Jump to content
Sign in to follow this  
loufadorakos

KYMCO JETIX 50 Η Sprinter chromium 50

ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ!!!!!!!!!!  

40 ψήφοι

1. 1. ΠΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΠΑΚΙΑ

• KYMCO JETIX 50
    • Sprinter chromium 50

Recommended Posts

Παλικάρια μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε την γνώμη σας για αυτά τα δυο μηχανάκια?

Πιο να πάρω από τα δυο πιο είναι πιο καλό και πιο αξίζει? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ !!!!!!!!!

http://www.kymco.gr/product.asp?catid=911

http://www.gorgolis.gr/sprinter.htm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

σε λιγα χρονια το kymco jetix θα ειναι θρυλος αξιοπιστιας και δυναμης

Τροποποιήθηκε από τον Σωτος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
σε λιγα χρονια το kymco jetix θα ειναι θρυλος αξιοπιστιας και δυναμης

Νομιζω οτι υπερβαλλεις καπως για τη δυναμη..Και τα δυο ειναι ΜΟΛΙΣ 50 cc!!!!!!!!!!!!!!Απο μενα sprinter..Φτιαχνεται πιο ευκολα και πιο πολυ απο το αλλο και στα περιφεριακα ειναι πανομοιοτηπα...Μονο το jetix εχει monshock αναρτηση αλλα στα παπακια και ειδικα στα 50 αρια δεν πιστευω οτι παιζει μεγαλη σημασι!!!

Οτι και αν παρεις καλοροζικο και ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω προσωπικα εχω το σπριντερ, την χρωμιομενη εκδοση. Εχω οδηγησει και το jetix, και τα δυο ειναι πολυ καλα μηχανακια. Τωρα, θεωρω πως το σπριντερ ειναι λιγο πιο πανω, καθως μπροστα και πισω εχει δισκοφρενα με σωληνακια υψηλης[/color] πιεσης, γεγονος που το θεωρω υπερβολη σε 50αρι, αλλα κλειν μειν. Τωρα, το σπριντερ, εαν πεις οτι θα το "πειραξεις" και δεν λεω για τρελα πραγματα, παιρνει απο αστρεα (αυτο ειναι μηχανακι) αλλα, γενικα, για 50αρι προκειται, και τα δυο ειναι πολυ καλα παπια, επελεξε εκεινο που σου αρεσει καλυτερα εξωτερικα.

Καλοριζικο να ειναι οτι επιλεξεις, και μη ξεχνας, η υγεια σου ειναι πανω απ' ολα! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ!!!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!! ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ... ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!! ΤΥ ΓΙΑ ΟΛΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα