Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ Η ΦΥΣΙΚΟ ΑΥΤΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ.ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ? Πολυτεχνειο? Δυσκολο (για μενα που δεν διαβαζα οσο επρεπε) Καλη σου επιτυχεια φιλε...εγω θελω αστυνομια και στρατιωτικες γενικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHA POWER 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΤΕ.ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ.ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2010 από τον YAMAHA POWER Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 Για τις στρατιωτικες σχολες βγηκε η εγκυκλιος παιδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHA POWER 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΥΣΙΩΝ 30% ΚΑΙ ΔΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΘΜΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 να ρωτησω κατι..για μεταγραφες ξερει κανεις?...ο αδερφος μου σπουδαζει μηχανολογια χαλκιδα (ΤΕΙ) αν περασω πχ κρητη μπορω να παω χαλκιδα η πειραια λογω του αδερφου μου...ο λογος ειναι προφανες...οικονομικος και μονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tanasis81 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 να ρωτησω κατι..για μεταγραφες ξερει κανεις?...ο αδερφος μου σπουδαζει μηχανολογια χαλκιδα (ΤΕΙ) αν περασω πχ κρητη μπορω να παω χαλκιδα η πειραια λογω του αδερφου μου...ο λογος ειναι προφανες...οικονομικος και μονο εχουν δυσκολεψει πολυ οι μεταγραφες πλεον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Χρειάζετε οικογενιακός σοβαρός λόγος γιά να κάνεις μεταγραφή άρα ξέχνατο. Εγώ θέλω 14600+ γιά να περάσω CSD(Επιστίμης Η/Υ Κρήτης) να δω αν θα τα πιάσω. Καλή τύχη παίδες Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2010 από τον Pilgrimage Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες