μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Καλοριζικος ο θρονοοοος ρεεεεε!!! :D Και ακου να δεις μιας και εισαι και VFR-boy...Μολις εβγαλα για βολτα το Vstrom περασε απεναντι το πρωην μου...το κοκκινακι το VFR μου...συμπτωσεις;... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Ότι και να κάνεις η δικιά μου είναι καλύτερη και μεγαλύτερη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 Ότι και να κάνεις η δικιά μου είναι καλύτερη και μεγαλύτερη!!! Γιατι μΕ δημιουργεις ψυχοφθορα διλληματα;... θες να με βαλεις σε σκεψεις να παρω κανενα GS Adventure; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2010 θες να με βαλεις σε σκεψεις να παρω κανενα GS Adventure; Για δοκίμασε να δούμε!!!! Σε πάω μια σελο-κόντρα και μ' εκείνο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες