gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2006 μα δεν είπα πουθενά πως είναι γι α τους ξεκράνωτους πρόβλημα η τιμή! είπα απλά πως ακόμη και ένα no-name κράνος είναι πάρα πολύ καλύτερο από καθόλου κράνος κι αυτό δεν ισχύει βέβαια για τα γιογιό, τα κράνη του Lidl δεν είναι τύπου γιογιό, τα τύπου γιογιό είναι όντως απολύτως άχρηστα ας μη βάζουμε τα τύπου γιογιό και τα γερμανικά του Lidl στο ίδιο... γιογιό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2006 ...εχω δει και τα..."κρανη"made in china,στο ALEXPAK...... ...Kαμια σχεση με αυτο του Lidl!(και προς θεου,δεν θεωρω το τελευταιο καλο,οπως δεν θεωρω καλο και ενα των 100 ευρω, γενικως!! ) :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2006 Στο ιδιο γιο γιο φιλε μου....ακριβως στο ιδιο. Θυμασαι καποτε που η Γερμανια ηταν ακομα χωρισμενη σε Ανατολικη και Δυτικη?Θυμασαι τα προιοντα της Αν.Γερμανιας τι ποιοτητας ηταν και τι ποιοτητας ηταν τα Δυτικης?Εγω τα θυμαμαι πολυ καλα γιατι ειχε τυχει να αγορασω διαφορα εκεινον τον καιρο. Υπαρχουν εργοστασια και εργοστασια.Φιρμες και φιρμες.Ομως αλλη ποιοτητα βγαζουν τα μεν και αλλη τα δε.Δεν παει να πει πως επειδη ειναι Γερμανικα ειναι και καλα. Επισης για την ιστορια να αναφερω,πως εξω κυκλοφορουν ισοτιμα κρανη με τα καλα κρανη που κυκλοφορουν στην Ελλαδα αλλα δεν τα γνωριζουμε καν γιατι κανενα μαγαζι δεν τα αντιπροσωπευει. Τα γιαπωνεζικα OGK ποιος τα ηξερε?Ειναι καλα η οχι? Επισης γιατι τα Ιταλικα Dainese θεωρουνται τα κορυφαια ρουχα ενδυσης μοτοσυκλετιστη και καποια απο τα Ιταλικα φτηνιαρικα κρανη των σουπερ μαρκετ που προανεφερα ειναι μαπα?Ιταλικα ειναι και τα δυο προιοντα.Αλλο ομως το ενα...αλλο το αλλο. Στο κατω κατω ρε συ gdevelek με τοσα χρηματα που ζητανε γι αυτα τα κρανη πως βγαζουν και κερδος? 35? κρανος.Ποσο κανουν τα υλικα του,ποσο κοστιζει η παραγωγη του και ποσο κερδος βγαζουν οι κατασκευαστες του ωστε να βγαλουν κι αυτοι που τα πουλανε? Εγω σου λεω να βγαζει 5? στο κομματι το lidl.10? ο κατασκευαστης.Τι μενει?20? για τα υλικα του και το κοστος παραγωγης του. Κι αυτα τα κρανη θες να μου πεις πως πληρουν και προδιαγραφες ασφαλειας!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2006 Εγω παντος για εντος πολης ηθελα ενα αξιοπιστο, και γερο κρανιδι αλλα ΕΛΑΦΡΥ διοτι εχω προβλημα αυχαινικου και κουραζομαι ευκολα, κατεληξα στις ΜΟΜΟ το kevlar και ανθρακονηματων ανοιχτου τυπου Streetfighter, τελικη τιμη €320.00 και ειναι μια χαρα.......για καθημερινο (μιαζει με κρανος ελικοπτερου) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2006 δεν επέμεινα πως πληρούν προδιαγραφές, ωστόσο επεσήμανα πως το R στην προδιαγραφή ήταν σωστό και όχι απόδειξη απάτης, όπως κατηγορηματικά έγραψες νωρίτερα επίσης τόνισα πως το κράνος αυτό είναι πολύ καλύτερο από καθόλου κράνος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2006 Για τα dainese κρανη γνωριζει κανεις αν ειναι καλα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2006 ψαρωτικά πάντως είναι....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2006 Hello earthlinks....Take me to your Leader...! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2006 Το επόμενό μου κράνος θα είναι τελείως κακό !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2006 Λοιποοοοοοον!!!Tο θεμα "Αγορα νεου κρανους"κλεινει προσωπικα προς το παρον,εντος των ημερων,με την πολυτιμη βοηθεια επιστηθιου φιλου .Εξ Ιταλιας ερχομενα ,κλεινουμε 2 κρανη τα AGV S-4 σε χρωματισμο black mat-silver-red,κατασκευη 2006 απο fiberglass & kevlar...Ευχαριστω ΟΛΟΥΣ σας για τις γνωμες και την ανταποκριση σας στο θεμα που εθεσα.Πρωταρχικο ρολο στην αγορα επαιξε η ασφαλεια(υλικο κατασκευης κελυφους fiberglass & kevlar και δευτερευοντως η αισθητικη... (αλλά και η τιμη...) Εντος ολιγων ημερων λοιπον τα 2 νεα κρανη(εμενα και της συνοδοιπορου... )θα μας συντροφευουν μαζι με την Ιταλιδα μας(caponord)και με ολη την μοτοπαρεα μας,στις μελλοντικες μας εξορμησεις... Υ.Γ.κάθε σχόλιο δεκτόν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2006 Εγω με την σειρα μου προσεξα κατι πανω σ αυτα τα κρανη του Lidl. Στο πισω μερος γραφουν χαρακτηριστικα «ECE R22.05» Eχω την εντυπωση πως το R πριν το 22.05 ειναι η "φακα" και το υπολοιπο ECE 22.05 ειναι το "τυρι" Ειναι σαν κατι κομπιουτερακια που κυκλοφορουσαν καποτε μαρκας Shrap (κι οχι Sharp) ή τα στερεοφωνικα AKAY (κι οχι ΑΚΑΙ) Mε εναν αναγραματισμο,με ενα "ορθογραφικο λαθος ή την προσθηκη ενος ακομα γραμματος,ο μη παρατηρητικος καταναλωτης την πατουσε νομιζωντας οτι αγορασε επωνυμο πραγμα σε φτηνη τιμη!!! Νομιζω λοιπον οτι η Ευρωπαικη προδιαγραφη ασφαλειας ονομαζεται ECE 22.05 κι οχι ECE R22.05 <{POST_SNAPBACK}> δεν επέμεινα πως πληρούν προδιαγραφές, ωστόσο επεσήμανα πως το R στην προδιαγραφή ήταν σωστό και όχι απόδειξη απάτης, όπως κατηγορηματικά έγραψες νωρίτερα επίσης τόνισα πως το κράνος αυτό είναι πολύ καλύτερο από καθόλου κράνος <{POST_SNAPBACK}> Το κατηγορηματικα που το ειδες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2006 ναι έχεις δίκιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2006 Φανταστικο κράνος,super μουρατο και απο υλικο και βαρος μια χαρα !! Με γειες...Αντε και ΣΥΝΤΟΜΑ στο καφαλι σας !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2006 ...Thanks to a very good friend who help as possible as he could!!!Ενεκα και...profficiency... :lol: :lol: ταχεως ερχομενου τού φιλου μου...πήραμε το καλυτερο που θελαμε.Γιαννη ευχαριστουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2006 Τελικα σημερα τα παρελαβα,απο Ιταλια...απο κοντά ειναι πιο όμορφα,εχουν Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α εφαρμογή,υλικο κατασκευης kevlar,εσωτερικη επενδυση αφαιρουμενη και με πολυ καλη αισθηση και εφαρμογη,σχημα αεροδυναμικο και η εξυπηρετηση του εμπορου μεσω ιντερνετ ΑΨΟΓΗ.Τα συσκευασε μεσα σε κουτες για να μην υπαρξουν φθορες και ηρθαν μεσα σε 6 εργασιμες μερες...D artagian...παλι να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για την βοηθεια... Υ.Γ.και τελικη τιμη 219 εκαστο...τη στιγμη που η φτηνοτερη τιμη σε εμπορους της Ελλαδας...ηταν 355 ευρω το καθενα!!!Σανιδα που χρειαζεται καμμια φορα...Δεν πειραζει ομως ...εμεις δεν χανουμε...αυτοι χανουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες