Jump to content
BlackmanGR

Τυχερός μέεσα στην ατυχία μου.

Recommended Posts

Σημερα που το εκανα βιδες το μηχανακι να δω γιατι μου κανει κατι κολπα με την ηλεκτρονικη εντοπησα σπασμενες βασεις πλαστικων και ραγισμα στο στην κατω μερια του κοντερ...

Ρωτησα στον Παπαγεωργιου ποσο παει να αγορασω καινουργιο κοντερ και 1 κομματι απο την αριστερη ποδια και μου ειπε 150€! το κοντερ εχει μονο του 130€ :wallbash::ranting3::thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σημερα που το εκανα βιδες το μηχανακι να δω γιατι μου κανει κατι κολπα με την ηλεκτρονικη εντοπησα σπασμενες βασεις πλαστικων και ραγισμα στο στην κατω μερια του κοντερ...

Ρωτησα στον Παπαγεωργιου ποσο παει να αγορασω καινουργιο κοντερ και 1 κομματι απο την αριστερη ποδια και μου ειπε 150€! το κοντερ εχει μονο του 130€ :wallbash::ranting3::thumbsdown:

μιλας μονο για καπακια μοτερ ετσι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι η καθε μερια της ποδια στο ιννοβα αποτελειται απο 3 πλαστικα, εμενα εσπασε το εσωτερικο πλαστικο που παιζει τον συνδετικο ρολο βασης-ποδιας και πλαισιου και εκει πανω πιανει και η καρινα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περαστικα ρε Γρηγορη και ποτε ξανα ρε φιλε

οσο για τις παρατηρησεις περι χαρακτηρισμων και τετοια, συγμνωμη αλλα δεν ειναι ουτε το καταλληλο θεμα ουτε καταλληλη στιγμη για παρατηρησεις

και λιγα ειπε το παιδιclosedeyes.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλεος ρε Γρηγόρη, πάλι? Γμτ... Εύχομαι να τον βρεις και περαστικά. Όσο για τους καλούς τρόπους και λίγα είπες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λαλάκες υπάρχουν ρε φούστη μου!

Εγώ ήμουν Αχαρνών σταματημένος με το αμάξι λόγω κίνησης και γίνετε ακριβώς μπροστά μου ατύχημα με ένα παπί και βγάζω alarm και παίρνω τηλέφωνο το ΕΚΑΒ.

Σηκώνουμε το παληκάρι βάζουμε στην άκρη την πάπια και του λέμε να μην βγάλει το κράνος... πόση ώρα κάναμε 3-5 λεπτά?

Ακούω την sister μου να πλακώνετε με κάποιους γιατί ενοχλούσε το αμάξι. Μα τι ζώα ρε γαμώτο!

Φίλε τι να πώ... ευτυχώς το jacket σε έβγαλε ασπροπρόσωπο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα