Jump to content
μάθο...

Εθνικιστές Λαοι της Ευρωπης...

Ποιος ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩ πιστευεις...  

77 ψήφοι

1. 1. ...οτι ειναι ο πιο "φανατικ" Εθνικιστης Λαος της Ευρωπης;

• Αγγλοι
      3
    • Αλβανοι
      5
    • Γαλλοι
      11
    • Γερμανοι
      8
    • Ελληνες
      21
    • Ιρλανδοι
      2
    • Ισπανοι
      1
    • Ιταλοι
      4
    • Σερβοι
      3
    • Αλλοι...
      1

Recommended Posts

Άλλο να πιστεύεις ότι έχεις την καλύτερη μηχανή γιατί είναι δική σου και άλλο να ανοίγεις θέμα με κάθε σελίδα και άρθρο που λέει ότι οι BMW είναι οι καλύτερες μηχανές.

Και στην τελική, στα δικά μου μάτια έτσι είναι, τον θεωρώ τόσο μεγαλομανή και απόλυτο στις απόψεις του, στον τρόπο γραφής του και στην αντιμετώπιση των άλλων, που μόνο σε φασίστες βλέπεις αντίστοιχη συμπεριφορά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρε zb00p, σόρυ μαν αλλά εάν η στάση σου για τον αμερικανικό εμφύλιο είναι πως οι νότιοι ήταν υπερ της σκλαβιάς και οι βόρειοι κατά, διαιωνίζεις τον ΟΡΙΣΜΟ της ιστορικής ημιμάθειας οπότε μήπως να κινηθούμε σε ποιο οικεία θέματα ?

Ας πούμε, πόσες φορές έχουνε μαχαιρώσει τα μπαχαλοανάρχια και πόσες φορές οι "φίλαθλοι" μιας και έχουμε αρχίσει να φέρνουμε παραδείγματα ? (Για πλάκα ρωτάω. Προφανώς ούτε αυτό που λέω αλλά ούτε και η ακυρότητα που πέταξες αποδεικνύουν τίποτα).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπερδεύω την φούτσα με την βούρτσα αλλά η μανία σου να μας αποδείξεις ότι είσαι καλύτερος γιατί έχεις την καλύτερη μηχανή, δεν παύει να είναι ρατσισμός.

Άλλο να πιστεύεις ότι έχεις την καλύτερη μηχανή γιατί είναι δική σου και άλλο να ανοίγεις θέμα με κάθε σελίδα και άρθρο που λέει ότι οι BMW είναι οι καλύτερες μηχανές

Γλυκο μου αγορι.. :wub: :wub:

Πηδησαμε ξαφνικα, απο το Μεταξα και τους φασιστες, τον χιτλερ και τους δοσιλογους, στα BMW? Eτσι "βολευει"?? :rolleyes:

Συγκρινεις και ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΙΣ! αυτους που παρεδιδαν ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ! τους στους φασιστες, (πραγμα το οποιο το υπεασπιζεσαι ως "φυσιολογικο") με οποιον γουσταρει ενα ματσο παλιοσιδερα? (Που, στο φιναλε, χαβαλες γινεται..)

'Η τελειωσαν τα (τροπος του λεγειν) "επιχειρηματα" σου, 'η οντως εισαι για ΔΕΣΙΜΟ!

(Παρεπιπτοντως, κοιτα τι θεματα εχω ανοιξει τοσα χρονια, και μετα γραφε.. Κατα προτιμηση, κατοπιν φαρμακευτικου κατευνασμου παραληρηματος, βεβαιως.. )

Και στην τελική, στα δικά μου μάτια έτσι είναι, τον θεωρώ τόσο μεγαλομανή και απόλυτο στις απόψεις του, στον τρόπο γραφής του και στην αντιμετώπιση των άλλων, που μόνο σε φασίστες βλέπεις αντίστοιχη συμπεριφορά.

Δωρακι!! :)

gp-366-600.jpg

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτησω κατι?

Εμενα δεν μου αρεσει η Ελλαδα που εχει γεμισει μεταναστες, στην πλειοψηφια παρανομους,

ΔΕν λεω να τους βασανισουμε, σκοτωσουμε, ξευτιλισουμε ή οτιδηποτα αλλο, απολα να τους διωξουμε και να κοντρολαρουμε τον αριθμο αυτων που εισερχονται νομιμα.

εγω θεωρουμαι Εθνικιστης, πατριωτης, εθνιστης ή φασιστας? Νομιζω εχουμε παραγινει φιλελευθεροι σε ορισμενα πραγματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θεωρουμαι Εθνικιστης, πατριωτης, εθνιστης ή φασιστας?

Παρτο θετικα.. Το παλευεις.. (ακομα)... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτησω κατι?

Εμενα δεν μου αρεσει η Ελλαδα που εχει γεμισει μεταναστες, στην πλειοψηφια παρανομους,

ΔΕν λεω να τους βασανισουμε, σκοτωσουμε, ξευτιλισουμε ή οτιδηποτα αλλο, απολα να τους διωξουμε και να κοντρολαρουμε τον αριθμο αυτων που εισερχονται νομιμα.

εγω θεωρουμαι Εθνικιστης, πατριωτης, εθνιστης ή φασιστας? Νομιζω εχουμε παραγινει φιλελευθεροι σε ορισμενα πραγματα.

τοτε γιατι τα βαζεις με τους μεταναστες και δεν τα βαζεις με αυτους που κεριδζουν εις βαρος των μεταναστων?γιατι δεν βγενει μονο ο ΕΛΛΗΝ χαμενος αλλα και ο τελευταιος τροχος της αμαξης,ο παρανομος.γιατι ο παρανομος (αλλα και ο νομημος) δεν εχει δικαιωμα να ζητησει(κατα αλλους χρηστες του φορουμ αλλα και εκτως φορουμ) γιατι αν δεν γουσταρει πρεπει να παρει τα μπογαλακια του και να φυγει.γιατι αυτος στο παραμικρο εχει φατσα φορα την αστυνομια να τον κυνηγαει και ειναι πολλα τα παραδειγματα που ο ξενος δουλευε σαν το σκυλι να μαζεψει καποια λευτα και στην τελικη το αφεντικο του στην ημερα της πληρωμης εφερε τους μπατσους(για τοσο ανθρωπους μιλαμε) και ο μεταναστης εχει στης πλατες τους μια ολοκληρη κοινωνια που κοιταει πως να τον εκμεταλλευτει και μετα να γελαει εις βαρος του.

Πιστευεις οτι ο μεταναστης ηρθε για τουρισμο εδω?Η ξαφνικα ειπε ελα μωρε παμε να διακινδινεψουμε την ζωη μας να εξευτιλιστουμε γιατι εχει πλακα.Γιατι κανεις μα κανεις δεν σκεφτικε οτι το ιδιο το οικονομικοπολιτκο συστημα ειναι αυτο που γεναει πεινα,φτωχεια,μεταναστευση.αλλα η πιπιλα ειναι οτι οι ελληνες πηγαιναν νωμιμα και ελεγχομενα σε γερμανια,αμερικη καυστραλια και λιπα.παρολ'αυτα στην αμερικη οπως λετε εσεις σημερα την λεξη αλβανος συνωνυμη του μαλακα ...το ιδιο συνεβαινε και με τον ελληνα στην αμερικη.και ο αμερικανος δηλαδη πρεπει να οδυρεται που οι ελληνες εχουν ολοκληρες περιουσιες και εκει και εδω ε?

ηταν και μια φοτογραφια που δεν θυμαμαι πως την λεγαν και ειχε παρει και νομπελ (αν μπορει καποιος ας την ποσταρει) που ηταν ενας γυπας και περιμενε ενα παιδι στην αφρικη να πεθανει και τα λιπα.εκει ολο ανθρωπια αλλα αν το βλεπατε αυτο ελλαδα δεν νωμιζω να ησασταν και τοσο ανθρωπιστες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα δεν τα βαζω με τους μεταναστες, απλα δεν τους θελω ανεξελεγκτα. Με το ελληνικο κρατος τα βαζω που δεν μπορει να περιορισει το φαινομενο και να τους ελεγξει.

η Φωτογραφια ειναι του Kevin Carter και πηρε βραβειο pulitzer to 1994.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα δεν τα βαζω με τους μεταναστες, απλα δεν τους θελω ανεξελεγκτα. Με το ελληνικο κρατος τα βαζω που δεν μπορει να περιορισει το φαινομενο και να τους ελεγξει.

η Φωτογραφια ειναι του Kevin Carter και πηρε βραβειο pulitzer to 1994.

συμφωνω στο να υπαρχει ελεγχος.ο μη ελεγχος επιφερει χαος και αντι να καλυτερευση τα κανει χειροτερα και αυξανει αυτο το ξεζουμισμα των μεταναστων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Εθνικιστες λιγο πολυ ειναι ολοι οι λαοι για πολλους λογους.

2)Για τους Αλβανους που λενε καποια παιδια εγω θα πω ενα,εδω και 14 χρονια που εχω μαγαζι και εχω πολλους Αλβανους πελατες ειναι οι μονοι που δεν μου εχουν φορεσει ποτε φεσι,σε αντιθεση με πολλους Ελληναρες._thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ψηφησα του ελληνες! Ειναι φανατισμενοι εθνικιστες χωρις να ξερουν τα πιστευω τους! Εγω μισω τους εθνικιστες!

Μονη πατριδα μας ειναι η ΓΗ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τους Αλβανους που λενε καποια παιδια εγω θα πω ενα,εδω και 14 χρονια που εχω μαγαζι και εχω πολλους Αλβανους πελατες ειναι οι μονοι που δεν μου εχουν φορεσει ποτε φεσι,σε αντιθεση με πολλους Ελληναρες._thumbsup.gif

Oμοιως!! :_thumbsup:

Μονη πατριδα μας ειναι η ΓΗ

:ok: :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα