Jump to content
Sign in to follow this  
Jimmy_racing 73

Daytona Sprinter 50cc vs Honda GLX 50cc

75 ψήφοι

1. 1. Ποιο ειναι καλυτερο;;;

• Daytona Sprinter 50cc
      22
    • Honda GLX 50cc
      45

Recommended Posts

αμα περναγε ενα daytona οτι εχουν τραβηξει τοσα χρονια τοσες γενιες τα στρογγιλακια και τα glxακια.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιλε εχω glx και στο προτινω ειδικα για πρωτο μηχανακι!!! σκυλια τα ατιμα! η αληθεια ειναι οτι δεν εχω οδηγησει ποτε sprinter αλλα απο το glx ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αν και το συγκεκριμενο εχει αλλαξει ποσα χερια... το μονο προβλημα ειναι στα φρενα αλλα και παλι υπαρχουν λυσει! οσο για ομορφια δε το συζηταω! αν ψαχτεις μπορεις να το κανεις κ@υλα το παπι και οπως ειπε και ενα παλικαρι πιο πανω, στο after market βρισκεις οτι θελεις για το συγκεκριμενο! αν εχεις ορεξη ν'ασχοληθεις παρε glx αλλιως ενα sprinter μαμα και κανεις ωραιοτατα τη δουλεια σου ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ προτείνω glx 50 από ότι

daytona ,γιατί το glx είναι πιο ελαφρύ και φεύγει πιο γρήγορα ....επίσης με νίκελ είναι μπόπμα και δέχεται πολλές μετατροπές τέλος είναι πιο ανθεκτικό.............απ΄την άλλη το daytona είναι βαρύ,γαμάτο σε ομορφία αλλά δεν το προτείνω σε 50άρι!!! :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψηφισα χοντα.Για μενα το νταιτονα δεν αξιζει και πολλα εχει βρομισει ο τοπος απο αυτα και οσουσ ξερω τα πλαστικα μετα απο λιγο καιρο τριζουν ειδικα μετα απο πειραγματα.Ενω το χοντα οπως ειπανε και αλλα παιδια δεχετε πολλα πειραγματα και ειναι αξια οπω πχ τα σουπρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα