Jump to content
Sign in to follow this  
benalexanderT

Αγορά μηχανής

Recommended Posts

Καλημέρα . Οι οιωνοί δείχνουν πως να πράγματα βαίνουν καλά οπότε σκέφτομαι να αρχίσω έρευνα αγοράς με την βοήθειά σας . Από την άλλη εβδομάδα θα κάνω τα χαρτιά μου για να βγάλω δίπλωμα για μηχανή ( Α1 κατηγορία ) , συνεπώς η μηχανή που θα πάρω θα πρέπει να καλύπτεται από την παραπάνω κατηγορία . Η χρήση που θα κάνω την μηχανή θα είναι σε βουνό και στην άσφαλτο γύρο στα 25 χιλιόμετρα το πολύ συνεχόμενα ( για να πάω προπόνηση είναι 25 να πάω και 25 να γυρίσω ) . Επίσης μπορεί να τύχη καμιά φορά να πάω θάλασσα η οποία απέχει 100 ( φυσικά με 2-3 στάσεις ) . Από ταχύτητα δεν έχω πρόβλημα να συμβιβαστώ αρκεί να μην είναι πολύ χαμηλή :)

Εσείς τι θα προτείνατε να πάρω ? :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΧΤ 500 / XR250 ή 400.

Kαι τα 3 αξιόπιστα και κάνουν αυτά που ζητάς και καλύπτονται από το Α1. Το xt πιο άνετο σε πορεία, τα άλλα δυο πιο χωμάτινα με το 400ρι να είναι το πιστολάκι της παρέας.

Τιμής από 1000-3000 ευρά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ και τους δυο . Θα πάω να κοιτάξω και από κοντά τις μηχανές . Κάτι σε αυτό δεν κάνει ? Επίσης , πως καταλαβαίνεται ποιο ανήκει στην κατηγορία και ποιο όχι ? Μέχρι πριν λίγη ώρα νόμιζα ότι το Α1 ήταν μόνο για μηχανές μέχρι 125 κυβικά :P

Βρήκα αυτό στο διαδίκτυο αλλά δεν ξέρω πως υπολογίζω αυτά : 34 PS = 25 KW ή 0,16 KW/kg :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ και τους δυο . Θα πάω να κοιτάξω και από κοντά τις μηχανές . Κάτι σε αυτό δεν κάνει ? Επίσης , πως καταλαβαίνεται ποιο ανήκει στην κατηγορία και ποιο όχι ? Μέχρι πριν λίγη ώρα νόμιζα ότι το Α1 ήταν μόνο για μηχανές μέχρι 125 κυβικά :P

Βρήκα αυτό στο διαδίκτυο αλλά δεν ξέρω πως υπολογίζω αυτά : 34 PS = 25 KW ή 0,16 KW/kg :/

1 PS = 736 Watt

1 KW= 1.36 PS

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΧΤ 500 / XR250 ή 400.

Kαι τα 3 αξιόπιστα και κάνουν αυτά που ζητάς και καλύπτονται από το Α1. Το xt πιο άνετο σε πορεία, τα άλλα δυο πιο χωμάτινα με το 400ρι να είναι το πιστολάκι της παρέας.

Τιμής από 1000-3000 ευρά...

Γίνεται να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή?Το εξαράκι το 400 καλύβεται ή όχι απο το Α1? :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γίνεται να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή?Το εξαράκι το 400 καλύβεται ή όχι απο το Α1? :whistling:

Βρες πόσα PS βγάζει και αν καλύπτει τους περιορισμούς τότε καλύπτεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

από ότι θυμάμαι βγάζει 24,5 kw οπότε ναι.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλυπτεται..εστειλα email στην Honda Και μου εστειλε την εγκριση τυπου της xr και λεει οτι ειναι 24kw

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα και πάλι . Έχω ακόμα μια τελευταία ερώτηση :D Το suzuki dr 500 καλύπτεται από το δίπλωμα στα 18 ? Έχω μια απο τον πατέρα μου αλλά δεν ξέρω το ακριβές μοντέλο...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Τροποποιήθηκε από τον benalexanderT

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα