benalexanderT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Καλημέρα . Οι οιωνοί δείχνουν πως να πράγματα βαίνουν καλά οπότε σκέφτομαι να αρχίσω έρευνα αγοράς με την βοήθειά σας . Από την άλλη εβδομάδα θα κάνω τα χαρτιά μου για να βγάλω δίπλωμα για μηχανή ( Α1 κατηγορία ) , συνεπώς η μηχανή που θα πάρω θα πρέπει να καλύπτεται από την παραπάνω κατηγορία . Η χρήση που θα κάνω την μηχανή θα είναι σε βουνό και στην άσφαλτο γύρο στα 25 χιλιόμετρα το πολύ συνεχόμενα ( για να πάω προπόνηση είναι 25 να πάω και 25 να γυρίσω ) . Επίσης μπορεί να τύχη καμιά φορά να πάω θάλασσα η οποία απέχει 100 ( φυσικά με 2-3 στάσεις ) . Από ταχύτητα δεν έχω πρόβλημα να συμβιβαστώ αρκεί να μην είναι πολύ χαμηλή :) Εσείς τι θα προτείνατε να πάρω ? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 ΧΤ 500 / XR250 ή 400. Kαι τα 3 αξιόπιστα και κάνουν αυτά που ζητάς και καλύπτονται από το Α1. Το xt πιο άνετο σε πορεία, τα άλλα δυο πιο χωμάτινα με το 400ρι να είναι το πιστολάκι της παρέας. Τιμής από 1000-3000 ευρά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Ριξε και ΕΔΩ! μια ματια.. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
benalexanderT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Ευχαριστώ πολύ και τους δυο . Θα πάω να κοιτάξω και από κοντά τις μηχανές . Κάτι σε αυτό δεν κάνει ? Επίσης , πως καταλαβαίνεται ποιο ανήκει στην κατηγορία και ποιο όχι ? Μέχρι πριν λίγη ώρα νόμιζα ότι το Α1 ήταν μόνο για μηχανές μέχρι 125 κυβικά :P Βρήκα αυτό στο διαδίκτυο αλλά δεν ξέρω πως υπολογίζω αυτά : 34 PS = 25 KW ή 0,16 KW/kg :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Ευχαριστώ πολύ και τους δυο . Θα πάω να κοιτάξω και από κοντά τις μηχανές . Κάτι σε αυτό δεν κάνει ? Επίσης , πως καταλαβαίνεται ποιο ανήκει στην κατηγορία και ποιο όχι ? Μέχρι πριν λίγη ώρα νόμιζα ότι το Α1 ήταν μόνο για μηχανές μέχρι 125 κυβικά :P Βρήκα αυτό στο διαδίκτυο αλλά δεν ξέρω πως υπολογίζω αυτά : 34 PS = 25 KW ή 0,16 KW/kg :/ 1 PS = 736 Watt 1 KW= 1.36 PS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
benalexanderT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Ευχαριστώ πολύ :) Τώρα έγιναν πιο λιανά τα πράγματα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 ΧΤ 500 / XR250 ή 400. Kαι τα 3 αξιόπιστα και κάνουν αυτά που ζητάς και καλύπτονται από το Α1. Το xt πιο άνετο σε πορεία, τα άλλα δυο πιο χωμάτινα με το 400ρι να είναι το πιστολάκι της παρέας. Τιμής από 1000-3000 ευρά... Γίνεται να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή?Το εξαράκι το 400 καλύβεται ή όχι απο το Α1? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Μπορείς να δείς εδώ! όσες μηχανές καλύπτονται με το Α1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Γίνεται να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή?Το εξαράκι το 400 καλύβεται ή όχι απο το Α1? Βρες πόσα PS βγάζει και αν καλύπτει τους περιορισμούς τότε καλύπτεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 από ότι θυμάμαι βγάζει 24,5 kw οπότε ναι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 περιχωρα σερρων... απο που εισαι; πιο χωριο; στειλε πμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexderbi 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2010 Γίνεται να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή?Το εξαράκι το 400 καλύβεται ή όχι απο το Α1? καλυπτεται..εστειλα email στην Honda Και μου εστειλε την εγκριση τυπου της xr και λεει οτι ειναι 24kw Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2010 Αχά!Ένα εξάρ τετρακόσια απ' όλα με μπόλικες πατάτες παρακαλώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
benalexanderT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα και πάλι . Έχω ακόμα μια τελευταία ερώτηση :D Το suzuki dr 500 καλύπτεται από το δίπλωμα στα 18 ? Έχω μια απο τον πατέρα μου αλλά δεν ξέρω το ακριβές μοντέλο... Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 από τον benalexanderT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες