Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2010 ρε παιδεια δεν μπορο αλλο ..... θελω πολλη μα παρα πολλη αυτα τα μηχανακι το Kymco nexxon και το kymco jetix θα ηθελα να μαθω πιο απο τα δυο ειναι πιο καλο ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΤΑΞΗ .... ( σας παρακαλω να απαντησεται σε αυτα τα 2 μηχανακια και οχι σε αλλα ) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2010 από τον Σωτος 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2010 δεν μπορει να απαντηση κανεις ???? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2010 Φιλε νταξ εισαι απιστευτος χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2010 χάχα τι σου αρέσει εσένα ρε παλικαρε ? ότι γουστάρεις εσύ ρε δεν υπάρχουν και κάποιες διαφορες σε αυτά τα 2 ..Μονο τα name αλλάζουν και τα πλαστικά ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2010 χάχα τι σου αρέσει εσένα ρε παλικαρε ? ότι γουστάρεις εσύ ρε δεν υπάρχουν και κάποιες διαφορες σε αυτά τα 2 ..Μονο τα name αλλάζουν και τα πλαστικά ;) νε αλλα μου αρεσουν και τα δυο και στα πλαστικα μου αρεσουν τι να κανω Φιλε νταξ εισαι απιστευτος χαχαχα εμμ ειδες ...ειμαι η χαρα του mybike ...οτι θεμα και να ανοιξω στο τελος καταλιγει να κλειδονετε για ακατταλληλο χααχαχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το καλύτερο που μπορείς να κανεις είναι να πας να τα δεις και τα 2 από κοντά να κάτσεις πάνω τους να δεις τι θέση οδήγησης έχει το καθένα να τα τσεκάρεις τι κοντέρ το ένα τι το άλλο από κοντά όλα αυτά ..Και αν γίνετε να κανεις και κάνα test drive από κάνα φίλο αν έχει αποθηκευτικό χορό κάτω από την σέλα αν είναι πιο άνετο γενικά τα πάντα να δεις και μετά θα δεις τι ωραία που θα κατάληξης σε κάποιο Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2010 από τον kanaris Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2010 Το Kymco Με το ΚΤΜ καμία σχέση βέβαια... το γνωρίζεις αυτό ε? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 Το Kymco Με το ΚΤΜ καμία σχέση βέβαια... το γνωρίζεις αυτό ε? Και βεβαια πολυ καλητερα τα Kymco.. Btw σε ειδα την πεμτη ΣΕΦ ωραια ομαδουλα ειστε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σωτος 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 Το Kymco Με το ΚΤΜ καμία σχέση βέβαια... το γνωρίζεις αυτό ε? και πιος σου ειπε οτι εχω κτμ ρε φιλε.....επιδη εχω μια φοτο σημαινει οτι εχω και κτμ Υ. γιατι μου κανατε - ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karmas 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 και τα δυο ιδια ειναι ???/ οτι σου καθετε παρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 Υ. γιατι μου κανατε - ? Γιατί κουράζεις ρε φίλε...έχεις ανοίξει 500 κατηγορίες και τελικά πάλι αναποφάσιστος είσαι...ξέρω και εγώ μάλλον σε έχουν πάρει στον χαβαλέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 παρε το jetix και παρε και ενα σετ πλαστικα του nexxon και να το μεταμορφωνεις οποτε θες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marios25 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 ρίξε κέρμα! ίδια είναι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 τα ιδια ειναι ολα τα 50αρια οποτε διαλεγεις μονο απο εμφανιση πιο σου αρεσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 τα ιδια ειναι ολα τα 50αρια οποτε διαλεγεις μονο απο εμφανιση πιο σου αρεσει Περιπου ετσι ειναι , παρε οποιο σε γεμιζει στο ματι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες