Jump to content
treliaris

daytona sprinter 50cc vs kymco jetix 50cc

Recommended Posts

Γεια σας παιδες μολις πριν κανενα 5λεπτο εφτιαξα το account.Λοιπον, για να αρχισω: σκεφτομαι εδω και καιρο να παρο μιχανακι, και ειμαι αναμεσα στο DAYTONA SPRINTER 50cc και στο KYMCO JETIX 50cc. Θα ηθελα να μου πειτε γνωμες, τι προτιματε, ποιο ειναι πο καλο, ποιο γρηγορο. Αλλα το κυριοτερο (που το διαβασα σε ενα αλλο θεμα που εχετε ανοιξει) να μην το παρω και μετα απο την πρωτη βολτα τριζουν ολα τα πλαστικα.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γεια σας παιδες μολις πριν κανενα 5λεπτο εφτιαξα το account.Λοιπον, για να αρχισω: σκεφτομαι εδω και καιρο να παρο μιχανακι, και ειμαι αναμεσα στο DAYTONA SPRINTER 50cc και στο KYMCO JETIX 50cc. Θα ηθελα να μου πειτε γνωμες, τι προτιματε, ποιο ειναι πο καλο, ποιο γρηγορο. Αλλα το κυριοτερο (που το διαβασα σε ενα αλλο θεμα που εχετε ανοιξει) να μην το παρω και μετα απο την πρωτη βολτα τριζουν ολα τα πλαστικα.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!!!!!!!!!!

φιλε μ ειμαι μια απ τα ιδια κιεγο και ψαχνοντας εμα8α τα εξης....το daytona εχει μεν περισοτερους ιπους αλλα αμα ειναι να το αφισεις μανισιο προτιμισε το jetix που πιανει τα 80....μετα...τα φρενα του jetix ειναι αγκιρες και εχει επισις νεα σιστιματα κτλ.....το daytona παλι φτιαχνετε πολι καλιτερα απο ενα jetix αλλα αποαποψη αισ8ιτικις μπροστα στο jetix περνει -1....οποτε...αν 8εσ το μιχανακι για να κανεις μικρεσ αποστασεισ μονος σου χορις να 8ελεις να το πιραξεις πολυ και να εισε προτοτυπος παρε jetix ενο αν εχεισ σκοπο να το τουμπανιασεις παρε daytona

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σ' ευχαριστω arion, αλλα ομως το μηχανακι το θελω και λιγο γρηγορο, γιατι αμα πηγαινει αργα μονος μου, φαντασου με δικαβαλο. Το αλλο που ειπες για τις αποστασεις, ε, καπως μικρες(για τις δουλειες βασικα), αλλα και καμια βολτα (πχ απο περιστερι που μενω, για να παω για κανενα μπανακι στην παραλιακη με τιν κοπελα μ, να μιν μεινουμε με τις βιδες στο χερι).

Οποιος βλεπει το θεμα, και ξερει κατι παραπανο, ας πει καμια γνωμη!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα τι daytona τι jetix αμα 8ες ταχυτιτα και να περνεις τιν κοπελα σου (και να μιν σπροχεις βεβαια :P) παρε οποιο σου αρεσει ποιο πολι εμφανισιακα και καντο 72cc....βασικα το καλυτερο που μπορεις να κανεις γιατι ακριβος ιδιο 8εμα ειχα ανοιξει κιεγω,παρε ενα μεταχειρισμενο (οποιο σαρεσει απο τα 2)με 600-700 ευρο και φτιαξτο με 400-500 ευρο (με τοσα το κανεις θιριο)...γιατι αμα ειναι να παρεισ πχ λεο τορα ενα daytona 1250 και μετα το κανεισ 72 (+ οι μικροαλαγες)8α σε παρει περιπου 200-300 οποτε παλι σε βγαζει στα 1500-1600 ευρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σ' ευχαριστω arion, αλλα ομως το μηχανακι το θελω και λιγο γρηγορο, γιατι αμα πηγαινει αργα μονος μου, φαντασου με δικαβαλο. Το αλλο που ειπες για τις αποστασεις, ε, καπως μικρες(για τις δουλειες βασικα), αλλα και καμια βολτα (πχ απο περιστερι που μενω, για να παω για κανενα μπανακι στην παραλιακη με τιν κοπελα μ, να μιν μεινουμε με τις βιδες στο χερι).

Οποιος βλεπει το θεμα, και ξερει κατι παραπανο, ας πει καμια γνωμη!!!!

Μην πάρεις Kymco!!Προπάντως ότι πάρεις απο 50cc μην μπείς στον κόπο να φτιάξεις μοτέρ.Θα μετανιώσεις αργά ή γρήγορα και θα καταλάβεις οτι απλά πέταξες τα λεφτά σου.

Σου μιλάει ένας πάθων και μάθων..

Σαν αγορά θα σου πρότεινα ένα συμαζεμμένο Ηοnda c50/glx να κάνεις τη δουλειά σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην πάρεις Kymco!!Προπάντως ότι πάρεις απο 50cc μην μπείς στον κόπο να φτιάξεις μοτέρ.Θα μετανιώσεις αργά ή γρήγορα και θα καταλάβεις οτι απλά πέταξες τα λεφτά σου.

Σου μιλάει ένας πάθων και μάθων..

Σαν αγορά θα σου πρότεινα ένα συμαζεμμένο Ηοnda c50/glx να κάνεις τη δουλειά σου.

mανισιο 50 καλο δεν υπαρχει -.-....οσο γιαυτο που ολοι ιστε κοντρα στο jetix ειναι επιδι το δαυτονα ειναι απο το 2005 ι ποσο ειναι και το jetix ειναι απο το 2009 λογικο να λετε ολοι daytona....οσο για glx καλιτερα ενα μανισιο κυμκο ι δαυτονα παρα ενα glx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αντε ρε παιδες, κατατοπιστεμε λιγο, σρυ αλλα τα μηχανολογικα δεν τα ξερο και πολυ καλα. Δηλαδη αμα θελο να το πειραξω ποιο ειναι προτιμοτερο?

Τροποποιήθηκε από τον treliaris

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αντε ρε παιδες, κατατοπιστεμε λιγο, σρυ αλλα τα μηχανολογικα δεν τα ξερο και πολυ καλα. Δηλαδη αμα θελο να το πειραξω ποιο ειναι προτιμοτερο?

αμα ειναι να το πιραξεις daytona (για [πολυ πιραγμα :P)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αμα ειναι να το πιραξεις daytona (για [πολυ πιραγμα )

+1000

Αν και δεν ξερω το κυμκο το daytona τρωει 'πολυ πειραγμα :mB_kalo_e: .......Αλλα και κανενα glxακι δεν θα ηταν ασχημο :_thumbsup: ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sprinter μεταχειρισμενο με κανα 600-900 ευρω και να ειναι και πιραγμενο !

σαν και αυτα!

Daytona SPRINTER

Daytona SPRINTER

Daytona SPRINTER

Daytona sprinter

Daytona SPRINTER

Daytona SPRINTER 50

Τροποποιήθηκε από τον fragos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα τι daytona τι jetix αμα 8ες ταχυτιτα και να περνεις τιν κοπελα σου (και να μιν σπροχεις βεβαια :P) παρε οποιο σου αρεσει ποιο πολι εμφανισιακα και καντο 72cc....βασικα το καλυτερο που μπορεις να κανεις γιατι ακριβος ιδιο 8εμα ειχα ανοιξει κιεγω,παρε ενα μεταχειρισμενο (οποιο σαρεσει απο τα 2)με 600-700 ευρο και φτιαξτο με 400-500 ευρο (με τοσα το κανεις θιριο)...γιατι αμα ειναι να παρεισ πχ λεο τορα ενα daytona 1250 και μετα το κανεισ 72 (+ οι μικροαλαγες)8α σε παρει περιπου 200-300 οποτε παλι σε βγαζει στα 1500-1600 ευρο

Ρε φίλε να σε ρωτησω και γω που εχω το ιδιο προβλημα...δεν θελω να το πειραξω το μηχανακι και θελω να πηγενω κανα δικαβαλο και να μη σπροχνω μετα ποιο να παρω???και να πηγαινει και σε ανηφορες αν δε ζηταω πολλα..ειμαι πολυ επιφυλακτικος γιατι μου χοθν πει τα 50αρια δε πανε με τιποτα...μηπως στο τελος να παρανομησω και να παρω 125cc?? :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες αποφασισα. Θα παρω DAYTONA SPRINTER. Τι ειναι προτιμοτερο? να το παρω καινουριο ή μεταχειρισμενο? Ξερει κανενας τι πρεπει να κανω με τα χαρτια για να ειμαι νομιμος?[τουλαχιστον στην αδεια να λεει 50cc, και ας το εχω ανεβασει σε 100cc (διοτι ειμαι κατω απο 18)].Και κατι τελευταιο επειδη θα σας κουρασα με τις πολλες ερωτησεις(σρυ αλλα ειμαι λιγο αρχαριος ακομα), τις αλλαγες που θα τις κανω, σε δικο μου ατομο ή σε οποιοδηποτε συνεργειο?

(οταν εννοω αλλαγες εννοω βγαλσιμο καθρεφτων, βγαλσιμο αυτοκολλητων, βγαλσιμο σχαρας, βγαλσιμο πισω φαναριου με αντικατασταση απο dinamik,και ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ η αλλαγη κυβικων).

THANKS YOU!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

(οταν εννοω αλλαγες εννοω βγαλσιμο καθρεφτων,

Προπαντως αυτο μην ξεχασεις ..

Ορισμενοι ακομα δεν μπηκανε στο νοημα και κανουν του κεφαλιου τους..

Δικια μου υποκειμενικη αποψη , οτι σαν 50αρια μην περιμενεις τρομερες αποδοσεις. Λιγο πολυ το ιδιο θα πηγαινουν και τα 2 πες οτι στο jetix πληρωνεις την ομορφια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πιστεύω το jetix 50cc για τα κυβικά του είναι πολύ καλό κ περισσότερο αξιόπιστο απ το Daytona, μόνο ένα μοτέρ να το αλλάξεις θα πετάει. Αυτές τις μέρες ήμουνα μεταξύ Jetix 50cc Και Daytona Sprinter 50cc και κατέληξα πως το σασί του Jetix είναι πιο γερο κ ανθεκτικό για φτιάξιμο (ήθελα να πω πως θα είναι το πρώτο μηχανάκι που αγοράζω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πιστεύω το jetix 50cc για τα κυβικά του είναι πολύ καλό κ περισσότερο αξιόπιστο απ το Daytona, μόνο ένα μοτέρ να το αλλάξεις θα πετάει. Αυτές τις μέρες ήμουνα μεταξύ Jetix 50cc Και Daytona Sprinter 50cc και κατέληξα πως το σασί του Jetix είναι πιο γερο κ ανθεκτικό για φτιάξιμο (ήθελα να πω πως θα είναι το πρώτο μηχανάκι που αγοράζω)

ωραιος εισαι καλη επιλογη .....Σοφή :scooter::thumbsup::_thumbsup::_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γκουχ γκουχ... ΜΟΝΟ!

Ε ενταξει και το Daytona Μονο ενα μοτερ να του αλλαξεις, σασι, αναρτησεις, φρενα κτλ θα γινει πυραβλος οχι μονο θα πεταει αλλα και θα σταματαει.. :Ρ...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ενταξει και το Daytona Μονο ενα μοτερ να του αλλαξεις, σασι, αναρτησεις, φρενα κτλ θα γινει πυραβλος οχι μονο θα πεταει αλλα και θα σταματαει.. :Ρ...!

:2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γκουχ γκουχ... ΜΟΝΟ!Ε ενταξει και το Daytona Μονο ενα μοτερ να του αλλαξεις, σασι, αναρτησεις, φρενα κτλ θα γινει πυραβλος οχι μονο θα πεταει αλλα και θα σταματαει.. :Ρ...!

Τροποποιήθηκε από τον Σωτος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γκουχ γκουχ... ΜΟΝΟ!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

-4 μεχρι τωρα χωρις λογο... καλα καλα..

μαλλον καποιοι δεν ξερουν πως να το χρησημοποιουν :mB_kalo_e:

-5 ... πολυ καλα!!!

Τροποποιήθηκε από τον ExTaCy1337

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υποψην σου, εγω που εφτιαξα το τοπικ, δεν εβαλα σε κανεναν (-1) για να μην παρεξηγουμαστε!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υποψην σου, εγω που εφτιαξα το τοπικ, δεν εβαλα σε κανεναν (-1) για να μην παρεξηγουμαστε!!!!

[/quot

παιδια και εγο αναμεσα στο jetix και στο daytona ειμαι αμα καπιος μπορει να με βοιθηση

:bruce_h4h:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα