Jump to content
Krecesko

Crypton X 135cc

Recommended Posts

Υποτίθεται ότι αυτό είναι δικλείδα ασφαλείας, για να ανεφοδιαστείς εγκαίρως;

προφανως...

παντως και το βιβλιο του κατασκευαστη το λεει αυτο.

εμενα μολις πεσει τελειως ο δεικτης εχει καψει μολις 2.2 το πολυ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

προφανως...

παντως και το βιβλιο του κατασκευαστη το λεει αυτο.

εμενα μολις πεσει τελειως ο δεικτης εχει καψει μολις 2.2 το πολυ...

Δεν είδα πουθενά να το γράφει.

Έτσι όμως δεν μπορείς να έχεις επίγνωση πόσα καύσιμα πραγματικά έχεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μηχανάκι χωράει 4 λίτρα πραγματικά μετρημένα από εμένα...

αλλά να μην έχει σταγόνα βενζίνα μέσα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ολο και περισσοτερα ειναι τα κρουσματα ζημιων του crypton x ενος φιλου μ με 3000 χιλιμετρα χωρις ζορια και κοπηκε ο σταυρος και ενος αλουνου του καει λαδι και ειναι 3 χρονια στιν αγορα το μεγιστω δεν ξερω εχουν αρχεισει και χανουν την αξιοπιστια πλεον οι εταιρειες η μανα μ εχει ενα astrea το ειχε παρει καινουργιο το 93 και ακομα δουλευει και ι μιζα και το τι καργα εχει φαει απο μενα μια ροδα και δεν παθαινει τιποτα κυριολεκτικα λαδι μια το χρονο :worshippy: βενζινι και εφυγες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ολο και περισσοτερα ειναι τα κρουσματα ζημιων του crypton x ενος φιλου μ με 3000 χιλιμετρα χωρις ζορια και κοπηκε ο σταυρος και ενος αλουνου του καει λαδι και ειναι 3 χρονια στιν αγορα το μεγιστω δεν ξερω εχουν αρχεισει και χανουν την αξιοπιστια πλεον οι εταιρειες η μανα μ εχει ενα astrea το ειχε παρει καινουργιο το 93 και ακομα δουλευει και ι μιζα και το τι καργα εχει φαει απο μενα μια ροδα και δεν παθαινει τιποτα κυριολεκτικα λαδι μια το χρονο :worshippy: βενζινι και εφυγες

Στα παπια μια κανει κουμαντο.!!! HONDA παιδια..!!! To C που εχω εχει ηση γυρισει μια σβουρα το κοντερ και παμε για την δευτερη..

Το μονο που χρειαζεται ειναι βενζινη 5 ευρω καθε 10 μερες, και λαδια καθε χρονο που του αλλαζω...!!

ΔΕΝ σπαει δεν χαλαει..!!! Ειναι κορυφη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ολο και περισσοτερα ειναι τα κρουσματα ζημιων του crypton x ενος φιλου μ με 3000 χιλιμετρα χωρις ζορια και κοπηκε ο σταυρος και ενος αλουνου του καει λαδι και ειναι 3 χρονια στιν αγορα το μεγιστο

Στον πρωτο φιλο σου πες του να κοψει τις σουζες και στον δευτερο να μην βαζει φουλ συνθετικο λαδι και πως αν το δουλευεις ολο τερμα πρεπει να αλλαζεις λαδια πιο συχνα.

Και μετα ξαναελα να μου πεις ποιο ειναι αξιοπιστο και ποιο οχι γιατι εγω ειμαι κοντα στα 11.000 χιλιομετρα και παρ'ολο το καθημερινο ξεσκισμα, το μονο που μου εχει βγαλει ειναι μια καμενη λαμπα.

Τροποποιήθηκε από τον sakis_the_fraud

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μονο μειονεκτημα στο crypton x κατα την γνωμη μου ειναι οτι εχει μικρο ντεποζιτο ενταξει δεν με πειραζει γιατι γενικα ειναι πολυ γαματο τορα αναλογα ποσο βαρυ ειναι το χερι σου τοσο καει μπορεισ να βγαλεισ 130 κμ μπορεισ να βγαλεις και καμια 80αρια βαρια χαχαχα !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικα το X πρεπει να καιει λαδι...εχω ακουσει και απο αλλους να το λενε..αλλα σε γενικες γραμμες ειναι σκυλη...

του γαμπρου εχει 30,000+ και απο service μονο λαδια και μπροστα τακακια τπτ αλλο δεν εχει βγαλει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα στα 16000 δεν καει πιστευω ειναι ποσο το προσεχεις ποσο το σκιζεισ ειναι αναλογα την χρηση αλλα ειναι πολυ σκυλι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικα το X πρεπει να καιει λαδι...εχω ακουσει και απο αλλους να το λενε..αλλα σε γενικες γραμμες ειναι σκυλη...

Πες του να αλλαζει λαδια 1000 χιλιομετρα νωριτερα.

Θα σταματησει να βλεπει πως εκαψε λαδι. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα