ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Tα καινούρια ελαστικά της Dunlop για μικρομεσαία, μεσαία και μεγάλα οn off έρχονται τον άλλο μήνα στην Ελλάδα (για τις μικρές και μεσαίες μοτοσυκλέτες έχουν ήδη έρθει και αναμένονται για τις μεγάλες) Τα σχόλια που ακούγονται είναι πολύ καλά, αφού μιλάνε για ένα ελαστικό αντάξιο του Tourance EXP και του Pirelli Trail Ο Michael του Γερμανικού περιοδικού MCN ταξίδεψε στη Γαλλία την περασμένη εβδομάδα να δοκιμάσει τα καινούρια αυτά ελαστικά. Εδώ τα συμπεράσματά του ... Dunlop Trailmax TR91 Σχεδιασμένο για: Τούρινγκ και εκτός δρόμου. Είναι σχεδιασμένα για μηχανές από την BMW R1200GS ως την Yamaha XT660Z Tenere. Οδηγικές εντυπώσεις: Εάν έχετε μία ον οφ μοτοσυκλέτα και συνήθως οδηγείτε μόνο στο δρόμο, είναι ένα πολύ καλό ελαστικό δρόμου με πολύ καλό κράτημα και σταθερότητα. Εάν σκοπεύετε να πάτε off-road σίγουρα θα χρειαστείτε διπλής χρήσης ελαστικά, όπως αυτά με μεγαλύτερου βάθους πέλματος. Τα νέα Trailmax της Dunlop έχουν μια νέα σχεδίαση πέλματος,με σύνθετη κατασκευή που μάλιστα έχει προστεθεί διοξείδιο του πυριτίου για τη βελτίωση της πρόσφυσης σε βρεγμένο έδαφος. Ξεκίνησα την δοκιμή με κρύο, αλλά ξηρές συνθήκες, και η απόδοσή τους ήταν άριστη με καλό κράτημα στις στροφές και σταθερότητα στην ευθεία, αν και δεν κατάφερα να τα δοκιμάσω έναντι του ανταγωνισμού. Ο ισχυρισμός της Dunlop είναι η βελτιωμένη πρόσφυση σε βρεγμένο έδαφος αλλά και παντός εδάφους, την πρόσφυση στις στροφές αλλά και την βελτιωμένη διάρκεια ζωής στα χιλιόμετρα, αλλά φυσικά δεν ήμουν σε θέση να δοκιμάσω αυτό το τελευταίο. Μεγέθη: 110/80 x 19, 100/90 x 19, 90/90 x 21, 150/70 x 17, 140/80 x 17, 130/80 x 17 ΥΓ: Σήμερα που έβαζα τα Tourance EXP, ο Ψυχογιός μου είπε ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό λάστιχο, που θα πιάσει στην Ελλάδα γιατί έχει πολύ καλό κράτημα. Το έχουν δοκιμάσει σε μεσαίες μοτοσυκλέτες αφού μόνο σε τέτοιες διαστάσεις έχουν έρθει προς το παρών. Για να δούμε εντυπώσεις όταν θα έρθουν και για τις μεγάλες και τα φορέσουν κάποιοι Οι τιμές ακούγεται μάλιστα να είναι χαμηλές, όταν για το ζευγάρι 100/90 x 19 και 130/80 x 17 το κόστος δεν ξεπερνάει τα 215€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 ... οντως πολυ καλο λαστιχο ...ακομα και το παλιοτερο της σειρας αυτης ηταν κορυφη !...εχει ψιλοσαρωσει τα τεστ και ακουγεται συνεχεια τελευταια σε ολα τα Γερμανικα περιοδικα! off-topic on ... ...γνωμη μου παντως! ... για τους εχοντες on/off μοτοσυκλετες και δεν πατανε χωματακια μπορουν να πανε ενα σκαλοπατι ακομα παραπανω και να φορεσουν το Dunlop Sportmax Roadsmart που ειναι ασφαλτινο και υπαρχει σε διαστασεις 19 μπροστα και 17αρα πισω και θα με θυμηθείτε!... πολυ καλο λαστιχο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Για να δούμε. Αναμένουμε νεώτερα, τώρα που πλησιάζει και ο καιρός για αντικατάσταση ελαστικών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2010 Tα καινούρια ελαστικά της Dunlop για μικρομεσαία, μεσαία και μεγάλα οn off έρχονται τον άλλο μήνα στην Ελλάδα (για τις μικρές και μεσαίες μοτοσυκλέτες έχουν ήδη έρθει και αναμένονται για τις μεγάλες) Τα σχόλια που ακούγονται είναι πολύ καλά, αφού μιλάνε για ένα ελαστικό αντάξιο του Tourance EXP και του Pirelli Trail Ο Michael του Γερμανικού περιοδικού MCN ταξίδεψε στη Γαλλία την περασμένη εβδομάδα να δοκιμάσει τα καινούρια αυτά ελαστικά. Εδώ τα συμπεράσματά του ... Dunlop Trailmax TR91 Σχεδιασμένο για: Τούρινγκ και εκτός δρόμου. Είναι σχεδιασμένα για μηχανές από την BMW R1200GS ως την Yamaha XT660Z Tenere. Οδηγικές εντυπώσεις: Εάν έχετε μία ον οφ μοτοσυκλέτα και συνήθως οδηγείτε μόνο στο δρόμο, είναι ένα πολύ καλό ελαστικό δρόμου με πολύ καλό κράτημα και σταθερότητα. Εάν σκοπεύετε να πάτε off-road σίγουρα θα χρειαστείτε διπλής χρήσης ελαστικά, όπως αυτά με μεγαλύτερου βάθους πέλματος. Τα νέα Trailmax της Dunlop έχουν μια νέα σχεδίαση πέλματος,με σύνθετη κατασκευή που μάλιστα έχει προστεθεί διοξείδιο του πυριτίου για τη βελτίωση της πρόσφυσης σε βρεγμένο έδαφος. Ξεκίνησα την δοκιμή με κρύο, αλλά ξηρές συνθήκες, και η απόδοσή τους ήταν άριστη με καλό κράτημα στις στροφές και σταθερότητα στην ευθεία, αν και δεν κατάφερα να τα δοκιμάσω έναντι του ανταγωνισμού. Ο ισχυρισμός της Dunlop είναι η βελτιωμένη πρόσφυση σε βρεγμένο έδαφος αλλά και παντός εδάφους, την πρόσφυση στις στροφές αλλά και την βελτιωμένη διάρκεια ζωής στα χιλιόμετρα, αλλά φυσικά δεν ήμουν σε θέση να δοκιμάσω αυτό το τελευταίο. Μεγέθη: 110/80 x 19, 100/90 x 19, 90/90 x 21, 150/70 x 17, 140/80 x 17, 130/80 x 17 ΥΓ: Σήμερα που έβαζα τα Tourance EXP, ο Ψυχογιός μου είπε ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό λάστιχο, που θα πιάσει στην Ελλάδα γιατί έχει πολύ καλό κράτημα. Το έχουν δοκιμάσει σε μεσαίες μοτοσυκλέτες αφού μόνο σε τέτοιες διαστάσεις έχουν έρθει προς το παρών. Για να δούμε εντυπώσεις όταν θα έρθουν και για τις μεγάλες και τα φορέσουν κάποιοι Οι τιμές ακούγεται μάλιστα να είναι χαμηλές, όταν για το ζευγάρι 100/90 x 19 και 130/80 x 17 το κόστος δεν ξεπερνάει τα 215€ Τα ειχαν "παρουσιαση" το "ΜΟΤΟ" και το "0-300" την Πρωταπριλια! ( :P ) Πολυ καλυτερα (συμφωνα με την εταιρεια βεβαια) στο χωμα και στο βρεγμενο οδοστρωμα, αλλα στο "στεγνο" πολυ πισω, σε σχεση με τα προηγουμενα τους!! (Και, ΠΑΝΤΑ! συμφωνα με την εταιρεια!!) (Ο καθενας, κοιταζει τα ζητουμενα του και επλεγει, στο φιναλε..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagos_bestman 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Ειχαν πει οτι θα ερθουν τελος Απριλιου που μετα εγινε γυρω στις 15 Μαιου...........και σημερα μου ειπαν τελος του μηνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) Λές να βρώ κι εγώ λάστιχο επιτέλους? Αν δεν έχει μόνο tubeless... Να μη κουνάει, όμως, ε! Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2010 από τον okourkoulos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 ... οντως πολυ καλο λαστιχο ...ακομα και το παλιοτερο της σειρας αυτης ηταν κορυφη !...εχει ψιλοσαρωσει τα τεστ και ακουγεται συνεχεια τελευταια σε ολα τα Γερμανικα περιοδικα! off-topic on ... ...γνωμη μου παντως! ... για τους εχοντες on/off μοτοσυκλετες και δεν πατανε χωματακια μπορουν να πανε ενα σκαλοπατι ακομα παραπανω και να φορεσουν το Dunlop Sportmax Roadsmart που ειναι ασφαλτινο και υπαρχει σε διαστασεις 19 μπροστα και 17αρα πισω και θα με θυμηθείτε!... πολυ καλο λαστιχο! Εσύ μην πολύ λες τι γνώμη σου για λάστιχα, γιατί εκεί που μένεις, είναι σα να μιλάς στο σπίτι του κρεμασμένου, για σχοινιά!!! Άσε μας απ εδώ με τον πόνο μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 .......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2010 Τελικά τα έβαλα Χθες στο "ΜΟΤΟ-ΡΟΔΑ" 220€. Ακόμα είμαι στο στάδιο της αποπουδροποίησης των ελαστικών. Σε 1-2 μέρες θα ξεκινήσουν οι δοκιμές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 Τελικά τα έβαλα Χθες στο "ΜΟΤΟ-ΡΟΔΑ" 220€. Ακόμα είμαι στο στάδιο της αποπουδροποίησης των ελαστικών. Σε 1-2 μέρες θα ξεκινήσουν οι δοκιμές. Τα Scorpion Trail τα εφαγες ή...τα πεταξες? Τα σχόλια που ακούγονται είναι πολύ καλά, αφού μιλάνε για ένα ελαστικό αντάξιο του Tourance EXP και του Pirelli Trail Ασε...τα ειδαμε και τα τεστ και τα σχολια. Καποιος να πει του κυριου Michael να ερθει στους Ελληνικους μαρμαροδρομους να τεσταρει...οχι εκει που "πιανει" και με τις ζαντες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2010 (τροποποιήθηκε) Με τα SCORPION TRAIL έκανα 24000 χλμ σε 10 μήνες , και πολύ άργησα να τα αλλάξω. Πάντως αν και μετά από τόσα χλμ, το λάστιχο ακόμα πατούσε, απλώς στα ολισθηρά κομμάτια των δρόμων ήθελε περισσότερη προσοχή από την αρχή που ήταν καινούργια. Ιδανικό για παιχνίδια. Επίσης το SCORPION είχε αρχίσει να "σκάει" στις βάσεις των τακουνιών, όπως επίσης σε 1-2 σημεία το τακούνι άρχισε να κόβετε από την βάση του . Θα πρέπει τα τεστ των ελαστικών να περνάνε και το τεστ "Ελληνικοί δρόμοι" για να πάρουν εγκριση. Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2010 από τον MANOLITO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gliout 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2010 Εντυπώσεις απο τα Trailmax? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2011 Τελικά τα έβαλα Χθες στο "ΜΟΤΟ-ΡΟΔΑ" 220€. Ακόμα είμαι στο στάδιο της αποπουδροποίησης των ελαστικών. Σε 1-2 μέρες θα ξεκινήσουν οι δοκιμές. Για πες μια ολοκληρωμενη αποψη τωρα μετα απο τοσο καιρο που τα φορας;Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να τα φορεσω στο F800.Απο τη μια τα Bridgestone BW που φοραει,αν και μολις 2500χλμ στο βρεγμενο και γλυστερο γλυστρανε ΠΟΛΥ και απο την αλλη ελεγα για Tourance EXP και μου σφυριξανε για τα Dunlop...Προσωπικα τα θελω για ασφλατο κυριως αφου για χωμα θα γινεται τράμπα με τακουνακι...Οπότε θελω να μου πεις πώς τα βλεπεις ως τωρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2011 Για πες μια ολοκληρωμενη αποψη τωρα μετα απο τοσο καιρο που τα φορας;Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να τα φορεσω στο F800.Απο τη μια τα Bridgestone BW που φοραει,αν και μολις 2500χλμ στο βρεγμενο και γλυστερο γλυστρανε ΠΟΛΥ και απο την αλλη ελεγα για Tourance EXP και μου σφυριξανε για τα Dunlop...Προσωπικα τα θελω για ασφλατο κυριως αφου για χωμα θα γινεται τράμπα με τακουνακι...Οπότε θελω να μου πεις πώς τα βλεπεις ως τωρα... +1 ακριβως το ιδιο κι εγω....Ελλααααα Μανολιιιιιιιτοοοοοοοο!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2011 Ασε...τα ειδαμε και τα τεστ και τα σχολια. Καποιος να πει του κυριου Michael να ερθει στους Ελληνικους μαρμαροδρομους να τεσταρει...οχι εκει που "πιανει" και με τις ζαντες. Τα τέσταραν συμφορουμίτες και σε άλλα φόρουμ. Μια χαρά είπαν... και καλύτερα από τα Metz Tourance EXP. (ο συγκεκριμένος που το είπε, έφυγε πολύ ευχαριστημένος από τα EXP και πήγε στα Dunlop για δοκιμή) Και γενικώς βλέπω να λένε όλοι καλά λόγια για τις καινούριες γόμες της Dunlop σε κάθε είδους ελαστικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2011 Λοιπόν, με τα DUNLOP έχω κάνει μέχρι στιγμής, 17000 χ.λ.μ. Σαν λάστιχο έχει σκληρή γόμα, και δεν έχει πολύ φθορά σε σχέση με το αρχικό του πάχος. Να θυμηθώ αυριο να βγάλω μια φωτό, για να σας δείξω την φθορά. Ίσως να στρέφεται σε μοτοσυκλέτες μεγαλύτερου βάρους. Κατά τα άλλα, το λάστιχο στο στεγνό κρατάει αφάνταστα, στο βρεγμένο όμως θέλει λίγο προσοχή το αισθανόμουν ότι δεν σου δίνει και πολύ σιγουριά. Το PIRELLI SCORPION TRAIL θα το προτειμούσα στο βρεγμένο, αλλά στο στεγνό το DUNLOP νομίζω ότι είναι καλύτερο. Ίσως να κάνω κάπου λάθος, αλλά αυτήν την εντύπωση προσωπικα μου έχουν δώσει μέχρι στιγμής. Αυτά μέχρι στιγμής. Θέλω να ψάξω τώρα για τα ελαστικά Heidenau K60 scout όπου έχω διαβάσει στο διαδύκτιο πολύ καλές κριτικές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2011 Καλά κρασά :( Αν τελικά δεν τα βάλεις ο ίδιος, συμπέρασμα δεν βγάζεις. Πόσες και πόσες φορές πρέπει να το πω στον εαυτό μου αυτό για να το καταλάβω? Επίσης κάθομαι και σκέφτομαι.... αφού με το Tourance EXP είμαι καταευχαριστημένος... γιατί ψάχνομαι? Τα ίδια είχα κάνει και πήγα στα Continental που άκουγα τρελές κριτικές και όταν τα έβαλα, έψαχνα να τα πουλήσω! Μόλις έβαλα και πάλι τα EXP, είπα ΑΝΑΣΤΑΣΗ! Kαλό είναι να ψάχνεσαι και να δοκιμάζεις, αλλά ρε γμτ... τα λάστιχα είναι ρίσκο αν δεν σου κάτσουν εσένα καλά. Στο 36ωρο του 2008 τα Continental με πούλησαν άσχημα 2 φορές με άσχημα γλιστρήματα (ευτυχώς την κράτησα την μοτό) και στο ανέβα του Πάπιγκου που έγινε με βροχή, δεν μπορούσα να οδηγήσω καθόλου! Γλιστρούσα παντού! Με πέρασαν αέρας κάνα δυο άλλα μηχανάκια κι εγώ χαροπάλευα! Μπήκα σε δίλημμα πάλι :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αλέξανδρε, τα ελαστικά φαντάζομαι δεν έχουν την ίδια συμπεριφορά σε όλες τις μοτ-τες. Πιστεύω παίζουν ρόλο, το βάρος της μοτ-ατς, του οδηγού, η οδηγηκές ικανότητες τους καθενός, κ.α. Αν ήμουν κάτοχος μιας BMW θα μπορούσε να σε προβληματίσει αυτά που έχω γράψε, πλην όμως δεν ξέρω αν στην δική σου μοτ-τα, και όχι μόνο πως θα "κάτσουν" τα ελαστικά. Ισως να έχουν καλύτερη συμπεριφορά, ίσως και χειρότερη. Σωστό αυτό που λές ότι αν δεν δοκιμάσεις δεν θα έχεις προσωπική εμπειρία. Απλώς παίρνεις μια γεύση από τις γνώμες των άλλων για τα συγκεκριμενα ελαστικά. Σίγουρα η κάθε εταιρία γιανα το διαφημίσει και φυσικά να το πουλήσει το ελαστικό της τάζει "παπάδες", έλα όμως που ξαναπάμε πάλι στην αρχή, δηλ στην συμπεριφορά της εκάστοτε μοτ-τας με το συγκεκριμμένο ελαστικό. Η λύση είναι τελικά αυτό που έλεγες. Μαζεύεις γνώμες κριτικές, κ.τ.λ. και αποφασίζεις που θα "πατήσει" η καλή μας. ....Και επειδή είχα πει για φωτό από τα ελαστικά μου σας τις έχω. Τα ελαστικά υπόψιν έχουν ίδη 17000+ χ.λ.μ. Πιστεύω ότι σε αυτά τα χ.λ.μ. το πέλμα θα έπρεπε να είχε κατέβει κιάλλο,όπως στα προηγούμενα στα PIRELLI που είχα, σε αυτά τα χ.λ.μ. είχαν λιγότερο ψωμί. Για υατό αναφέρθηκα σε σκληρή γόμα. Το μπροστινό ίσως έχει λίγο περισσότερη φθορά. 01. & 02 Εμπρός ελαστικό: 03. & 04. οπίσθιο ελαστικό: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2011 από τον MANOLITO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 @manolito...Πας χωμα αρκετο;Βλεπω αρκετα σημαδια απο πετρες χαλικια και χωματερα...αυτο ισως επηρεαζει και τη μαλακη γομα και κατ'επεκταση και τη συμπεριφορα σε ασφαλτο και ειδικα βρεγμενη...Ολοι μιλανε για ασφαλτινα ελαστικα οταν λενε για τα TR91... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Κώστα, αν σου πω ότι δεν πάω καθόλου χώμα;;;Εντάξει τα λάστιχα τα έχω pidi3ei στα πεζοδρόμια, και μικρά σκαλοπατάκια (σπάνιο βέβαια) :D . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Oι δυο τελευταιες φωτο που κατεβασες εχουν αρκετα σημαδια απο πετραδακια,γιαυτο ειπα μπας και...ισως φταιει η μαλακη γομα γιαυτο εφοσν κινεισαι ασφαλτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Γνωστός από το bmwbikers που τα έβαλε σε 1150GS (μετά από Tourance EXP) λέει ότι του άρεσαν καλύτερα από τα Metzeler. Ένα κλικ πάνω είπε σε όλους τους τομείς. (και το στρίβει το μηχανάκι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Τα τέσταραν συμφορουμίτες και σε άλλα φόρουμ. Μια χαρά είπαν... και καλύτερα από τα Metz Tourance EXP. (ο συγκεκριμένος που το είπε, έφυγε πολύ ευχαριστημένος από τα EXP και πήγε στα Dunlop για δοκιμή)Και γενικώς βλέπω να λένε όλοι καλά λόγια για τις καινούριες γόμες της Dunlop σε κάθε είδους ελαστικό. Αλεξανδρε δεν μιλαω για την γομα της Dunlop αλλα της Pirelli και ιδιως για την πισω η οποια αποδειχθηκε παααααρα πολυ σκληρη ακομα και για τη γρια (255 kg ζυγισμενη) για να την λιωσει. Μετα απο 15000 εχει το ιδιο τακουνι σχεδον με του TR του Μανωλη. Εχω κανει και χωμα καμια 40 χιλιομετρα απο τα οποια τα 25κμ ηταν πολυ κακοτραχαλο, και τα 5κμ μια κατασταση να λυπασαι το μηχανακι. Ακομα και σε εκεινα τα 5-6κμ δεν παρουσιασε (το πισω) εμφανη και ανυσηχητικη φθορα αντιθετως με το μπροστα που ειχε σημαδια και κοψιματα. Ενα λαστιχο το οποιο δεν καταλαβαινει Θεο σε τετοιες καταστασεις, φαντασου ποσο σκληρο ειναι και πως παει στο δρομο οταν το ζορισεις. @Manolito Ταμαμ ειχα βαλει τα TR στα υποψιν...με χαλασες λεμε. 17.000 και τετοιο πελμα? Και ποτε θα τα αλλαξεις? Στις 30.000?!?! Και οποιος εχει πει οτι το ΧΤ ειναι ελαφρυ μηχανακι...μαλλον δεν εχει λαβει υποψιν τον αναβατη του...B) Μαλλον με βλεπω καρφι για EXP μιας που ημουν πολυ ευχαριστημενος απο τα απλα Tourance. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 πυριτιο εχουνε και τα conti που φοραω και στις ανακοινωσεις η εταιρια ελεγε οτι θα γαζωνει στο βρεγμενο αλλα που,οσο το ειδατε εσεις αλλο τοσο το ειδα κι`εγω μεγαλη μουφα η ιστορια με το πυριτιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Τα ΕΧΡ είναι ίσως τα πιο μαλακά ελαστικά αυτή τη στιγμή. Έχω κάνει 10000χιλ με αυτά και η φθορά δείχνει πως σε 2-3 χιλιάδες χιλ, το πίσω πιάνει δείκτες αλλαγής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες