Jump to content
Sign in to follow this  
tonycub

Νικελ...

Recommended Posts

Παιδια ξερει κανεις να μου πει που μπορω να βρω νικελ ζαντες για honda c αλλα οχι πολυ ακριβες μεχρι 80€,και γενικα ανταλλακτικα αν υπαρχουν ετοιμα νικελ...Ευχαριστω προκαταβολικα

Τροποποιήθηκε από τον tonycub

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Kανενα αλλο site για ζαντες?Απο αυτο μου αρεσουν οι 3μπρατσες αλλα δεν ειναι ολη η ζαντα νικελ ειναι αλουμινιο και απο ακτινωτες δεν εχει νικελ..Αν ξερει κανεις αλλος να μου δωσει λινκ και αν ειναι για 3μπρατσες αν υπαρχουν αλλα ολοκηληρη νικελ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν παρεις ακτινες και τις ριξεις ενα καλο καθαρισμα,θα αστραφτουν καλυτερα και απο νικελ ;) , οσον αφορα αν θες κοκκαλινες,οι κοκκαλονες δεν νικελονονται,αλλα τριβονται,την λεγομενη ( βουρτσα )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα τωρα που το ξανασκεφτηκα επειδη μαλλον θα το ξαναβψω(μωβ)θα ηταν ωραιο με ζαντες 3μπρατσες ασπρες η ακτινωτες νικελ...helppp που μπορω να βρω?????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανεις??ΑΑ αν ειναι δωστε μου και κανενα λινκ να δω για σελες...ειτε ετοιμοες ειτε να τις φτιαχνουν(site δλδ ν δω τι παιζει)αλλα οποιος ξερει και για ζαντες..

-Helppppp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν βλεπεις τι σου ειπα πιο πανω ? τις 3 κοκκαλινες που λες,μονο βουρτσα μπορεις.Δεν μπορεις ζαντα να την κανεις χρωμιο,ειδικα κοκκαλινι..τωρα για αυτην με τιν ακτινα,λογικα ειναι απο μονη της νικελ οπως σουπα πιο πανω .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω ακουσει οτι ειναι λιγο ακριβος..βασικα ενας φιλος ου που αγορασε ενα glx μεταχειρισμενο αυτος που του το πουλησε ειχε φτιαξει εκει την σελα του και εδωσε 110€.Δεν θελω κατι τρελο οπως του μπατζιου θελς μια απλη με ραφες και μακαρονι μωβ..τιποτα αλλο????Και κατι για ζαντες???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι ακριβως θες για ζαντες?

Οσο για την σελα,παντειν σε κανα μαγαζι με αξεσουαρ,Αν εισαι απο θεσσαλονικη,παντειν στο βαρδαρη,εχει μπολικα τετοια μαγαζια .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ζαντες θελω κοκκαλινες 3μπρατσες ασπρες σου λεω αλλα ρωτησα εναν και μου ειπε οτι δεν υπαρχουν πια τετοιες.Τι λες?Και οχι δεν ειμαι απο θεσ/νικη γι αυτο θελω κανενα site να δω σχεδια για να την στειλω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φιλε θες ολοκληρη τη σελα??? Γιατι αν εχεις ηδη σελα πηγαινε κ παρε ενα καλυμα με 15€ κ την κανει καινουρια. Γενικα μην ψαχνεσε μονο μεσω ιντερνετ. Πηγαινε κ σε κανενα μαγαζι κ δες... Αν θες μπορω να σου πω το μαγαζι που πηρα εγω τα πραγματα για το δικο μου. Ειναι ομως καπου στον Νεο Κοσμο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σελα εχω το θεμα ειναι οτι μενω Μηλο και εδω δεν εχει και κανενα μαγαζι να παω να δω για σελες.Δεν θελω φυσικα ενα απλο καλλυμα την θελω ασπρη ε μακαρονι μωβ και ραφες..μηπως ξερεις τιποτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα σου προτεινα να μην παρεις τις νικελ ζαντες για να μη χαλασεις τσαμπα λεφτα πιασε τις δικες σου και τριψτες καλα με ενα πανακι βουτηγμενο σε πετρελεο πλυντες καλα και θα γινουν καλυτερες κι απο νικελ οπως ειπε κι ο πασχαλης πιο πανω... ετσι εκανα και με τις δικες μου που ηταν ποσο χρονων και αστραψαν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα