mindiee5 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 γεια σας παιδιά.. καθώς έχει αρχίσει η διαδικασία του διπλώματος, τώρα βρίσκομαι και στη διαδικασία αναζήτησης μηχανής... βρήκα ένα μεταχειρισμένο με 20.000 χιλιόμετρα μοντέλο 10/09 με βιβλίο service και ένα σωρό εξτρά όπως yoshimura εξάτμιση,διπλά λάστιχα, δεύτερο κουστούμι, ψαλίδια...και άλλα εξτρά που το τηλεφώνημα ήταν λίγο και σύντομο για να τα ρωτήσω.. η τιμή του με τα εξτρά είναι 1800 και όχι συζητήσιμη γιατί το παιδί το δίνει με πολλά πράγματα επάνω.. σύντομα σκέφτομαι να γίνει η δοκιμή του από κάποιον από τα φιλαράκια μου.. από την άλλη έχω βρει πιο παλιά μοντέλα με σχεδόν τα ίδια χιλιόμετρα...μήπως σε τέτοιες περιπτώσεις να φανώ επιφυλακτική; ο ένας φίλος μου μου λέει ότι τα χιλιόμετρα είναι πολλά για 125 και να μην το προτιμήσω.. αλλά το παλικάρι που το έχει φαίνεται μερακλής και το έχει προσεγμένο αφού ήταν το μόνο μεταχειρισμένο με βιβλίο service που τσέκαρα...και με όλη αυτή την προίκα μαζί με τη μηχανούλα... το ερώτημά μου; να προχωρήσω σε 2ο τηλεφώνημα; ποια η άποψή σας; ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) 20.000 σε 7 μήνες, δηλ. σχεδόν 3.000χλμ το μήνα, δηλ. περισσότερα από 95χλμ. την ημέρα, κάθε μέρα!!! Προλάβαινε να κρυώσει καθόλου αυτό το μηχανάκι; Εγώ στη θέση σου θάβαζα κάτι ακόμη και θα έπαιρνα ένα καινούριο παπί (με όλα τα συν ή πλην του). Περί ορέξεως... yoshimura και ψαλίδια σε 125! Η γνώμη μου στηρίζεται στο οτι δεν έχεις περισσευάμενα λεφτά (αλλιώς αγόραζες και καινούριο και τόκανες μόνη σου τούμπανο!) Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2010 από τον cbk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mindiee5 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 ναι έχεις ένα σημαντικό δίκιο, γι' αυτό σκέφτηκα να ρωτήσω εσάς παιδιά που είστε πιο έμπειροι.... ..όσο για το μεταχειρισμένο, άκουσα συμβουλές φίλων που μου πρότειναν μεταχειρισμένο μηχανάκι για να έχω μεγαλύτερη άνεση μετά στο να το δώσω και η μεταπώληση να μη μου φέρει μεγάλο χάσιμο...η εμπειρία μου είναι μηδενική είτε καινούργιο πάρω, είτε μεταχειρισμένο και η άποψή σας μετράει.. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nmakry 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 Για να μάθεις -και να πάθει η μοτοσυκλέτα από τα μαθήματα/παθήματά σου- πάρε μια πάπια πεκίνου (κινέζικο παπι) με 8-9 κατοστάρικα... Στην ξεφτύλα μετά από ένα χρόνο θα τη δώσεις 5-6 κατοστάρικα και θα έχεις μάθει. Μη σου πω ότι μπορεί και να την κρατήσεις ως δεύτερη οικονομική λύση ό,τι μηχανή κι εάν πάρεις μετά. Φυσικά, αν έχεις διαθέσιμα κοντά στα 1800, παίρνεις μια επώνυμη πάπια που θα την πουλήσεις στα 1200 μετά από ένα χρόνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mindiee5 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου, αλλά θα ήθελα να κινηθώ με το cbrάκι για πρώτη μηχανή...από ότι μου έχουν πει είναι μέσα στις δυνατότητές μου... στο ενδιάμεσο αυτού του δίαστήματος, μέχρι να πάρω τις απαντήσεις σας, βρήκα και μια δεύτερη ευκαιρία στα ίδια χρήματα περίπου με 7500 χιλιόμετρα....χωρίς εξτρά που το πρώτο παιδί μάλλον έχει δίκιο, δεν τα χρειάζομαι... η δεύτερη αυτή λύση πώς σας φαίνεται; αν πάνε όλα καλά, με το cbr θα κινηθώ κάνα 1.5 χρόνο για να ασχοληθώ με ένα καλό σχολείο στον κόσμο της μηχανής... ευχαριστώ και πάλι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 Εγω θα σου προτεινα να ψαξεις να βρεις ενα cbr σε οσο ποιο μαμα κατασταση γινεται και ας μην ειναι 09 μοντελο, 08 ή 07 με τα ιδια χιλιομετρα. Ετσι εχεις 2 αβανταζ: Πρωτον μπορεις να παιξεις πιο πολυ με την τιμη αφου δεν θα εχει προικα και δευτερον ρισκαρεις λιγοτερο αφου μετατροπες του στυλ αλλο κοστουμι με σουπερ ντουπερ εξατμιση και φιλτρα και παραλληλος εγκεφαλος κτλ σημαινουν ξεσκισμα, ασε που 20.000χλμ σε τοσο λιγους μηνες ειναι λιγο επιφοβο. By the way και η αδερφη μου σκεφτεται να δωσει το 6 μηνων σκουτερακι της και να παρει το cbrακι. Τι σας επιασε καλοκαιριατικα??? Γυναικες θα μου πεις, βαριεσται ευκολα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mindiee5 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 μόλις το φιλαράκι μου δοκίμασε το μηχανάκι μοντέλο 08 με 7500 χιλιόμετρα στην ίδια τιμή και μου είπε ότι το εγκρίνει, η κατάστασή του είναι άψογη και το παιδί που το δίνει ένας άνθρωπος που του έχει φερθεί σωστά...και ήρεμο παιδί... η τιμή είναι στα ίδια επίπεδα με το 20.000 χιλιόμετρα... άρχισα να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά αφού τα χιλιόμετρα είναι λίγα και θέλω κάτι τέτοιο για να μπορέσω να κάνω μια είσοδο στον κόσμο των μηχανών και να δοκιμαστώ έτσι... για το 20.000 χιλιόμετρα δεν είχα καθαρή άποψη αλλά με τις απαντήσεις σας με προσανατολίσατε... ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 μόλις το φιλαράκι μου δοκίμασε το μηχανάκι μοντέλο 08 με 7500 χιλιόμετρα στην ίδια τιμή και μου είπε ότι το εγκρίνει, η κατάστασή του είναι άψογη και το παιδί που το δίνει ένας άνθρωπος που του έχει φερθεί σωστά...και ήρεμο παιδί... η τιμή είναι στα ίδια επίπεδα με το 20.000 χιλιόμετρα... άρχισα να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά αφού τα χιλιόμετρα είναι λίγα και θέλω κάτι τέτοιο για να μπορέσω να κάνω μια είσοδο στον κόσμο των μηχανών και να δοκιμαστώ έτσι... για το 20.000 χιλιόμετρα δεν είχα καθαρή άποψη αλλά με τις απαντήσεις σας με προσανατολίσατε... ευχαριστώ πολύ!! Να παρεις του 08 με τα 7500χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 Να παρεις του 08 με τα 7500χλμ +φωνω κι εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giotaki92 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 γεια σας παιδιά.. καθώς έχει αρχίσει η διαδικασία του διπλώματος, τώρα βρίσκομαι και στη διαδικασία αναζήτησης μηχανής... βρήκα ένα μεταχειρισμένο με 20.000 χιλιόμετρα μοντέλο 10/09 με βιβλίο service και ένα σωρό εξτρά όπως yoshimura εξάτμιση,διπλά λάστιχα, δεύτερο κουστούμι, ψαλίδια...και άλλα εξτρά που το τηλεφώνημα ήταν λίγο και σύντομο για να τα ρωτήσω.. η τιμή του με τα εξτρά είναι 1800 και όχι συζητήσιμη γιατί το παιδί το δίνει με πολλά πράγματα επάνω.. σύντομα σκέφτομαι να γίνει η δοκιμή του από κάποιον από τα φιλαράκια μου.. από την άλλη έχω βρει πιο παλιά μοντέλα με σχεδόν τα ίδια χιλιόμετρα...μήπως σε τέτοιες περιπτώσεις να φανώ επιφυλακτική; ο ένας φίλος μου μου λέει ότι τα χιλιόμετρα είναι πολλά για 125 και να μην το προτιμήσω.. αλλά το παλικάρι που το έχει φαίνεται μερακλής και το έχει προσεγμένο αφού ήταν το μόνο μεταχειρισμένο με βιβλίο service που τσέκαρα...και με όλη αυτή την προίκα μαζί με τη μηχανούλα... το ερώτημά μου; να προχωρήσω σε 2ο τηλεφώνημα; ποια η άποψή σας; ευχαριστώ εκ των προτέρων... Ηi there... Τα χιλιόμετρα ίσως να 'ναι αρκετούλια αλλά και πάλι στη γενική κατάσταση της μηχανής συνδράμουν κι άλλοι παράγοντες, όπως π.χ. τα πραγματωμένα service της. Και εφόσον την τσεκάρουν και οι εμπειρογνώμονες καλά (οι φίλοι σου δηλαδής :P ) και δεν υστερεί σε κάτι, δεν τρέχει κάστανο. Και why not? Άλλωστε η δουλειά για την οποία τη θες είναι η ομαλή εισαγωγή στο χώρο των μηχανών, κάτι βραχύβιο σε χρονικό διάστημα. Πιστεύω πως βολεύει. Τώρα αν θες να το ψάξεις περισσότερο με τη συγκεκριμένη προχωρώντας στο επόμενο βήμα ή αν θα κοιτάξεις για κάτι άλλο ή και τα δύο, is sth up to you. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες