scorpio1985 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δέν μένει καμία βαλβίδα εξαγωγής ανοιχτή όταν αφήνεις το γκάζι, πάντα δουλεύουν. Αν έμενε ανοιχτή θα έσκαγε το πιστόνι επάνω της και θα έκανε άλλο πάφ, δέν το θέλουμε αυτό το πάφ για κανένα λόγο! Σωστός!!!Εννοείται πως δεν το θέλουμε αυτό.. Το ρελαντί μου ήταν στις 1000 στροφές.Στο manual λέει ότι θα πρέπει να είναι μεταξύ 1250-1350.Το ανέβασα λίγο το πήγα 1100-1150 μη κλωτσάει και με την πρώτη και μέχρι τώρα δεν έχει κάνει κανένα σκασιματάκι.Να υποθέσω ότι τώρα ρουφάει περισσότερο αέρα (Όταν αφήνω το γκάζι) επομένως το καίει το υπολοιπόμενο καύσιμο ή απλά δεν έτυχε?? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2010 από τον scorpio1985 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δέν μένει καμία βαλβίδα εξαγωγής ανοιχτή όταν αφήνεις το γκάζι, πάντα δουλεύουν. Αν έμενε ανοιχτή θα έσκαγε το πιστόνι επάνω της και θα έκανε άλλο πάφ, δέν το θέλουμε αυτό το πάφ για κανένα λόγο! Σωστός!!!Εννοείται πως δεν το θέλουμε αυτό.. Το ρελαντί μου ήταν στις 1000 στροφές.Στο manual λέει ότι θα πρέπει να είναι μεταξύ 1250-1350.Το ανέβασα λίγο το πήγα 1100-1150 μη κλωτσάει και με την πρώτη και μέχρι τώρα δεν έχει κάνει κανένα σκασιματάκι.Να υποθέσω ότι τώρα ρουφάει περισσότερο αέρα (Όταν αφήνω το γκάζι) επομένως το καίει το υπολοιπόμενο καύσιμο ή απλά δεν έτυχε?? Δεν με ακούς: παρ το καημένο και πήγαινε το μια βόλτα να το ξεμπουκώσεις... θα γίνει άλλο "πράμα"... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2010 από τον vittorio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpio1985 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2010 Δεν με ακούς: παρ το καημένο και πήγαινε το μια βόλτα να το ξεμπουκώσεις... θα γίνει άλλο "πράμα"... χαχαχαχαχα!!Καημένο το versys μου ρε???? Το ΣΚ που θα ανέβω Άρτα θα γίνει και αυτό.Ελπίζω μόνο μην έχουν πάλι κλειστή την Ιονία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες