BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Σημερα που το εκανα βιδες το μηχανακι να δω γιατι μου κανει κατι κολπα με την ηλεκτρονικη εντοπησα σπασμενες βασεις πλαστικων και ραγισμα στο στην κατω μερια του κοντερ... Ρωτησα στον Παπαγεωργιου ποσο παει να αγορασω καινουργιο κοντερ και 1 κομματι απο την αριστερη ποδια και μου ειπε 150€! το κοντερ εχει μονο του 130€ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Σημερα που το εκανα βιδες το μηχανακι να δω γιατι μου κανει κατι κολπα με την ηλεκτρονικη εντοπησα σπασμενες βασεις πλαστικων και ραγισμα στο στην κατω μερια του κοντερ... Ρωτησα στον Παπαγεωργιου ποσο παει να αγορασω καινουργιο κοντερ και 1 κομματι απο την αριστερη ποδια και μου ειπε 150€! το κοντερ εχει μονο του 130€ μιλας μονο για καπακια μοτερ ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Οχι η καθε μερια της ποδια στο ιννοβα αποτελειται απο 3 πλαστικα, εμενα εσπασε το εσωτερικο πλαστικο που παιζει τον συνδετικο ρολο βασης-ποδιας και πλαισιου και εκει πανω πιανει και η καρινα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 περαστικα ρε Γρηγορη και ποτε ξανα ρε φιλε οσο για τις παρατηρησεις περι χαρακτηρισμων και τετοια, συγμνωμη αλλα δεν ειναι ουτε το καταλληλο θεμα ουτε καταλληλη στιγμη για παρατηρησεις και λιγα ειπε το παιδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Έλεος ρε Γρηγόρη, πάλι? Γμτ... Εύχομαι να τον βρεις και περαστικά. Όσο για τους καλούς τρόπους και λίγα είπες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Περαστικα ευχομαι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2010 Περαστικα Γρηγορη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkatsogr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 Τι λαλάκες υπάρχουν ρε φούστη μου! Εγώ ήμουν Αχαρνών σταματημένος με το αμάξι λόγω κίνησης και γίνετε ακριβώς μπροστά μου ατύχημα με ένα παπί και βγάζω alarm και παίρνω τηλέφωνο το ΕΚΑΒ. Σηκώνουμε το παληκάρι βάζουμε στην άκρη την πάπια και του λέμε να μην βγάλει το κράνος... πόση ώρα κάναμε 3-5 λεπτά? Ακούω την sister μου να πλακώνετε με κάποιους γιατί ενοχλούσε το αμάξι. Μα τι ζώα ρε γαμώτο! Φίλε τι να πώ... ευτυχώς το jacket σε έβγαλε ασπροπρόσωπο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες