Jump to content
Sign in to follow this  
1RoNMa1DeN

οποιος ξερει ας μπει εδω :)

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους εχω μερικες ερωτησεις...

1)εχω βγαλει τα αυτοκολλητα και εχει μεινει λιγο κολλα στο μηχανακι μηπως ξερετε πως να βγει χωρις να βγει το χρωμα?

2)ειμαι ακομα στο στροσιμο και δεν εχω καταλαβει πως μετραει το κοντερ τα χιλιομετρα :/ εχω κανει 850 χιλιομετρα αλλα δεν ειναι ουτε χιλιομετρα ουτε μετρα :P

3)για να το παω 72cc ποσα πρεπει να δωσω και τη θα μου αλλαξει ? τωρα ειναι 50cc daytona sprinter.

4)αν αλαξω την μανισια εξατμιση μου και βαλω μια αλλη , τη παραπανω θα εχει το μηχανακι και πιες ειναι καλες εξατμισεις για παπια 50-125cc?

5)δεν εχω διπλομα και αν με πιασουν θα παω δικαστηριο η δικη μετα απο ποσους μηνες θα γινει? τον Απριλιο βγαζω .

Υ.Γ. αν ξερετε καμια απαντηση πλζζζζζζζζζζζζ βοηθηστε ευχαριστω πολυ :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπερα σε ολους εχω μερικες ερωτησεις...

1)εχω βγαλει τα αυτοκολλητα και εχει μεινει λιγο κολλα στο μηχανακι μηπως ξερετε πως να βγει χωρις να βγει το χρωμα?

2)ειμαι ακομα στο στροσιμο και δεν εχω καταλαβει πως μετραει το κοντερ τα χιλιομετρα :/ εχω κανει 850 χιλιομετρα αλλα δεν ειναι ουτε χιλιομετρα ουτε μετρα :P

3)για να το παω 72cc ποσα πρεπει να δωσω και τη θα μου αλλαξει ? τωρα ειναι 50cc daytona sprinter.

4)αν αλαξω την μανισια εξατμιση μου και βαλω μια αλλη , τη παραπανω θα εχει το μηχανακι και πιες ειναι καλες εξατμισεις για παπια 50-125cc?

5)δεν εχω διπλομα και αν με πιασουν θα παω δικαστηριο η δικη μετα απο ποσους μηνες θα γινει? τον Απριλιο βγαζω .

Υ.Γ. αν ξερετε καμια απαντηση πλζζζζζζζζζζζζ βοηθηστε ευχαριστω πολυ :D

Αυτό το τελευταίο τι τό θελες! :sweatdrop:

1) Δοκίμασε πρώτα με ζεστό νερό και αν δεν γίνει τίποτα με βενζίνη!

2) Γίνε λίγο πιο σαφής! :closedeyes:

3) Στρώστω πρώτα και μετά πειραξέτο, πήγαινε σε εμπιστευτικό μάστορα και θα σου πεί!

4) Ήχο, και γενικά θα νιώθεις πιο ελεύθερος, όπως και το μηχανάκι σου. Αρκεί να βρείς αυτή που ταιριάζει κατάλληλα στο δικό σου το μοτόρι!

Πρόσεχε με το στρώσιμο είναι σημαντικό! :unsure:

Απαλά η ταχύτητες, χωρίς δεύτερο άτομο!

Τροποποιήθηκε από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με ενα πιστολακι για τα μαλια θα κανεις την δουλεια σου πανω στο αυτοκολλητο... θα το βαλεις να ψιλοζεσταθει και μετα θα το τραβηξεις...

καλυτερα μην βαλεις βενζινη μην τυχει και αντι για αυτοκολλητο ξεβαψεις κανενα πλαστικο_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με ενα πιστολακι για τα μαλια θα κανεις την δουλεια σου πανω στο αυτοκολλητο... θα το βαλεις να ψιλοζεσταθει και μετα θα το τραβηξεις...

καλυτερα μην βαλεις βενζινη μην τυχει και αντι για αυτοκολλητο ξεβαψεις κανενα πλαστικο_thumbsup.gif

Τα εχει βγαλει τα αυτοκολητα και εχει μεινει κολλα..

Οσο για 72cc αν δεν κανω λαθος εχει προσφορα η daytona 100και κατι ευρω..Αν κανω λαθος πειτε το..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα εχει βγαλει τα αυτοκολητα και εχει μεινει κολλα..

Οσο για 72cc αν δεν κανω λαθος εχει προσφορα η daytona 100και κατι ευρω..Αν κανω λαθος πειτε το..

ναι σωστα και παλι ομως με ενα πιστολακι να μαλακωσει η κολλα και μετα την βγαζει με το δαχτυλο... μετα περναει και λιγο το σημειο αυτο με αλοιφη γυαλυσματος και ολα καλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκιμασε να βγαλεις τη κολα με λιγο ασετον.

εσυ το εχεις κανει αυτο που προτεινεις στο παιδι; ειχες καλα αποτελεσματα;scared.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκιμασε να βγαλεις τη κολα με λιγο ασετον.

Οχι βεβαια! Μη δοκιμασεις ασετον, το ασετον ξεβαφει (πχ τα νυχια). Οταν εβγαλα τα δικα μου, την εβγαλα τη κολλα με καθαρη βενζινη, ναι την ασπρη λεω. Ουτε ξεβαψε τιποτα, ουτε θαμπωσε, τιποτα δεν εγινε, μονο η κολλα εφυγε..

Τωρα οσον αφορα τα χιλιομετρα που λες πως εχεις κανει, ειναι 4 μαυρα κουτακια και ενα ασπρο (ή το αναποδο) Το πρωτο κουτι απο τα δεξια σου, μετραει τα μετρα σε εκατονταδες, ενω το δευτερο διπλα στα μετρα μετραει τα 100μετρα. Πχ αμα εχεις κανει 5 χιλιομετρα και 200 μετρα, θα ειναι ως εξης : 00052

Για το ανεβασμα, επειδη θα κανω και εγω αυτες τις μερες το δικο μου, η daytona εχει κιτακι στα 100 ευρω για 72cc. Εξατμισεις επειδη το εχω ψαξει, βαλε Sebring/Motorsport.

Τροποποιήθηκε από τον Sprinterboy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι βεβαια! Μη δοκιμασεις ασετον, το ασετον ξεβαφει (πχ τα νυχια). Οταν εβγαλα τα δικα μου, την εβγαλα τη κολλα με καθαρη βενζινη, ναι την ασπρη λεω. Ουτε ξεβαψε τιποτα, ουτε θαμπωσε, τιποτα δεν εγινε, μονο η κολλα εφυγε..

Τωρα οσον αφορα τα χιλιομετρα που λες πως εχεις κανει, ειναι 4 μαυρα κουτακια και ενα ασπρο (ή το αναποδο) Το πρωτο κουτι απο τα δεξια σου, μετραει τα μετρα σε εκατονταδες, ενω το δευτερο διπλα στα μετρα μετραει τα 100μετρα. Πχ αμα εχεις κανει 5 χιλιομετρα και 200 μετρα, θα ειναι ως εξης : 00052

Για το ανεβασμα, επειδη θα κανω και εγω αυτες τις μερες το δικο μου, η daytona εχει κιτακι στα 100 ευρω για 72cc. Εξατμισεις επειδη το εχω ψαξει, βαλε Sebring/Motorsport.

Ακριβώς! :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην βάλεις εξάτμιση και το ανεβάσεις και χαλάσεις λεφτά.........κράτα τα στην άκρη γιατί αν σε πιασουν χωρίς δίπλωμα ή εμπλακείς σε ατυχημα την Γ@ΜΗΣΕΣ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζέστανε το με ένα σεσουάρ και τράβα το προσεχτικά. Αν μείνουν υπολοίματα κόλλας μετά, ζέστανε τα και αυτά αρκετά έτσι ώστε να μαλακώσει η κόλλα, μετά πάρε μια ταινία, κολλησε την από πάνω και βγάλε την επιτόπου. Αυτό θα τραβήξει και θα αφαιρέσει τα περισσότερα κομμάτια κόλλας.

Αν μείνουν και τίποτα ψιλά.....λίγο οινόπνευμα , λίγο πετρέλαιο...κάτι διαλυτικό στην ουσία και με ένα απαλό πανάκι τρίψιμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την επομενη φορα που θα κανεις ενα τετοιο ποστ,δωσε μας ενα καλυτερο τιτλο. και μια περιγραφη του τιτλου .

και οσον αφορα το daytona,.ΨΑξου λιγο εδω στο φορουμ,θα βρεις παρα πολλα,αρκετοι χρηστες εχουν daytona sprinter, και υπαρχουν πολλες απαντησεις..

;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα