tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) Παιδια ξερει κανεις να μου πει που μπορω να βρω νικελ ζαντες για honda c αλλα οχι πολυ ακριβες μεχρι 80€,και γενικα ανταλλακτικα αν υπαρχουν ετοιμα νικελ...Ευχαριστω προκαταβολικα Τροποποιήθηκε Μάιος 1 , 2010 από τον tonycub Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2010 http://www.moto-rider.com/search-results.aspx?term=%D1%CF%C4%C1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 Kανενα αλλο site για ζαντες?Απο αυτο μου αρεσουν οι 3μπρατσες αλλα δεν ειναι ολη η ζαντα νικελ ειναι αλουμινιο και απο ακτινωτες δεν εχει νικελ..Αν ξερει κανεις αλλος να μου δωσει λινκ και αν ειναι για 3μπρατσες αν υπαρχουν αλλα ολοκηληρη νικελ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 αν παρεις ακτινες και τις ριξεις ενα καλο καθαρισμα,θα αστραφτουν καλυτερα και απο νικελ ;) , οσον αφορα αν θες κοκκαλινες,οι κοκκαλονες δεν νικελονονται,αλλα τριβονται,την λεγομενη ( βουρτσα ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2010 Βασικα τωρα που το ξανασκεφτηκα επειδη μαλλον θα το ξαναβψω(μωβ)θα ηταν ωραιο με ζαντες 3μπρατσες ασπρες η ακτινωτες νικελ...helppp που μπορω να βρω????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 Κανεις??ΑΑ αν ειναι δωστε μου και κανενα λινκ να δω για σελες...ειτε ετοιμοες ειτε να τις φτιαχνουν(site δλδ ν δω τι παιζει)αλλα οποιος ξερει και για ζαντες.. -Helppppp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 Δεν βλεπεις τι σου ειπα πιο πανω ? τις 3 κοκκαλινες που λες,μονο βουρτσα μπορεις.Δεν μπορεις ζαντα να την κανεις χρωμιο,ειδικα κοκκαλινι..τωρα για αυτην με τιν ακτινα,λογικα ειναι απο μονη της νικελ οπως σουπα πιο πανω . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2010 οχι χρωμιο ρε 3μπρατσες ασπρες κοκκαλινες..τιποτα για σελες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2010 Κανεις????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2010 tony baggio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2010 Εχω ακουσει οτι ειναι λιγο ακριβος..βασικα ενας φιλος ου που αγορασε ενα glx μεταχειρισμενο αυτος που του το πουλησε ειχε φτιαξει εκει την σελα του και εδωσε 110€.Δεν θελω κατι τρελο οπως του μπατζιου θελς μια απλη με ραφες και μακαρονι μωβ..τιποτα αλλο????Και κατι για ζαντες??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 τι ακριβως θες για ζαντες? Οσο για την σελα,παντειν σε κανα μαγαζι με αξεσουαρ,Αν εισαι απο θεσσαλονικη,παντειν στο βαρδαρη,εχει μπολικα τετοια μαγαζια . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2010 Για ζαντες θελω κοκκαλινες 3μπρατσες ασπρες σου λεω αλλα ρωτησα εναν και μου ειπε οτι δεν υπαρχουν πια τετοιες.Τι λες?Και οχι δεν ειμαι απο θεσ/νικη γι αυτο θελω κανενα site να δω σχεδια για να την στειλω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 Βρηκα ζαντες αλλα ακομα ψαχνω για την σελα...helpp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2010 ο τονυ μπατζιο εχει οτι καλυμα θες με 50 ευρω tony mpatzio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rene 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 Ρε φιλε θες ολοκληρη τη σελα??? Γιατι αν εχεις ηδη σελα πηγαινε κ παρε ενα καλυμα με 15€ κ την κανει καινουρια. Γενικα μην ψαχνεσε μονο μεσω ιντερνετ. Πηγαινε κ σε κανενα μαγαζι κ δες... Αν θες μπορω να σου πω το μαγαζι που πηρα εγω τα πραγματα για το δικο μου. Ειναι ομως καπου στον Νεο Κοσμο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2010 Σελα εχω το θεμα ειναι οτι μενω Μηλο και εδω δεν εχει και κανενα μαγαζι να παω να δω για σελες.Δεν θελω φυσικα ενα απλο καλλυμα την θελω ασπρη ε μακαρονι μωβ και ραφες..μηπως ξερεις τιποτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harriss 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) d Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2010 από τον Harriss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosC50 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 θα σου προτεινα να μην παρεις τις νικελ ζαντες για να μη χαλασεις τσαμπα λεφτα πιασε τις δικες σου και τριψτες καλα με ενα πανακι βουτηγμενο σε πετρελεο πλυντες καλα και θα γινουν καλυτερες κι απο νικελ οπως ειπε κι ο πασχαλης πιο πανω... ετσι εκανα και με τις δικες μου που ηταν ποσο χρονων και αστραψαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες