Jump to content
Sign in to follow this  
GiwRgoS-or-HayaS

Αναζήτηση αγοράς κράνους από ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Recommended Posts

γεια σας παιδια! θα ηθελα τη βοηθεια σας για αγορα κρανους απο εξωτερικο, το μοντελο που με ενδιαφερει ειναι

το X-Spirit Kagayama TC5 Black ετσι για δωρακι στον εαυτο μου για δωρο του πασχα :D

εχω βρει μια προσφορα απο αγγλια σε αυτο το λινκ

http://www.bikersbargains.co.uk/product_info.php?cPath=9_20_30&products_id=755&osCsid=ff51edf20d00e694b29a2f1167bcc8a8

εχει αγορασει κανεις απο αυτο το site να μου πει τη διαδικασια που ακολουθησε, γιατι ειμαι λιγο απειρος απο αγορες online?? :uglystupid2:

Τροποποιήθηκε από τον GiwRgoS-or-HayaS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Είναι κομματάκι ακριβό, εκτός αν σε ενδιαφέρει η προσφορά που έχει (+1 KBC δώρο ή +1 ζευγάρι γάντια δώρο).

Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα δώρα τότε νομίζω μπορείς να το βρεις πιο φθηνά.

Όπως και να έχει, το μαγαζί είναι δοκιμασμένο και καλό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγόρασα πρόσφατα από εκεί, ακόμη δε μου ήρθε για να σου πω αριβώς.

Μέχρι τώρα πάντως τα δεδομένα είναι τα εξής, τουλάχιστον για τη δική μου παραγγελία.

Δε δέχονται πιστωτική από Ελλάδα, αν έχεις paypal (συνδεδεμένο με πιστωτική καλώς, ή έμβασμα απ΄οτραπεζικό λογαριασμό.

Είναι αρκετά γρήγοροι, όταν ολοκλήρωσα την πληρωμή τους έστειλα την επόμενη μέρα μέηλ και μου είπαν πως το κράνος έιναι ήδη καθοδόν!!!

Έχω διαβάσει και αλλού για το συγκεκριμένο σάιτ ότι είναι αξιόπιστο κτλ, απλα λίγο χωλαίνουν στο communication......ναούμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω guyzz για τις πλοιροφοριες ! :thumbsup:

angelapos ξερεις ποσο σου πηγαν ολα μαζι με τα μεταφορικα?? η' γενικα ποσο ηταν τα μεταφορικα του?? γιατι διαβασα καπου οτι εχει ακριβα μεταφορικα σε σχεση με αλλα site

επισης βρηκα και αυτο εδω http://www.topgearsuperstore.com/-spring-mega-sale-/motorbike-helmets/shoei-xspirit-kagayama-motorcycle-crash-helmet-black-p-5682.html?osCsid=pirfu9c5isn8hjn560dtohed22 και λεει οτι εχει και δωρεαν μεταφορικα..... τι λετε??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα μεταφορικά, ήταν 30 λίρες (34 Ευρώ)

Αλλά δεν το αναφέρουν πουθενά στο σάιτ, με ενημέρωσαν με μεηλ. αφού έίχα κάνει τη ναραγγελία.

Συνολικά ένα Shoei XR1000 μαζί μέ ένα KBC (ή γάντια αν προτιμάς)295 ευρώ με μεταφορικά.

Απλά το κράνος δώρο ήταν αρκετά δελεαστικό, γιαυτό προτίμησα να πάρω από κει.

Τροποποιήθηκε από τον angelapos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό το κρανάκι το πρόβαρα εδώ και μου το "αφήνανε" 600 ή 700 ευρα...(δεν θυμαμαι καλά) :shock: (κανονικά έχει 800...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί αν είναι σωστή η σειρά : X-SPIRIT II => X-SPIRIT => XR-1100

όσον αφορά την ποιότητα ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί αν είναι σωστή η σειρά : X-SPIRIT II => X-SPIRIT => XR-1100

όσον αφορά την ποιότητα ;

x-spirit x-spirit II ειναι για αγωνιστικη χρηση

xr1000 xr1100 για τουρισμο

νομιζω ειναι στην ιδια ποιοτητα (προφανος x-spirit II και xr1100 πιο πανω απο τα προηγούμενα μοντελα τους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα μεταφορικά, ήταν 30 λίρες (34 Ευρώ)

Αλλά δεν το αναφέρουν πουθενά στο σάιτ, με ενημέρωσαν με μεηλ. αφού έίχα κάνει τη ναραγγελία.

Συνολικά ένα Shoei XR1000 μαζί μέ ένα KBC (ή γάντια αν προτιμάς)295 ευρώ με μεταφορικά.

Απλά το κράνος δώρο ήταν αρκετά δελεαστικό, γιαυτό προτίμησα να πάρω από κει.

Επειδή παράγγειλα και εγώ απο εκεί ένα XR 1100 και θα μου στείλουν δώρο ένα KBC XP3,αυτό κάνει για τίποτα; να το δώσω στην κοπελιά μου ή να τις πάρω κάτι άλλο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

x-spirit x-spirit II ειναι για αγωνιστικη χρηση

xr1000 xr1100 για τουρισμο

νομιζω ειναι στην ιδια ποιοτητα (προφανος x-spirit II και xr1100 πιο πανω απο τα προηγούμενα μοντελα τους

Thanks Al!

Εννοείς πως υλικά και ποιότητα κατασκευής είναι τα ίδια, όμως τα "αγωνιστικά" θα έχουν καλύτερη ευστάθεια στα πολλά χλμ με λιγότερη ηχομόνωση και καλύτερο αερισμό, ενώ τα τουριστικά το αντίθετο;

edit: ψάχνω για κράνος για υψηλές τελικές, όσο πιό αθόρυβο γίνεται...

Τροποποιήθηκε από τον cbk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγόρασα πρόσφατα από εκεί, ακόμη δε μου ήρθε για να σου πω αριβώς.

Μέχρι τώρα πάντως τα δεδομένα είναι τα εξής, τουλάχιστον για τη δική μου παραγγελία.

Δε δέχονται πιστωτική από Ελλάδα, αν έχεις paypal (συνδεδεμένο με πιστωτική καλώς, ή έμβασμα απ΄οτραπεζικό λογαριασμό.

Είναι αρκετά γρήγοροι, όταν ολοκλήρωσα την πληρωμή τους έστειλα την επόμενη μέρα μέηλ και μου είπαν πως το κράνος έιναι ήδη καθοδόν!!!

Έχω διαβάσει και αλλού για το συγκεκριμένο σάιτ ότι είναι αξιόπιστο κτλ, απλα λίγο χωλαίνουν στο communication......ναούμε!

Εγώ πριν λίγο δοκίμασα και δεν δεχόταν paypal (ενώ στη σελίδα τους φαίνεται κάτω-κάτω πως το έχουν)!!! μόνο πιστωτικές μου εμφάνισε, γι'αυτό και τους έστειλα και ερώτηση!

Είναι κομματάκι ακριβό, εκτός αν σε ενδιαφέρει η προσφορά που έχει (+1 KBC δώρο ή +1 ζευγάρι γάντια δώρο).

Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα δώρα τότε νομίζω μπορείς να το βρεις πιο φθηνά.

Όπως και να έχει, το μαγαζί είναι δοκιμασμένο και καλό.

Για το αντίστοιχο μαύρο (ψήθηκα λόγω του 2ου KBC) δεν βρήκα κάπου πιο φτηνά...

Κάτι πρέπει να μου διαφεύγει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοείς πως υλικά και ποιότητα κατασκευής είναι τα ίδια, όμως τα "αγωνιστικά" θα έχουν καλύτερη ευστάθεια στα πολλά χλμ με λιγότερη ηχομόνωση και καλύτερο αερισμό, ενώ τα τουριστικά το αντίθετο;

edit: ψάχνω για κράνος για υψηλές τελικές, όσο πιό αθόρυβο γίνεται...

και τα δυο εχουν καλο εξαερισμο τα αγωνιστικα ειναι συνηθως πιο σταθερα αλλα και πιο αβολα και θορυβωδη

τα πολλα χιλιομετρα ειναι κατι σχετικο αναλογα της μοτο και του αναβατη και της ωρας που διατηρεις την ψηλη ταχυτητα

γενικα για οχι αγωνιστικη-πισταδικη χρηση θα επερνα το xr1100 με αεροδυναμικη ενσωματωμένη στο κελυφος και οχι εξτρα σαν αεροτομουλα.... επισης ειναι αρκετα θρυβοδες οποτε βαλε στο λογαριασμο και ενα ζευγαρι καλες ωτοασπιδες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα. αδερφε αν εισαι αθηνα πηγαινε δες κ εδω www.guide-of-athens.gr/company.php?company2_id=1575

τον δεκεμβρη πηρα το XR1100 με σχεδιο 410 γιουρια :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα