pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Γεια σας παιδια εχω μια απορια....Η piaggio βγαζει typhoon 125 ή απλα αγοραζουν καποιοι ενα απλο 50αρι typhoon και το ανεβαζουν αυτοι?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Γεια σας παιδια εχω μια απορια....Η piaggio βγαζει typhoon 125 ή απλα αγοραζουν καποιοι ενα απλο 50αρι typhoon και το ανεβαζουν αυτοι?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σίγουρα ΕΒΓΑΖΕ δεν είμαι σίγουρος αν συνεχίζει... πάντος ένας εδώ στην γειτονιά τον βλέπω κάθε μέρα με 125 typhoon τερμα εργοστασιακο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 σίγουρα ΕΒΓΑΖΕ δεν είμαι σίγουρος αν συνεχίζει... πάντος ένας εδώ στην γειτονιά τον βλέπω κάθε μέρα με 125 typhoon τερμα εργοστασιακο Ακριβως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Εχει μερικα χρονια που εχουν σταματησει τα 125 και βγαινουν μονο 50αρακια πλεον (καποτε εβγαινε και 80) Οσα 125 βλεπεις ειναι απο τα πρωτα που εβγαιναν...το 50 δεν γινεται 125 με μια αλλαγη κυλινδροπιστονιου...και να γινει θα χτυπησει μπιελα την ιδια μερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες