pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Γεια σας παιδια...Αποφασησα να παρω μηχανακι αφου πηρα το διπλωμα για 50αρι....Θελω να παρω glx γιατι εχει και ο ξαδερφος μου και εχει διαφορα ανταλλακτικα που αμα παρω glx θα χρησιμοποιησω....εδω και καιρο ψαχνω και βρηκα χθεσ αυτο εδω απο καταστημα http://yfrog.com/0830068123043047718785100j 1000 ευρω...αξιζει?ειναι 50αρι στα χαρτια το εχουν κανει 100αρι και φοραει το δικο του μοτερ...Περιμενω την γνωμη σας γτ με ενδιαφερει πολυ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 1000 ευρω γιαυτο το χρεπι??? ουτε τα μισα δε θα δεινα ρε συ.. ψαξε κατι αλλο και ας εχει κανα κουσουρι μικρο, με λιγα λεφτα γινεται τσιλικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Γεια σας παιδια...Αποφασησα να παρω μηχανακι αφου πηρα το διπλωμα για 50αρι....Θελω να παρω glx γιατι εχει και ο ξαδερφος μου και εχει διαφορα ανταλλακτικα που αμα παρω glx θα χρησιμοποιησω....εδω και καιρο ψαχνω και βρηκα χθεσ αυτο εδω απο καταστημα http://yfrog.com/0830068123043047718785100j 1000 ευρω...αξιζει?ειναι 50αρι στα χαρτια το εχουν κανει 100αρι και φοραει το δικο του μοτερ...Περιμενω την γνωμη σας γτ με ενδιαφερει πολυ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ευχαριστω που μου ανοιξεσ τα ματια....ποσο λεσ να κοστιζει αμα βρω ενα μαμα με χαλια χρωμα και αφτιαχτει μηχανη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Trelamenos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Φίλε 1000 ευρώ για GLX είναι υπερβολικά πολλά.Μπές στο Car.gr και ψάξε εχει πολύ ψωμί εκεί μέσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Φίλε 1000 ευρώ για GLX είναι υπερβολικά πολλά.Μπές στο Car.gr και ψάξε εχει πολύ ψωμί εκεί μέσα... Εχω μπει αλλα θελω να βρω ενα απο τον νομό μου οχι απο την υπολοιπη κρητη γτ αμα παθει κατι κατευθειαν μετα τρεχα γυρευε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Trelamenos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Εχω μπει αλλα θελω να βρω ενα απο τον νομό μου οχι απο την υπολοιπη κρητη γτ αμα παθει κατι κατευθειαν μετα τρεχα γυρευε.... Ωραία τοτε τα 1000€ τα διαθέτεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 για glx μεχρι 400€ max οχι παραπανω !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Ωραία τοτε τα 1000€ τα διαθέτεις; Εγω εχω max 850....Ποσο πιστευεται οτι κανει ενα glx αυτιαχτο μαμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Trelamenos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Εγω εχω max 850....Ποσο πιστευεται οτι κανει ενα glx αυτιαχτο μαμα? Εγώ εχω βρεί GLX σχετικά καλοδιατηριμένο 450-500€ αλλά όχι μαμά.Μαμά δεν θα βρείς εύκολα γιατί πιτσιρικάδες σαν κι εμάς που βαζουν αγγελίες στο internet κάτι θα του εχει κανει εξωτερικα μια ποδιά,μια σέλα,μια εξάτμιση...κατι ή ακομα και εσωτερικά ενα καρμπιλατέρ,ένα δισκόφρενο,ενα φίλτρο γενικά τετοια πράγματα!!Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ψαχτείς στην πόλη σου γιατι αμα βρείς μαμίσιο θα βρείς μονο απο 50ρηδες οπου οι περισσότεροι δεν τα βάζουν στο internet... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Για το συγκεκριμένο κανα 200 ευρό και μην είναι και πολλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες