαιμός για συμπίεση... ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Amilitos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) Η καλύτερα εξάτμηση για crypton χ είναι η yoshimura tri oval που πάει 450ευρό αν δεν κάνω λάθος. Εγώ έχω μια άλλη απορία που το άκουσα και απλα θέλω να πάρω γνώμες. Άκουσα πως ότι τελικό εξάτμησης και να βάλεις [yosi trioval, grp κτλπ] να βάλεις το σολίνα απο την protect. Έχετε δοκιμάσει κάτι τέτοιο? Ξέρετε εάν ισχύει κάτι τέτοιο? Edit : τώρα θυμήθικα που το άκουσα. Έχει ένα παλικάρι ένα crypton x μαμά και έχει την αυθεντική yoshi με τον λεμό απο protect και λέει πως αυτό είναι το καλύτερο για εξάτμηση στο crypton. Μήπως εννούσε μονο για την yoshi trioval ή για όλες? ή ούτε σε αυτήν ισχύει? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 3 , 2011 από τον Amilitos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
flash11 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ...ΑΜΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΞΑΤΜΗΣΗ Η ΦΙΛΤΡΟ ΣΤΟ ΚΡΙΠΤΟΝ Χ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΡΙΘΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ??? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2011 από τον flash11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Λοιπον ακουστε εχω ψαξει αρκετα το μηχανακι το εχω πειραξει αρκετα και τα συμπερασματα μου ειναι τα εξης λοιπον επειδη το μηχανακι ειναι Ιντζεξιον για να το βελτιωσεις χωρις να πειραξεις το συστημα ψεκασμου θες πολλα λεφτα προγραμματα για το μειγμα μεγαλυτερα μπεκ και δν συμμαζευετε... Ο μηχανικος μου,μου ειπε πως το μηχανακι αυτο εχει την δυνατοτητα για πολλα γκαζια γιατι ο κινητηρας του ειναι σαν του καθαρου με ενα καρμπυρατερ και αλλα ρευματα θα δειτε διαφορες αλλα δεν θα κρατησουν αρκετα διοτι το μηχανακι αυτο φτιαχτηκε με συστημα ψεκασμου αν του αλλαξεις το ιντζεξιον σε καρμπυρατερ χαλας την νοοτροπια του οικονομικου και τις αξιοπιστιας. Τεσπα τωρα για την εξατμιση που λες η μαμα πιστευω ειναι η καλυτερη εξατμιση για τελικες διοτι εχει μακρυ σωληνα αλλα επειδη ο σωληνας της εξατμισης που φευγει απο την κεφαλη ειναι πολυ λεπτος δεν δινει στα χαμηλα για αυτοα ργει πολυ η 3 να σπασει και οι υπολοιπες εχω δοκιμασει την SP και πιστευω πως ειναι απο τις καλυτερες φθηνη με σχεση καποιες αλλες μπορει ο σωληνας να μην ειναι απο καλο υλικο αλλα δινει και στα χαμηλα και στα ψηλα επειδη εχει κοντο τσιμπουκοφωνο δινει πολυ νευρο στο μηχανακι οταν ειχα την SP πανω το μηχανακι κωλιερνε και με 3 ταχυτητα με την μανισια θελει προσπαθεια για να κωλιαρει με την 2.... Η GPR ειναι απο καλα υλικα φτιαγμενη δινει παρα πολλες τελικες αλλα σε εμφανιση και σε θορυβο δεν ειναι σαν την SP η SP ειναι η καταληλλοτερη εξατμιση .... Αν ψαχνεις εξατμιση ψαξε για χειροποιητες και οχι εργοστασιακες καλες ειναι αλλες οι χειροποιητες εχουν τον λογο... Ευχαριστω για τον χρονο σας!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
flash11 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Λοιπον ακουστε εχω ψαξει αρκετα το μηχανακι το εχω πειραξει αρκετα και τα συμπερασματα μου ειναι τα εξης λοιπον επειδη το μηχανακι ειναι Ιντζεξιον για να το βελτιωσεις χωρις να πειραξεις το συστημα ψεκασμου θες πολλα λεφτα προγραμματα για το μειγμα μεγαλυτερα μπεκ και δν συμμαζευετε... Ο μηχανικος μου,μου ειπε πως το μηχανακι αυτο εχει την δυνατοτητα για πολλα γκαζια γιατι ο κινητηρας του ειναι σαν του καθαρου με ενα καρμπυρατερ και αλλα ρευματα θα δειτε διαφορες αλλα δεν θα κρατησουν αρκετα διοτι το μηχανακι αυτο φτιαχτηκε με συστημα ψεκασμου αν του αλλαξεις το ιντζεξιον σε καρμπυρατερ χαλας την νοοτροπια του οικονομικου και τις αξιοπιστιας. Τεσπα τωρα για την εξατμιση που λες η μαμα πιστευω ειναι η καλυτερη εξατμιση για τελικες διοτι εχει μακρυ σωληνα αλλα επειδη ο σωληνας της εξατμισης που φευγει απο την κεφαλη ειναι πολυ λεπτος δεν δινει στα χαμηλα για αυτοα ργει πολυ η 3 να σπασει και οι υπολοιπες εχω δοκιμασει την SP και πιστευω πως ειναι απο τις καλυτερες φθηνη με σχεση καποιες αλλες μπορει ο σωληνας να μην ειναι απο καλο υλικο αλλα δινει και στα χαμηλα και στα ψηλα επειδη εχει κοντο τσιμπουκοφωνο δινει πολυ νευρο στο μηχανακι οταν ειχα την SP πανω το μηχανακι κωλιερνε και με 3 ταχυτητα με την μανισια θελει προσπαθεια για να κωλιαρει με την 2.... Η GPR ειναι απο καλα υλικα φτιαγμενη δινει παρα πολλες τελικες αλλα σε εμφανιση και σε θορυβο δεν ειναι σαν την SP η SP ειναι η καταληλλοτερη εξατμιση .... Αν ψαχνεις εξατμιση ψαξε για χειροποιητες και οχι εργοστασιακες καλες ειναι αλλες οι χειροποιητες εχουν τον λογο... Ευχαριστω για τον χρονο σας!!! λοιπων φιλε εχω μαι ερωτηση αν αλλαξεισ εξατμηση η φιλτρο κτλ πρεπει μηποσ να ριθμισεισ το μηχανακι ( τα μπεκς) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) συνήθως όχι. ( δεν κάνει κανείς ) αλλά άμα θες πραγματικά να αποδώσει το μηχανάκι το πας για καυσανάλυση και σου ρυθμίζουν την αναλογία βενζίνης αέρα... Τεσπα τωρα για την εξατμιση που λες η μαμα πιστευω ειναι η καλυτερη εξατμιση για τελικες διοτι εχει μακρυ σωληνα αλλα επειδη ο σωληνας της εξατμισης που φευγει απο την κεφαλη ειναι πολυ λεπτος δεν δινει στα χαμηλα για αυτο αργει πολυ η 3 να σπασει και οι υπολοιπες εχω δοκιμασει την SP και πιστευω πως ειναι απο τις καλυτερες φθηνη με σχεση καποιες αλλες μπορει ο σωληνας να μην ειναι απο καλο υλικο αλλα δινει και στα χαμηλα και στα ψηλα επειδη εχει κοντο τσιμπουκοφωνο δινει πολυ νευρο στο μηχανακι οταν ειχα την SP πανω το μηχανακι κωλιερνε και με 3 ταχυτητα με την μανισια θελει προσπαθεια για να κωλιαρει με την 2.... Η GPR ειναι απο καλα υλικα φτιαγμενη δινει παρα πολλες τελικες αλλα σε εμφανιση και σε θορυβο δεν ειναι σαν την SP η SP ειναι η καταληλλοτερη εξατμιση .... Αν ψαχνεις εξατμιση ψαξε για χειροποιητες και οχι εργοστασιακες καλες ειναι αλλες οι χειροποιητες εχουν τον λογο... Ευχαριστω για τον χρονο σας!!! ο Andrewk πήρε δικάβαλο την αδελφή μου και φοράει GPR ενώ εγώ φορούσα την μαμά εξάτμιση και με πέρναγε... ( στις τελικές ) γιατί ??? σύμφωνα με όσα λές έπρεπε να του την κάνω για πολύ... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 5 , 2011 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Amilitos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Γίνετε να ρυθμήσεις τα μαμα τα μπέκ? Θα δεις αλλαγές αν το κάνεις? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 5 , 2011 από τον Amilitos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
flash11 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 συνήθως όχι. ( δεν κάνει κανείς ) αλλά άμα θες πραγματικά να αποδώσει το μηχανάκι το πας για καυσανάλυση και σου ρυθμίζουν την αναλογία βενζίνης αέρα... ο Andrewk πήρε δικάβαλο την αδελφή μου και φοράει GPR ενώ εγώ φορούσα την μαμά εξάτμιση και με πέρναγε... ( στις τελικές ) γιατί ??? σύμφωνα με όσα λές έπρεπε να του την κάνω για πολύ... ΔΙΛΑΔΙ ΤΗΝ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΑ ????ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ??? ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ??? ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΡΙΘΜΙΣΜΑ ΚΑΤΗΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ( ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ) ΠΧ ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΑΤΜΗΣΗ ΚΤΛ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) μόνος σου αλλάζεις τα πάντα... αν θες να πηγαίνει λίίίίγο ποιο γρήγορα τότε το πας στην yamaha για ρύθμιση... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 6 , 2011 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
flash11 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 μόνος σου αλλάζεις τα πάντα... αν θες να πηγαίνει λίίίίγο ποιο γρήγορα τότε το πας στην yamaha για ρύθμιση... οκ ευχαριστω .....απλα ηθελα να μαθω αμα διμιουργιτε προβλημα αλλα οκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 δεν παθαίνει τίποτα... τι εξάτμιση θα βάλεις??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos_1993 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 nai re file niko apla evala twra xenon kai xalasa lefta kai den paizoun gia eksatmisi gia fto sxeftika auto me ton solina gia na kanoume kai ligo ti doulia mas alla kai na proxoraei ligo to mixanaki me liga lefta!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 εγώ έχω μια εξάτμιση του Crypton X με βγαλμένο καταλύτη... αν θες κάνουμε ανταλλαγή με την δικιά σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos_1993 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 εγώ έχω μια εξάτμιση του Crypton X με βγαλμένο καταλύτη... αν θες κάνουμε ανταλλαγή με την δικιά σου... auto akougete poli kalo alla pou menis ???aa ela twra to eida imaste ligo makria re su!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2011 συνήθως όχι. ( δεν κάνει κανείς ) αλλά άμα θες πραγματικά να αποδώσει το μηχανάκι το πας για καυσανάλυση και σου ρυθμίζουν την αναλογία βενζίνης αέρα... ο Andrewk πήρε δικάβαλο την αδελφή μου και φοράει GPR ενώ εγώ φορούσα την μαμά εξάτμιση και με πέρναγε... ( στις τελικές ) γιατί ??? σύμφωνα με όσα λές έπρεπε να του την κάνω για πολύ... Κοιταξε η εξατμιση σου δινει αρκετα νευρα επειδη ειναι ανοιχτη οποιαδηποτε εξατμιση και να βαλεις θα δινει ποιο πολυ απο την μαμα το θεμα ειναι η 4 επειδη δεν σπαει μονο με γραναζωμα αν τα δυναμομετρησεις θα δεις οτι με την μαμα θα βγαλει τελικες οχι μεγαλη διαφορα κατι ψηλα.... Εχω ανοιξει με πολλα Χ κανενα με μαμα εξατμιση δεν με περασε γιατι οταν φευγεις στα 300μ και εισαι 3-4 μηχανακια μπροστα πρεπει να βγαλει 20-30χλμ παραπανω για να σου κανει προσπεραση εφοσον μιλαμε για το ιδιο μηχανακι.... Οταν πειραζεις το μηχανακι αυτο ενοοειτε πως θελει και ρυθμισμα το ιντζεξιον οτι και να του κανεις που θα σου δωσει νευρα η τελικη... Το ιντζεξιον ειναι φασαρια αλλα αξιζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Κοιταξε η εξατμιση σου δινει αρκετα νευρα επειδη ειναι ανοιχτη οποιαδηποτε εξατμιση και να βαλεις θα δινει ποιο πολυ απο την μαμα το θεμα ειναι η 4 επειδη δεν σπαει μονο με γραναζωμα αν τα δυναμομετρησεις θα δεις οτι με την μαμα θα βγαλει τελικες οχι μεγαλη διαφορα κατι ψηλα.... Εκτος απο το να αλλαξεις το γραναζι στο σασμαν, υπαρχει κανενας αλλος τροπος να κανουμε την 4η να σπαει;;; με μικροτερο γραναζωμα στο μηχανακι φορτωνει καλυτερα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Εκτος απο το να αλλαξεις το γραναζι στο σασμαν, υπαρχει κανενας αλλος τροπος να κανουμε την 4η να σπαει;;; με μικροτερο γραναζωμα στο μηχανακι φορτωνει καλυτερα; 14-37!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες