Lost_Rider 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 θελω ενα απο τα 2 για να κανω τις βολτες μου λιγο το καλοκαιρι και για μΑλ?ακιες εεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexderbi 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) honda dax...καλυτερα ενα παπι Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2010 από τον alexderbi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 dax και μη κανεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ θα φας το κεφαλι σ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Καλά να δεχτώ ότι θες να πάρεις μπόμπο άντε πάει στα κομμάτια το καταλαβαίνω.Αλλά να πάρεις μπόμπο για το καλοκαίρι αυτό δεν το καταλαβαίνω,με τόση ζέστη που θα έχει και με άλλη τόση που θα βγάζει η μηχανή δεν θα κάθεσαι πάνω.Επίσης δεν καταλαβαίνω την φράση κάνω μ@λακιες...αν είναι να αρχίσεις έτσι την πορεία σου στις μηχανές τότε αδερφέ..... μήπως να το ξανασκεφτείς? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lost_Rider 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Καλά να δεχτώ ότι θες να πάρεις μπόμπο άντε πάει στα κομμάτια το καταλαβαίνω.Αλλά να πάρεις μπόμπο για το καλοκαίρι αυτό δεν το καταλαβαίνω,με τόση ζέστη που θα έχει και με άλλη τόση που θα βγάζει η μηχανή δεν θα κάθεσαι πάνω.Επίσης δεν καταλαβαίνω την φράση κάνω μ@λακιες...αν είναι να αρχίσεις έτσι την πορεία σου στις μηχανές τότε αδερφέ..... μήπως να το ξανασκεφτείς? ρε εγω κανω μ@αλακιες απο 11 χρονων ...Με το ζιπ Οτι θες κανω .....τριφτ σουζες πεταγματα εντο ............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Κάνεις όλα αυτά με το Zip?και δεν σου έχει μείνει στα χέρια? Κάτι δεν πάει καλά...λέω τώρα Και πάλι δεν είναι αυτή λογική πέρνω μηχανή για να κάνω μ@λακιες και δεν έχεις τπτ χαρτιά και κάνεις και βλακείες?αν σου κάτσει μια στραβή θα πληρώνεις μια ζωή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios_lp 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 Ρε φιλε σε 2 χρονια βγαζεις διπλομα ηρεμισε λιγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lost_Rider 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ρε φιλε σε 2 χρονια βγαζεις διπλομα ηρεμισε λιγο φιλε σε 1 ....στο διπλομα δεν μετρανε τους μηνες πηγα ρωτησα αρα ΕΓΩ ειμαι του 1995 =15 Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2010 από τον Lost_Rider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 φιλε σε 1 ....στο διπλομα δεν μετρανε τους μηνες πηγα ρωτησα αρα ΕΓΩ ειμαι του 1995 =15 συγνωμη που θα σε στεναχωρισω αλλα μαλακιες σου ειπαν ή το μετεφρασες λαθος... με τους μηνες παει... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 συγνωμη που θα σε στεναχωρισω αλλα μαλακιες σου ειπαν ή το μετεφρασες λαθος... με τους μηνες παει... Και εγώ αυτό ξέρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2010 μαστουρμπαισιον γκοους κλαουντ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 συγνωμη που θα σε στεναχωρισω αλλα μαλακιες σου ειπαν ή το μετεφρασες λαθος... με τους μηνες παει... Ετσι ειναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrTakHs 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 μαστουρμπαισιον γκοους κλαουντ χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες