Jump to content
Sign in to follow this  
trelllos

Dunlop SportMax RoadSmart

Recommended Posts

Εχθές λοιπόν αλλάχθηκαν τα μαμά λάστιχα (Bridgestone Bt 011 καιBT 020) του ληστή μου με τα Dunlop SportMax RoadSmart. Είχα κάνει 8500 χλμ. Τα άλλαξα, όχι γιατί είχα κάποιο πρόβλημα μιας και δεν το «στίβω» το μηχανάκι, αλλά για ψυχολογικούς λόγους. Έγιναν και τα πρώτα 100 χλμ, μέχρι Σαρωνίδα και πίσω, για να στρώσουν κάπως. Βέβαια ενώ πήγαινα χαλαρά, μου έδιναν την (ψευδ)αίσθηση(????) ότι στρίβουν μόνα τους. Τι να πω. Θα δείξει. Πάντως το επόμενο ταξίδι μέχρι Β. Εύβοια θα είναι λίιιιιιγο πιο γρήγορο, απ’ ότι μέχρι τώρα.

Τοποθετήθηκαν στο Wheel City, Ν. Κόσμο με 270€. Μου άρεσαν πάρα πολύ τα παιδιά εκεί. Αρχικά είχα ρωτήσει και στον Ψυχογιό, συμπαθέστατος και αυτός, αλλά μου ζήτησε 310€ και μου τα «άφησε» 300€. Οπότε προτίμησα «να φύγω, να πάω αλλού».

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μεγείες τα νέα σου παπά! Καλοφάγωτα και καλόστριφτα _thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γεια σου!εγω τα φοραω στο δικο μου εδω κ 6,000χλμ.

οντως το μηχανακι γερνει καλυτερα κ πιο ευκολα,γιατι εχουν πιο κοντη κορωνα(αν λεω μα..κια διορθωστε με!)

εγω παντως νιωθω οτι καβαλαω πιο ευκολο κ σταθερο μηχανακι.

καλους δρομους!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μήπως είναι ακριβά? σήμερα έβαλα τα Qualifier 230 ευρουδάκια.Σε λίγο φεύγουμε για Αιγίνιο όποτε εντυπώσεις αργότερα.......:thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηπως εννοείς γρήγορη κορώνα? εγω έχω εδώ και 5000 τα metzeler sportec m1. δεν ειμαι και ενθουσιασμένος...απλα οκ. σκληρό ελαστικό που δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα της μηχανής... στρίβει γρηγορότερα απλά την αισθάνομαι κάπως πιο νευρική...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα