BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 η μανα μου φταιει τοσο χρονια μου λεει τα ξυριζεις δεν βαρεθηκες ασε λιγο το μαλακι σου..... αχαχαχαχ οριστε λοιπον το αφησα λιγο!!! αχχχαχαχχαχα τα ιδια μου λεει κι εμενα,καλα η φωτο δεν παιζεται λεμε,απο τις καλυτερες με θεμα HD που εχω δει,αλεξανδρε χαρηκα εχουμε αφησει μια εκρεμοτητα με το θεμα ψαθινο μπαρ,ηθελα κι αλλες λεπτομερεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Η photo τα σπάει!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 :2funny: unpehtable Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXANDER! 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Πέρασαν πραγματικά καλά... ο κυριος στο video με μια κάλτσα έμεινε μόνο.. ολα τα λεφτά στην har harley !! video πηγή troktiko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 ΦΟΒΕΡΟ VIDEO!!!!!!!!!!!!! Απίστευτος!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ! Προσωπικα με ενοχλησαν καποια πραγματα,πρωτογνωρα άλλα,αναμενομενα καποια άλλα...Συγκρινοντας μαλιστα με αλλη μια Πανευρωπαϊκη Συγκεντρωση Harley που ειχα την τυχη να βρισκομαι παρον,στην Κω,εχω καποια "παραπονα" σχετικα με αυτη εδω στην Πατρα. 1)Πολυ αρνητικο ηταν η υπαρξη εισητηριου εισοδου στο χωρο συγκεντρωσης των Harley.Επρεπε δηλαδη να δοθει αντιτιμο γιατι;Αν οι λογοι ηταν ασφαλειας,οπως ακουσθηκε,ειναι μαλλον ανικανοτητα σωστης οργανωσης.Αν ηταν οι λογοι καθαρα κερδους,ειναι απαραδεκτοι... 2)Ακουσθηκαν πολλα παραπονα για αισχροκερδεια πολλων "Ελληναραδων",απο ξενοδοχεια με τιμη 2κλινου στα "200 euros my friend" και προφανως εκμεταλλευτηκαν τις μερες για να ρεφαρουν τη "λιτοτητα" εως τις τιμες στις καφετεριες και εστιατορια οπου ο καφες σε ορισμενες περιπτωσεις εφτανε τα 5 ευρω και η μπυρα "only 4 euros" τη στιγμη που αλλες μερες στα ιδια μαγαζια παιζουν στη μιση τιμη απο την "εορταστικη"... 3)Δεν ακουσα πολλες φορες τους αρμοδιους Φορεις να μιλανε για ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕς αλλά αντιθετως τούς ακουσα πολλακις να μιλανε για το "κερδος απο τη διοργανωση"...Χτυπησε πολυ ασχημα στ'αυτια μου,διοτι το πρισμα της μοτοσυκλετας δεν χωραει δηλωσεις τυπου "Κερδισε η Πατρα και ανεβηκε οικονομικα η πεσμενη κινηση"...Οκ ακομα και αν συνεβη μην το λες ρε μ@λακα καταμουτρα...δεν κανει.... 4)Το υφακι "και καλα..." των Σεκιουριταδων στα σημεια φυλαξης ειδικοτερα απεναντι σε γονεις με παιδακια στα χερια,που μονο σαματα δεν ηρθαν για να κανουν,ηταν απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ψευτομαγκιά.... Πολλα τα θετικα ομως..Δεν ανοιξε μυτη...δεν ενοχλησαν κανεναν οι "φαινομενικα αλητηριοι"κατα κοσμο Χαρλεαδες που εδωσαν μαθηματα μοτοσυκλετιστων!!!Ζωντανεψε η Πατρα με ομορφες μοτοεικονες!Η συγκεντρωση εδωσε ρεσιταλ "μαζωματος" αφου ηρθαν απο παντου και μαλιστα οχι και με τον ευνοϊκοτερο καιρο,αρκετη η βροχη...Και φυσικα αν αφηναν τον κοσμο να ερθει και λιγο πιο κοντα στην εικονα της μοτοσυκλετας(αφου πριβε το εκαναν οι "Υπευθυνοι")θα ηταν ακομη μεγαλυτερο το κερδος... Αυτα ακουσθηκαν,ορισμενα τα διαπιστωσα ιδιοις ομασι,αυτα σας μεταφερω... Προσωπικα μού αρεσε αυτο που ειδα και εζησα για ενα 3ημερο,αν ηταν και λιιιιγο πιο μοτοσυκλετιστικα σκεπτομενοι οι Φορεις,θα ηταν πολυ καλυτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tarantino 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Δυστυχώς, η αισχοκέρδεια απο κάποιους συνεχίζεται χωρίς αιδώ και σε "επικίνδυνους -να χάσουμε και τα ρέστα μας- καιρούς"! Η νοοτροπία του Έλληναρα "Τώρα που σε βρήκα, ξένε, τώρα θα σε γδάρω" δέν έχει αλλάξει ούτε και πρόκειται να αλλάξει στον αιώνα τον άπαντα! Σε μιά συγκυρία όπου η Χώρα μας και η βαρειά βιομηχανία μας, ο τουρισμός, βάλλονται απο παντού, άδικα ή μή, κάποιοι, οι περισσότεροι απο εμάς για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, κακά τα ψέμματα, θέλουμε να σφάξουμε την κότα με τα χρυσά αυγά που πλέον έχει καταντήσει και ψωριάρα...και δυσκοίλια! Όταν τα ΜΜΕ παγκοσμίως μας έχουν κράξει σαν τον πιό ακριβό προορισμό της Ευρώπης, όταν όλοι οι λαόι μας μισούν και μας λένε αρχιλαμόγια και τεμπελχανάδες, καταχραστές της Ιστορίας μας, έρχονται και τέτοια περιστατικά να αμαυρώνουν την όποια καλή εικόνα που κάποιοι, ελάχιστοι κοπίασαν για να δείξουμε προς τα έξω. Αλήθεια, αυτοί οι 6.000 - 7.000 που μόνο αλήτες μαλλιάδες δεν ήταν, τάχα μου Χαρλεάδες -εγώ κάτι παπούδες και γαγιάδες ματσό είδα- γιατί να ξαναέρθουν για διακοπές και να μας ακουμπήσουν τα ωραία τους ευρώ και τα μυρωδάτα ντάλαρς τους? Αλλά μήν σκάτε, υπομονή αδέλφια, μήν στεναχωριέστε, το Καρναβάλι έρχεται.... Περνάει γρήγορα ο καιρός! Πάρτε κάβα κανένα καφάσι-μαυροδάφνη ο καθένας, όχι απο την καλή, απο την άλλη που σε στέλνει.. Όλοι ακούτε αυτή την ώρα! Όλοι κρυφακούτε τώρα που τελειώνει το πανηγύρι.. Έτσι κι αλλιώς έρχονται δύσκολες μέρες, που ξέρετε, μπορεί άν δεν την πουλήσετε να την πιείτε και οι ίδιοι, έτσι, να πάνε κάτου τα φαρμάκια! Άχ ρε άτιμη ακρίβεια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ! Προσωπικα με ενοχλησαν καποια πραγματα,πρωτογνωρα άλλα,αναμενομενα καποια άλλα...Συγκρινοντας μαλιστα με αλλη μια Πανευρωπαϊκη Συγκεντρωση Harley που ειχα την τυχη να βρισκομαι παρον,στην Κω,εχω καποια "παραπονα" σχετικα με αυτη εδω στην Πατρα. 1)Πολυ αρνητικο ηταν η υπαρξη εισητηριου εισοδου στο χωρο συγκεντρωσης των Harley.Επρεπε δηλαδη να δοθει αντιτιμο γιατι;Αν οι λογοι ηταν ασφαλειας,οπως ακουσθηκε,ειναι μαλλον ανικανοτητα σωστης οργανωσης.Αν ηταν οι λογοι καθαρα κερδους,ειναι απαραδεκτοι... 2)Ακουσθηκαν πολλα παραπονα για αισχροκερδεια πολλων "Ελληναραδων",απο ξενοδοχεια με τιμη 2κλινου στα "200 euros my friend" και προφανως εκμεταλλευτηκαν τις μερες για να ρεφαρουν τη "λιτοτητα" εως τις τιμες στις καφετεριες και εστιατορια οπου ο καφες σε ορισμενες περιπτωσεις εφτανε τα 5 ευρω και η μπυρα "only 4 euros" τη στιγμη που αλλες μερες στα ιδια μαγαζια παιζουν στη μιση τιμη απο την "εορταστικη"... 3)Δεν ακουσα πολλες φορες τους αρμοδιους Φορεις να μιλανε για ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕς αλλά αντιθετως τούς ακουσα πολλακις να μιλανε για το "κερδος απο τη διοργανωση"...Χτυπησε πολυ ασχημα στ'αυτια μου,διοτι το πρισμα της μοτοσυκλετας δεν χωραει δηλωσεις τυπου "Κερδισε η Πατρα και ανεβηκε οικονομικα η πεσμενη κινηση"...Οκ ακομα και αν συνεβη μην το λες ρε μ@λακα καταμουτρα...δεν κανει.... 4)Το υφακι "και καλα..." των Σεκιουριταδων στα σημεια φυλαξης ειδικοτερα απεναντι σε γονεις με παιδακια στα χερια,που μονο σαματα δεν ηρθαν για να κανουν,ηταν απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ψευτομαγκιά.... Πολλα τα θετικα ομως..Δεν ανοιξε μυτη...δεν ενοχλησαν κανεναν οι "φαινομενικα αλητηριοι"κατα κοσμο Χαρλεαδες που εδωσαν μαθηματα μοτοσυκλετιστων!!!Ζωντανεψε η Πατρα με ομορφες μοτοεικονες!Η συγκεντρωση εδωσε ρεσιταλ "μαζωματος" αφου ηρθαν απο παντου και μαλιστα οχι και με τον ευνοϊκοτερο καιρο,αρκετη η βροχη...Και φυσικα αν αφηναν τον κοσμο να ερθει και λιγο πιο κοντα στην εικονα της μοτοσυκλετας(αφου πριβε το εκαναν οι "Υπευθυνοι")θα ηταν ακομη μεγαλυτερο το κερδος... Αυτα ακουσθηκαν,ορισμενα τα διαπιστωσα ιδιοις ομασι,αυτα σας μεταφερω... Προσωπικα μού αρεσε αυτο που ειδα και εζησα για ενα 3ημερο,αν ηταν και λιιιιγο πιο μοτοσυκλετιστικα σκεπτομενοι οι Φορεις,θα ηταν πολυ καλυτερα. +10 Δυστυχώς έτσι είναι.. α ρε Ελλάδα άλλη μια φορά ντρέπομαι για σένα… Εγώ που μίλησα λίγο και με τους διοργανωτές από HD και όχι από τοπικούς παράγοντες μου είπαν όντως βλακεία του δήμου που χρέωνε 65 για να μπεις μέσα έστω και μια ώρα δηλ που δεν έβγαλε ημερήσιο και χρέωνε την ίδια τιμή με κάποιον που θα έμενε τετραήμερο μέσα στο camping… Αλλά από την άλλη τους διοργανωτές τους βόλεψε λίγο αυτό γιατί όπως μου είπανε θέλανε την ησυχία τους και καλό θα ήτανε να μην κυκλοφορούν άσχετοι στο βράδυ στο camping στην τελική δεν είμαστε εκθεσιακά αντικείμενα να μπαίνουν μέσα και να μας κοιτάνε και να μας φωτογραφίζουνε γιατι μεσα σε 10.000 χαρλεαδες ειδικά το βράδυ όλο και κάποιο σκηνικό μπορεί να έπαιζε. Συγκεκριμένα μου είπε αφου τα έκανε σκατα ο δήμος ακόμα καλύτερα Πάντως φιλικότατοι με ΟΛΟΥΣ οι HD δεν έχανε πρόβλημα και δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα όπως δεν ανοιξε ουτε ρουθουνι 4 μέρες Εκτός από ένα σκηνικό με έναν ντόπιο.. το έμαθα από έναν αστυνομικό που το έλεγε στους σεκιουριταδες ένας ντόπιος πήδηξε τα κάγκελα και μπήκε μέσα κατά τις 10 το βράδυ πήγε και κοίταγε τις μηχανές λεέι με ένα φακό… ( τι μαμακας λες και δεν μπορουσε να τις δει σε όλη την πάτρα επρεπε να μπει μέσα) για κακή του τύχη η μηχανες που κοίταγε στις 10 το βράδυ με τον φακό άνηκαν σε ένα group μεθυσμένων Γερμανών.. πάντως δεν τον στείλανε νοσοκομείο .. με τα πόδια έφυγε αλλά έφαγε αρκετό ξυλο… συμφωνα με τα λεγομενα του αστυνομικού! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bou 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 Kαι μεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε πας και πανω απο 100...ειχε απογοητευτει η καημενη ... ντάξει.. στο πήγαινε είχαμε τον GkS, να ναι καλά το παιδί, αλλά στον γυρισμό ήταν ατελείωτος. Μόνο το μου έλειπε :P . Αν και κυριολεκτικά εγώ ήμουν το γαιδουράκι με tank & tail bag παρακαλώ! και εκείνος κύριος. Αλλά θα το κάνω... θα κατέβω μια βδομάδα στις Πατρινές να πάρω μαθήματα. Πάντως αξίζει ενα BIG στον Απόστολο Παύλο, που τους είχε όλους σε ετοιμότητα και με μια κλήση μαζεύτηκε η Ενορία για καφεδοποσίαν σε χρόνο ρεκόρ! Πολύ γέλιο! Είναι ένας κ ένας, σας τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!! υ.γ. thnx και στον Aek1924 για την φιλοξενία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 ...... Εκτός από ένα σκηνικό με έναν ντόπιο.. το έμαθα από έναν αστυνομικό που το έλεγε στους σεκιουριταδες ένας ντόπιος πήδηξε τα κάγκελα και μπήκε μέσα κατά τις 10 το βράδυ πήγε και κοίταγε τις μηχανές λεέι με ένα φακό… ( τι μαμακας λες και δεν μπορουσε να τις δει σε όλη την πάτρα επρεπε να μπει μέσα) για κακή του τύχη η μηχανες που κοίταγε στις 10 το βράδυ με τον φακό άνηκαν σε ένα group μεθυσμένων Γερμανών.. πάντως δεν τον στείλανε νοσοκομείο .. με τα πόδια έφυγε αλλά έφαγε αρκετό ξυλο… συμφωνα με τα λεγομενα του αστυνομικού! Ρε το ατομάκι τι πήγε και έκανε ....... Φαντάσου τώρα να είσαι αραχτός με την παρέα σου σε κάμπινγκ - να τα κοπανάς κιόλας - και να δεις στη νύχτα κάποιον με φακό να κόβει βόλτα στις μηχανές ..... Υπό τις περιστάσεις μάλλον πολύ φτηνά την έβγαλε ο τυπάς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danvag 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιό σκεπτικό παραπονιέσαι που κάτι δεν είναι τσάμπα.Και γιατί πρέπει να το κρύβουμε οτι έβγαλε λεφτά η Πάτρα? Και οι ηχολήπτες, τα συγκροτήματα, οι υπεύθυνοι φωτισμού, οι στριπτιτζούδες, οι νταβάδες τους, οι σεκιουριτάδες, οι μεν οι δε, δεν μπορούν να δουλέψουν για την ψυχή του παππούλη τους. Οι μόνοι που δουλέψανε εθελοντικά και δεν χαρήκανε καθόλου το event είναι τα μέλη της λέσχης που την διοργανώσανε. Η Πάτρα κέρδισε. Ήρθαν 8 χιλιάδες άνθρωποι και μία αλήθεια είναι ότι αφήσανε χρήμα. Όχι μόνο δεν θα έπρεπε να ντρέπονται αλλά να χαίρονται και απο πάνω. Αν θα έπρεπε να υπάρξει ένα παράπονο είναι που δεν πιέζει αρκετά ο Δήμος να καθιερωθούν τέτοια event. Τις ημέρες που γίνεται το rally να δοθεί εντολή η μπύρα αντί για 5 ευρώ να είναι 3. Φέτος 7 χιλιάδες κόσμος του χρόνου 20 χιλιάδες. Κατα τα άλλα πολύ ευχαρίστως να απολαύσω τις υπηρεσίες που παρέχετε εθελοντικά και τσάμπα. Έχω κάτι δουλειές σπίτι, γκρέμισμα, χτίσιμο, βάψιμο, και κουβάλιμα. Mathosala και Sonic σας πειρμένω Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί πρωί...μέχρι Δευτέρα πρέπει να έχουμε τελειώσει. Φαγητό κερασμένο, μου έφερε η μάνα μου εχθές γεμιστά και δεν τα τρώω, θα τα φυλάξω για το ΣΚ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 ......... Εις το επανιδειν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιό σκεπτικό παραπονιέσαι που κάτι δεν είναι τσάμπα.Και γιατί πρέπει να το κρύβουμε οτι έβγαλε λεφτά η Πάτρα? Και οι ηχολήπτες, τα συγκροτήματα, οι υπεύθυνοι φωτισμού, οι στριπτιτζούδες, οι νταβάδες τους, οι σεκιουριτάδες, οι μεν οι δε, δεν μπορούν να δουλέψουν για την ψυχή του παππούλη τους. Οι μόνοι που δουλέψανε εθελοντικά και δεν χαρήκανε καθόλου το event είναι τα μέλη της λέσχης που την διοργανώσανε. Η Πάτρα κέρδισε. Ήρθαν 8 χιλιάδες άνθρωποι και μία αλήθεια είναι ότι αφήσανε χρήμα. Όχι μόνο δεν θα έπρεπε να ντρέπονται αλλά να χαίρονται και απο πάνω. Αν θα έπρεπε να υπάρξει ένα παράπονο είναι που δεν πιέζει αρκετά ο Δήμος να καθιερωθούν τέτοια event. Τις ημέρες που γίνεται το rally να δοθεί εντολή η μπύρα αντί για 5 ευρώ να είναι 3. Φέτος 7 χιλιάδες κόσμος του χρόνου 20 χιλιάδες. Κατα τα άλλα πολύ ευχαρίστως να απολαύσω τις υπηρεσίες που παρέχετε εθελοντικά και τσάμπα. Έχω κάτι δουλειές σπίτι, γκρέμισμα, χτίσιμο, βάψιμο, και κουβάλιμα. Mathosala και Sonic σας πειρμένω Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί πρωί...μέχρι Δευτέρα πρέπει να έχουμε τελειώσει. Φαγητό κερασμένο, μου έφερε η μάνα μου εχθές γεμιστά και δεν τα τρώω, θα τα φυλάξω για το ΣΚ. Και οι τεμπελοεθελοντες του δημου πατρεων εθελοντικα ντουλεψαμε! (αλλα δεν παραπονιομαστε, αν πληρωνα μου δινανε τα λεφτα απ' τα εισητηρια για ολες τις παραστασεις που εχω δει τσαμπα θα αγοραζα BMW :P) "Αν θα έπρεπε να υπάρξει ένα παράπονο είναι που δεν πιέζει αρκετά ο Δήμος να καθιερωθούν τέτοια event. Τις ημέρες που γίνεται το rally να δοθεί εντολή η μπύρα αντί για 5 ευρώ να είναι 3. Φέτος 7 χιλιάδες κόσμος του χρόνου 20 χιλιάδες." Αυτο ειναι που πρεπει να κρατησουμε σαν Ελληνες γενικοτερα, ωστε να επαναφερουμε τον τουρισμο σε υψηλα επιπεδα Βρε Μαθουσαλιξ γραφτε τπτ και στο φορουμ οταν κανονιζετε, το πιθανοτερο ηταν οτι δεν θα προλαβαινα και παλι να περασω μιας και ετρεχα λιγακι, αλλα αυτο το συστημα με τα μυνηματα στα κινητα δεν λεει και τοσο, πχ αν θελει κανας αλλος συμφορουμιτης ή κανας καινουριος απο κανα καφε, ειναι καπως "κλικαδορικο" αυτο με τα τηλεφωνα (no offence, ξερετε ποσο σας παω ολους - αα και σε περιπτωση που οντως σηκωσατε θεμα και δεν το ειδα πουθενα ο γκαβος σορρυ προκαταβολικα :P ) Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2010 από τον Whatevier Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 Καθοτι αρκετα παλιος στα μοτο και κατοχος μιας HARLEY καποτε εχω να πω οτι ολες οι μοτο(για μενα)εχουν κατι,εμενα μου αφησε παντως την χαλαρη βολτα σε παραλιακο επαρχιακο βραδυ καλοκαιρακι μετροντας πιστονιες,ε ηταν καβλα.Συμπερασμα ολες εχουν κατι να δωσουν μην βαζετε ταμπελες στους αναβατες γιατι τις παιρνουν.Ετσι γουσταρουν και τις περνουν οπως ο καθενας παιρνει SUZUKI, DUCATI HONDA ΚΛΠ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 ντάξει.. στο πήγαινε είχαμε τον GkS, να ναι καλά το παιδί, αλλά στον γυρισμό ήταν ατελείωτος. Μόνο το μου έλειπε :P . Αν και κυριολεκτικά εγώ ήμουν το γαιδουράκι με tank & tail bag παρακαλώ! και εκείνος κύριος. Αλλά θα το κάνω... θα κατέβω μια βδομάδα στις Πατρινές να πάρω μαθήματα. Πάντως αξίζει ενα BIG στον Απόστολο Παύλο, που τους είχε όλους σε ετοιμότητα και με μια κλήση μαζεύτηκε η Ενορία για καφεδοποσίαν σε χρόνο ρεκόρ! Πολύ γέλιο! Είναι ένας κ ένας, σας τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!! υ.γ. thnx και στον Aek1924 για την φιλοξενία. καφές 13 ώρες πρέπει να είναι παγκόσμιο ρεκόρ πραγματικά χάρηκα πολύ που σας γνώρισα.Πέρασα υπέροχα και γέλασα με την καρδιά μου. Να είστε καλά και ελπίζω να τα ξαναπούμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιό σκεπτικό παραπονιέσαι που κάτι δεν είναι τσάμπα.Και γιατί πρέπει να το κρύβουμε οτι έβγαλε λεφτά η Πάτρα? Και οι ηχολήπτες, τα συγκροτήματα, οι υπεύθυνοι φωτισμού, οι στριπτιτζούδες, οι νταβάδες τους, οι σεκιουριτάδες, οι μεν οι δε, δεν μπορούν να δουλέψουν για την ψυχή του παππούλη τους. Οι μόνοι που δουλέψανε εθελοντικά και δεν χαρήκανε καθόλου το event είναι τα μέλη της λέσχης που την διοργανώσανε. Η Πάτρα κέρδισε. Ήρθαν 8 χιλιάδες άνθρωποι και μία αλήθεια είναι ότι αφήσανε χρήμα. Όχι μόνο δεν θα έπρεπε να ντρέπονται αλλά να χαίρονται και απο πάνω. Αν θα έπρεπε να υπάρξει ένα παράπονο είναι που δεν πιέζει αρκετά ο Δήμος να καθιερωθούν τέτοια event. Τις ημέρες που γίνεται το rally να δοθεί εντολή η μπύρα αντί για 5 ευρώ να είναι 3. Φέτος 7 χιλιάδες κόσμος του χρόνου 20 χιλιάδες. Κατα τα άλλα πολύ ευχαρίστως να απολαύσω τις υπηρεσίες που παρέχετε εθελοντικά και τσάμπα. Έχω κάτι δουλειές σπίτι, γκρέμισμα, χτίσιμο, βάψιμο, και κουβάλιμα. Mathosala και Sonic σας πειρμένω Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί πρωί...μέχρι Δευτέρα πρέπει να έχουμε τελειώσει. Φαγητό κερασμένο, μου έφερε η μάνα μου εχθές γεμιστά και δεν τα τρώω, θα τα φυλάξω για το ΣΚ. καταρχην κανεις δεν ειπε να ητανε τσαμπα αυτο απο που το καταλαβες?? αν ο δημος ειχε βαλει ενα ποιο φτηνο εισητηριο για τα ημερισια θα ειχανε βγαλει παραπανω εγω κραταω ουδετερη σταση σε αυτο δεν με ενδιαφερει ουτε η τιμη ουτε αν ητανε τσαμπα η πληρωνες 65 ευρω απλα επισhμανα οτι η διοργάνωση δεν εγινε για να βγαλουνε λεφτα οι χαρλεαδες . και οντως τα παιδια του hellas club περασανε πολυ κουραση και δεν χαρηκαν το event ενα +1 στην διοργανωση που ητανε τζαμι απλα! και ενα -1 στον δημο που δεν καταφερε ουτε τις τιμες να κρατησει.. του χρονου θα γινει μαλλον στην λιθουανια και καθε χρονο σε διαφορετικη χωρα τωρα περι εθελοντισμου και του τσαμπα.. απορω αν επεξεργαζεσαι καν αυτα που διαβαζεις ποτε δεν μιλησα για κατι τετοιο.. το μονο που μεταφερα εντελως ουδετερα καποια πραγματα που μου ειπαν καλες βολτες σε όλους και ας μας αξιωσει ο Θεος να κανουμε πολλα τετοια event και σιγουρα καθε χρονο υγειας θελοντος θα ακολουθω το super rally σε ολες τις χωρες που διοργανωνεται ΥΓ μου εχουνε μεινει ακομα 400χλμ για να το στρωσω μαλλον ενα καφεδακι στην Πατρα και εκλεισα! :D :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 ΥΓ μου εχουνε μεινει ακομα 400χλμ για να το στρωσω μαλλον ενα καφεδακι στην Πατρα και εκλεισα! :D :D [/quote αποφασισέ το και εδώ είμαστέ εμείς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιό σκεπτικό παραπονιέσαι που κάτι δεν είναι τσάμπα.Και γιατί πρέπει να το κρύβουμε οτι έβγαλε λεφτά η Πάτρα? Λαθος τα καταλαβες.Δεν θα κατσω να ξαναγραφω τα ιδια.Διαβασε καλυτερα να καταλαβεις ποιο το σκεπτικο.Αλλωστε στα ειπε και ο Αλεξανδρος πιο πανω.Φαε λοιπον τα φαγητα που σου'στειλε η μανα σου και ασε τις ειρωνειες και τις μαλακιουλες,δεν ειμαστε παιδακια ολοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theo182 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) Όσο για τους σεκιουριτάδες θα χιλιοσυμφωνήσω...είχαν πολύ τουπέ λες και φύλαγαν τον Ομπάμα..σιγά ρε αράχτε λίγο ... Επίσης δε ξέρω αν στέκει αυτό που έκαναν από τη νομική πλευρά του θέματος...δηλαδή το κατά πόσο μπορεί ένας σεκιουριτάς ή οποιοσδήποτε να σου απαγορευσει την είσοδο..που????στη παραλία της ίδιας σου της πόλης??? Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει θα ήταν ενδιαφέρον..όπως και αν ξέρει κανείς αν γίνεται στις άλλες πόλεις που έχουν πάει. Νομίζω ότι ο Mathosalas θέλει να πεί ότι δεν ήτανε ωραίο καθώς δε διοργανώθηκε ως μία γιορτή των μοτοσυκλετιστών,μοτοσυκλετιστών Harley ή απλά ώς μία ωραία γιορτή. Οργανώθηκε ως ένα κλειστό πάρτυ κάποιων ξένων που ανήκουν σε ένα club ,σε μια λέσχη.. Ο δήμαρχος το είδε ως διαφήμηση της πόλης και του ιδίου αφου δεν άφησε κανάλι για κανάλι και συνέχεια έκανε δηλώσεις και μπαρούφες.. οι μαγαζάτορες που βαράνε μύγες στον Πελεκάνο κάθε μέρα εκτός Σαββάτου την είδαν "τώρα που τους πετύχαμε βαράμε στο σταυρό.." κλπ κλπ κλπ κλπ... Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2010 από τον theo182 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2010 Όσο για τους σεκιουριτάδες θα χιλιοσυμφωνήσω...είχαν πολύ τουπέ λες και φύλαγαν τον Ομπάμα..σιγά ρε αράχτε λίγο ... Επίσης δε ξέρω αν στέκει αυτό που έκαναν από τη νομική πλευρά του θέματος...δηλαδή το κατά πόσο μπορεί ένας σεκιουριτάς ή οποιοσδήποτε να σου απαγορευσει την είσοδο..που????στη παραλία της ίδιας σου της πόλης??? Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει θα ήταν ενδιαφέρον..όπως και αν ξέρει κανείς αν γίνεται στις άλλες πόλεις που έχουν πάει. Οχι δεν μπορει να σου απαγορευσει εισοδο.Αν εσυ ηθελες να το τραβηξεις υπηρχε τροπος να κανει στην ακρη.Οσο για συλληψη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ δια ροπαλου.Εχει ΣΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ αν αντιληφθει κατι να σε παραπεμψει σε αρμοδιο Αστυνομικο Οργανο.Οτιδηποτε παραπανω κανει ειναι παρανομο. Για το υφος εκατο καρδιναλιων...τα ειπαμε...και ξερεις τι πιστευω;Οτι τελικα Ο Ελληνας δεν γουσταρει την Αστυνομευση αλλά οταν "Αστυνομευει" ο ιδιος ξαφνικα...πιανει τον Παπά απο τ'αρχιδι@... Νομίζω ότι ο Mathosalas θέλει να πεί ότι δεν ήτανε ωραίο καθώς δε διοργανώθηκε ως μία γιορτή των μοτοσυκλετιστών,μοτοσυκλετιστών Harley ή απλά ώς μία ωραία γιορτή. Οργανώθηκε ως ένα κλειστό πάρτυ κάποιων ξένων που ανήκουν σε ένα club ,σε μια λέσχη.. Ο δήμαρχος το είδε ως διαφήμηση της πόλης και του ιδίου αφου δεν άφησε κανάλι για κανάλι και συνέχεια έκανε δηλώσεις και μπαρούφες.. οι μαγαζάτορες που βαράνε μύγες στον Πελεκάνο κάθε μέρα εκτός Σαββάτου την είδαν "τώρα που τους πετύχαμε βαράμε στο σταυρό.." κλπ κλπ κλπ κλπ... Ετσι ακριβως...οχι για Harley δεν ενδιεφερθηκε κανεις απο τους "Τοπικους" αλλά ΜΟΝΟ για το παραδακι και την προβολη.Ειτε ηταν η Ευρωπαϊκη Harley ειτε η Βαλκανικη Κουρτινας και Τραπεζομαντηλου...το ιδιο εκανε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 έχουμε και τους Chopper Riders Club http://www.chopper-riders-club.gr/ που διοργανώνουν events, πέρισυ(nvm;izv oi hell's angels ) είχαν κάνει το μάλια τουρ εδώ στην κρήτη, οι harley davidson hellas club κάνουν και αυτοί εκδρομούλες και έτσι...όρεξη να χεις και όλα τα προλαβαίνεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Διαβασα ολες τις αποψεις με πολυ ενδιαφερον.... Απο ολα θα κρατησω το οτι "τρομπες υπαρχουν παντου και δεν περιοριζονται σε μια ομαδα ανθρωπων (ειτε λεγονται Χαρλεαδες, Ντουκατιστι, Κατεμαδες, Σουζουκακηδες κλπ)" και θα συμπληρωσω οτι το ιδιο ισχυει τελικα και για τους ποζεραδες... Το ΣΚΔ εγραψα περιπου 1500 χλμ σε ολη την Ελλαδα και συναντησα πολλους χαρλεαδες... Καποιοι χαιρετουσαν, καποιοι οχι. Οπως επισης και γνωρισα μερικους απο τη Γερμανια σε ενα καμπινγκ και ηταν γαμω τα ατομα (και respect λογω ηλικιας)! Συμπερασμα; Αφου καβαλας 2 ροδες εισαι ωραιος. Τελος. Απο εκει και περα τα γουστα διαφερουν και οι γνωμες ειναι απλα αυτο: γνωμες. Μπορω να δεχτω καθε γνωμη για τη μηχανη μου. Σε καποιες μπορει να διαφωνησω αλλα σε καποιες μπορει να συμφωνησω κιολας. ;) Οπως εχω ξαναπει στο παρελθον γουσταρω ΟΛΕΣ τις μηχανες. Aγαπημενες μου μηχανες; Royal Enfield, Norton Commando, BMW R51, Triumph Thruxton, BMW GS, KTM Adv, Suzuki GSXR, Yamaha R1, Ducati 916/999/Hyper, Honda Transalp, Aprilia RSV, Aprilia Pegaso, Honda CB, VFR, XX, Kawasaki ZZR, BMW K1200, Yamaha VMax, Harley Nightrod, 883, Sportster... Ολες καλες! Και ολες τελειες για τη δουλεια που εχουν φτιαχτει να κανουν! Απο εκει και περα το προβλημα ξεκιναει και τελειωνει σε αυτους που καθονται πανω τους... Το TDM πχ μπορει να ειναι ενα φοβερο μηχανακι που τα κανει ολα μια χαρα και δεν λεει σε τιποτα οχι, αλλα μπορει να ειναι και ενα καγκουρομηχανημα για ακρανωτους ποζεραδες. Το GS μπορει να ειναι για να διασχιζει ερημους με πληρη φορτο και καραμαχιμο, η να σαπιζει σε μια καφετερια κοιταζοντας τα πιπινακια... Αλεξανδρε, για αλλη μια φορα να χαιρεσαι την κουκλα σου και να την εχεις παντα αγρατσουνιστη φιλε! Αφου τη γουσταρεις ολα τα αλλα περισσευουν! Και οταν αποφασισεις να κανεις το πρωτο σου μεγαλο ταξιδι μαζι της, στειλε μου ενα μηνυμα και φυγαμε παρεα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2010 Διαβασα ολες τις αποψεις με πολυ ενδιαφερον.... Απο ολα θα κρατησω το οτι "τρομπες υπαρχουν παντου και δεν περιοριζονται σε μια ομαδα ανθρωπων (ειτε λεγονται Χαρλεαδες, Ντουκατιστι, Κατεμαδες, Σουζουκακηδες κλπ)" και θα συμπληρωσω οτι το ιδιο ισχυει τελικα και για τους ποζεραδες... Το ΣΚΔ εγραψα περιπου 1500 χλμ σε ολη την Ελλαδα και συναντησα πολλους χαρλεαδες... Καποιοι χαιρετουσαν, καποιοι οχι. Οπως επισης και γνωρισα μερικους απο τη Γερμανια σε ενα καμπινγκ και ηταν γαμω τα ατομα (και respect λογω ηλικιας)! Συμπερασμα; Αφου καβαλας 2 ροδες εισαι ωραιος. Τελος. Απο εκει και περα τα γουστα διαφερουν και οι γνωμες ειναι απλα αυτο: γνωμες. Μπορω να δεχτω καθε γνωμη για τη μηχανη μου. Σε καποιες μπορει να διαφωνησω αλλα σε καποιες μπορει να συμφωνησω κιολας. ;) Οπως εχω ξαναπει στο παρελθον γουσταρω ΟΛΕΣ τις μηχανες. Aγαπημενες μου μηχανες; Royal Enfield, Norton Commando, BMW R51, Triumph Thruxton, BMW GS, KTM Adv, Suzuki GSXR, Yamaha R1, Ducati 916/999/Hyper, Honda Transalp, Aprilia RSV, Aprilia Pegaso, Honda CB, VFR, XX, Kawasaki ZZR, BMW K1200, Yamaha VMax, Harley Nightrod, 883, Sportster... Ολες καλες! Και ολες τελειες για τη δουλεια που εχουν φτιαχτει να κανουν! Απο εκει και περα το προβλημα ξεκιναει και τελειωνει σε αυτους που καθονται πανω τους... Το TDM πχ μπορει να ειναι ενα φοβερο μηχανακι που τα κανει ολα μια χαρα και δεν λεει σε τιποτα οχι, αλλα μπορει να ειναι και ενα καγκουρομηχανημα για ακρανωτους ποζεραδες. Το GS μπορει να ειναι για να διασχιζει ερημους με πληρη φορτο και καραμαχιμο, η να σαπιζει σε μια καφετερια κοιταζοντας τα πιπινακια... Αλεξανδρε, για αλλη μια φορα να χαιρεσαι την κουκλα σου και να την εχεις παντα αγρατσουνιστη φιλε! Αφου τη γουσταρεις ολα τα αλλα περισσευουν! Και οταν αποφασισεις να κανεις το πρωτο σου μεγαλο ταξιδι μαζι της, στειλε μου ενα μηνυμα και φυγαμε παρεα! +10 ΦΙΛΕ ΜΟΥ τωρα μιλησες απολυτα σωστα σαν σωστος μοτοσυκλετιστης και οπως ειπα τα HD δεν εχεουνε επιδωσεις ουτε στριβουνε ουτε φρενα.... το ξερω.. αλλα ειναι αυτη η μαγεια αυτο το κλικ οταν καθεσε πανω σε αυτην την σιδεροκατασκευη των 250-300 κιλων όταν βαζεις μπροστα και ο κινητηρας ειναι ετοιμος να φυγει μονος του.. και νιωθεις τα ροπατα χιλμ να σε προσπερνανε 1 προς 1 γιατι με 80-100 η 120-140 χλμ την ωρα κάθε χιλιομετρο το καταλαβαινεις καλα το νιωθεις! 'οπως ο καθενας νιωθει την ιδια μαγεια σε οποιο μηχανακι καβαλαει καλα χλμ σε ολους με της κουκλες σας!!! ΥΓ μπα θα βαρεθεις σε ενα ταξιδι μαζι μου με τελικες τα 160 και μεσο ορο 120-100.. θα αγανακτησεις :P :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisve 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Πάντως μετά από 30 χρόνια με διάφορες μοτοσυκλέτες θα ήθελα να αποκτήσω κάποτε και μια Χάρλευ. Τα δύο κακά είναι η τιμή τους,πανάκριβες,και ότι πρέπει να κάνω τατουάζ!!!. Και γαμώ τα σχόλια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Oι Ηarley ειναι γι αυτους που θεωρουν οτι οι ευθειες δεν ειναι βαρετες. Υπαρχουν ανθρωποι που καβαλανε μοτοσυκλετα και δε βαριουντε τις ευθειες? Ουτε χερας ειμαι ουτε τιποτα απλα η ευθεια ειναι το πιο βαρετο μερος της μοτοσυκλετιστικης μου ζωης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες