Jump to content
BUSA MAKIS

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Recommended Posts

Ειμουν για 10 μερες στο Βερολινο και μια μερα που χαζευα στην τηλεοραση, ειχε ενα ρεπορταζ οπου ενα αστυνομικος με BMW K 1200 πολιτικη, επερνε απο πισω ενα μοτοσυκλετιστη και ειχε πανω στην BMW καμερα με ενδειξη ταχυτητας και αν ετρεχε τον προσπερνουσε και του αναβε την ταμπελα POLIZEI και τοτε καταλαβενε οτι την ειχε γαμ....

Λοιπον σε εναν που τον ειχε παρει απο πισω ο μπατσος τα βρηκε σκουρα γιατι ο τυπος μπροστα του με ενα CBR 600 του εκανε στα στροφιλικια την ζωη δυσκολη και δεν μπορουσε να τον πλησιασει γιατι ηταν γατος.

Μετα απο καποια στιγμη και επιμονη του μπατσου (Γερμανος βλεπεις)τον περναει και τον σταματαει αφου ο τυπος πηγαινε αντι τα 70 που ηταν το οριο, ως 145 χιλ.

Παει λοιπον ο μπατσος στον τυπο και του λεει πως τον κουρασε πολυ για να τον πιασει και οτι ειναι πολυ γρηγορος οδηγος. Βγαζει ο τυπος το κρανος και τι βλεπει ο αστυνομικος;;;

Εναν παππου 63 χρονων!!!!!!!!!!!

Εκπληκτος το οργανο του λεει πως δεν περιμενε να κανει τετοια οδηγηση στην ηλικια του.

Την κληση των 140 € και τους 3 ποντους ο παππους δεν τα γλυτωσε.

Λετε να μας βρει τιποτα τετοιο και εδω;;;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οταν πήγα να κάνω το πρώτο σέρβις στο Βαραντέρο, ο μάστορας εκεί άρχισε να μου λεει μια ιστορία με κάποιο τύπο που τον πήρε τηλέφωνο και του είπε να παραγγείλει λάστιχα για το ΖΧ-12. Δεν το ήξερε το τύπο, αλλά επειδή την ίδια μέρα είδε τα χρήματα στο λογαριασμό του στη τράπεζα, τα παράγγειλε. Μετά από μερικές μέρες εμφανίζεται ένας τύπος με ένα ΖΧ-12 στο μαγαζί και του λέει ότι αυτός είχε παραγγείλει τα λάστιχα. Κοιτάει ο μάστορας να δει αν πράγματι τα λάστιχα ήθελαν αλλαγή...και τι να δει...τα ελαστικά στο κέντρο ήταν σχεδόν καινούργια, αλλά στο πλάι ήταν για πέταμα..."Πως τα κατάφερες και το έκανες αυτό?" τον ρωτάει ο μάστορας. Βγάζει λοιπόν το κράνος ο οδηγός της Καβα και εμφανίζεται ένας παππούς γύρω στα 60, ασπρομάλλης. "Ε, να" λέει "όταν είμαι στα 240 - 250 και μπαίνω στη στροφή με κουνάει λίγο. Οπότε αποφάσισα να τα αλλάξω μη με βρει κανένα κακό και στην ηλικία μου δε κολλάνε και εύκολα τα κόκκαλα!!!!!!!!!!!!!!"

Επαθε σοκ ο μάστορας που περίμενε να δει κανένα πιτσιρικά καβλόγκαζο και είδε τον 60αρη να παραδίδει μαθήματα οδήγησης...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ρε Μάκη, μην ανησυχείς. Εδώ οι μπάτσοι πάνε με GS750 και η τροχαία αυτοκινητοδρόμων με Citroen Xsara.

Εκτός αυτού το είπες και μόνος σου: ...και επιμονη του μπατσου (Γερμανος βλεπεις)

Το ΄89 στο Darmstadt έκανα ότι δεν είδα ένα μπλόκο (με Moto Guzzi Les Mans). Την κοπάνισα γρήγορα γρήγορα, έτσι που ο μπάτσος με την R100 δεν πρόλαβε να ανέβει καν πάνω. Βγήκα από τον κεντρικό, πήρα ένα δρομάκι μέσα από το δάσος κλπ, ως που έπεσα πάνω στον εν λόγω μπάτσο, που έπαιρνε οδηγίες από ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ! (244 Μάρκα και 2 μήνες στέρηση)

Εδώ, δόξα τον Αλλάχ, είμαστε φραπεδοχώρα. :cheers:

Τροποποιήθηκε από τον apostat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε στην Γερμανία αμα έχεις κανα 1000αρι SS,haya κτλ θα του ξεφύγεις στην ευθεία του BMW :grin:

τι να πουνε και αυτοι οι καημένοι που ζούν στην Κροατία που η τροχαία τους έχει εξοπληστεί με ...........

honda-cbr-mup.jpg

honda-cbr-mup-3.jpg

ναι ναι καλα μαντέψατε :yes: με CBR 1000 RR

να και τα οργανάκια του διαβόλου

honda-cbr-mup-2.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρα ταξιδι με τη μηχανη για Γερμανια δε με βλεπω ή δεν θα κατεβω καθολου απο τον αυτοκινητοδρομο (δεν εχει οριο ταχυτητας σε πολλα σημεια).

:police:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχα εγω αμμα σκασω στην Deutschland με την bmw μου ετσι οπως την εχω φτιαξει,,,,,,,,θα μου την χωσουν μεσα και αντε να την παρεις πισω εεεε???

φτου-φτου μακρια απο μας :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
χαχα εγω αμμα σκασω στην Deutschland με την bmw μου ετσι οπως την εχω φτιαξει,,,,,,,,θα μου την χωσουν μεσα και αντε να την παρεις πισω εεεε???

φτου-φτου μακρια απο μας :think:

<{POST_SNAPBACK}>

Υπάρχουν και χειρότερα:

Στην Γερμανία έχει ο κάθε μπάτσος μία λίστα με μάρκες και τύπους ελαστικών, τα οποία είναι “ελευθερωμένα” για κάθε μοντέλο μηχανής. Αν δεν φοράς τέτοια, έχασες.

Πέρυσι το καλοκαίρι πήγε ένας φίλος με την Βαριαντέρω του κατά εκεί. Στα σύνορα με την Ελβετία, το ψάξανε οι Γερμανοί και δεν το αφήνανε να μπει, παρά μόνο αν άλλαζε λάστιχα! Ο δικός μου σπασμένος λέει δεν παν να μαμηθούν που θα δώσω στα καλά καθούμενα 400 ευρώ και θα πετάξω τα καινούρια μου λάστιχα, φεύγω πίσω. Βλέπουν την βαβούρα οι Ελβετοί μπάτσοι, και λένε και αυτοί τα ίδια!

Εγκλωβισμένος μέσα στην ουδέτερη ζώνη ο δικός μου έριχνε Χριστοπαναγίες και έβριζε κυρίως εμένα που τον έπεισα να πάει με μηχανή.

Μετά από 6 ώρες, βρήκε ένα παλικάρι από την Θεσσαλονίκη με φορτηγό, και την φόρτωσε για την επιστροφή.

Γιαυτό λέω εγώ: Μπάτσος απʼτον τόπο σου και ας είνʼ και βαρεμένος. :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχουν και χειρότερα:

Στην Γερμανία έχει ο κάθε μπάτσος μία λίστα με μάρκες και τύπους ελαστικών, τα οποία είναι “ελευθερωμένα” για κάθε μοντέλο μηχανής. Αν δεν φοράς τέτοια, έχασες.

Πέρυσι το καλοκαίρι πήγε ένας φίλος με την Βαριαντέρω του κατά εκεί. Στα σύνορα με την Ελβετία, το ψάξανε οι Γερμανοί και δεν το αφήνανε να μπει, παρά μόνο αν άλλαζε λάστιχα! Ο δικός μου σπασμένος λέει δεν παν να μαμηθούν που θα δώσω στα καλά καθούμενα 400 ευρώ και θα πετάξω τα καινούρια μου λάστιχα, φεύγω πίσω. Βλέπουν την βαβούρα οι Ελβετοί μπάτσοι, και λένε και αυτοί τα ίδια!

Εγκλωβισμένος μέσα στην ουδέτερη ζώνη ο δικός μου έριχνε Χριστοπαναγίες και έβριζε κυρίως εμένα που τον έπεισα να πάει με μηχανή.

Μετά από 6 ώρες, βρήκε ένα παλικάρι από την Θεσσαλονίκη με φορτηγό, και την φόρτωσε για την επιστροφή.

Γιαυτό λέω εγώ: Μπάτσος απʼτον τόπο σου και ας είνʼ και βαρεμένος. :thumbsup:

<{POST_SNAPBACK}>

Αμαν! :shock::shock:

....ευτυχως,θα φοραω τα "μαμα" ακομα,οταν θα ανεβω "κατα κει".. :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα