tsolakFD 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2010 λοιπον παιδια καταρχην γεια σε ολους μολις πηρα ενα Gilera Sp Runner 50CC 2008 θα ηθελα την γνωμη σας σε ενα προβληματακι μου το μηχανακη βγαζει ολο και ολο 79χλμ και δεν ξερω γτ οταν τελικιαζει ειναι λες και το μηχανακη εχει κοφτες μουγριζει α και στην αρχη δεν ξεκιναει αμεσως δινεις γκαζι και μετα απο λιγο ξεκιναει κανονικα εβγαζε 104 τα σερβις τα εχει κανει ολα εχει και εξατμιση πανω zx και μπιλακια 5γρμ φοτιστεμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
STAN180 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 Φιλαρακι μου πανε σε εναν μαστορα να σου αλλαξει ζιγκλερακι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) Οταν μουγκριζε το δικο μου ,μετα απο καμια εβδομαδα εκοψε ιμαντα ,που αυτο ηταν το προβλημα του.. :P Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2010 από τον ChriC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Blokos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Τα runner έχουν την τάση να βραχυκυκλώνουν μπουζί, αλλά μπορεί να είναι και το καρμπυρατέρ προβληματικό. Ρίξε μια ματιά και εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsolakFD 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 το ζιγλερ που φοραει ειναι η 72 η 75 λετε γιαθτο να βγαζει τοσα λιγα χιλιομετρα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsolakFD 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 κανεις??? και ξεχασα να σας πω δεν εχω φιλτρο αερος μεσα στο κουτι εκει μου το κλεψαν πειραζει??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos gate 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 φυσικα ρε φιλε αυτο ειναι το προβλημα σου επρεπε να το αναφερεις απο την αρχη ....το μηχανακι σου παθαινει ατροφια ...δηλαδη θελω να σου πω οτι το καρμπ χωρις φιλτρο τραβαει παρα πολυ αερα με αποτελεσμα να μην φτανει η βενζινη που τραβαει το καρμπ με αποτελεσμα να μην προλαβαινει να γινει η καυση γιαυτο μουγκριζει διοτι μπερδευει...πρεπει να βαλεις φιλτρο αερα μεσα και οχι κανενα πιο ανοιχτο ενα μανησιο παλι εαν θες να αλεις ενα φιλτρο αφτερμαρκετ πρεπει παλι να αλλαξεις ζιγκλερ για να τραβαει παραπανω ......εχω ανοιξει και εγω ενα παρομοιο θεμα....<προβλημα με malossi φιλτρο gilera> πανε και διαβασε ισως να καταλαβεις καλυτερα αυτα που σ λεω........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsolakFD 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 μολις αλαξα ζιγλερ εβαλα φιτλρο αερα αλαξα ριντοφιλα και ενα λεμο απο το καρμπιλατερ αλλα το ιδιο βγαζει 84 λετε να μου φταιει η ηλεκτρονικη??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos gate 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) τι φιλτρο εβαλες το μανησιο η κανενα Malossi που ειναι πιο ανοιχτα.......και τωρα μουγκριζει το μηχανακι σου?????? ρε φιλε να σε ρωτησω και κατι πο μ ενδιαφερει ποσο κανει μια αλλαγη μονο για ενα ζιγκλερ???? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2010 από τον nikos gate Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
STAN180 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 μολις αλαξα ζιγλερ εβαλα φιτλρο αερα αλαξα ριντοφιλα και ενα λεμο απο το καρμπιλατερ αλλα το ιδιο βγαζει 84 λετε να μου φταιει η ηλεκτρονικη??? H ηλεκτρονικη γιατι να φταιει ρε φιλε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsolakFD 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 στις τελικες αλλο δεν μουγριζει το ζιγλερ το αλλαξα μονος μου για την ηλεκτρονικη λεω γτ οταν φτανει το μηχανακη στις τελικες και αφηνω το γκαζι και μετα το χαναπαταω δεν αρπαζει το κραταω πατημενο κανα 3 δευτερολεπτα και μετα αρπαζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos gate 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 φιλε εμενα μου το εκανε αυτο ακριβως το ιδιο ομως λεμε .....οταν εβαλα ενα φιλτρο malossi που ηταν πιο ανοιχτο και το καρμπ τραβουσε πολυ αερα και δν εφτανε η βενζινη.......τωρα εσυ τι φιλτρο εβαλες το μανησιο η κανενα αλλο και το ζιγκλερ που ειχες ηταν αναλογο για να δουλευει με την εξατμιση ετσι......????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsolakFD 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 το μανισιο το φιλρο εωαλα και το ζιγλερ ναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos gate 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 οταν επιανες τα 104 ειχες φιλτρο μεσα...?????αμα ειχες τοτε αφου το ξαναεβαλες βαλε και το ζιγκλερ που ειχες ....σου ειπα να βαλεις μεγαλυτερο ζιγκλερ αμα εβαζες πιο ανοιχτο φιλτρο π.χ ενα malossi... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsolakFD 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 παιδια οπιος ενδιαφερετε το πουλαω το μηχανακη http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/836303/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες