nkls 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 Καλησπερα σε ολους. Εχω εδω και καιρο μπει σε σκεψεις να βαλω δευτερο βεντιλατερ στον κατιμα.Σε αυτο συντελεσαν οι υψηλες θερμοκρασιες το καλοκαιρι οπου και φαινεται να εχει προβλημα οταν μαλιστα ειναι φορτωμενο, καθως και το οτι ακουσα οτι αυτη η πατεντα μπορει να γινει.Θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που να ξερει κατι πανω σε αυτο το θεμα, κυριως οσο αφορα τον τυπο του βεντιλατερ ,δηλαδη απο ποιο μηχανακι ειναι, γιατι πρεπει να ειναι κατι μικρο αφου δεν υπαρχει και αρκετος χορος για να τοποθετηθει. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 Καλησπερα σε ολους. Εχω εδω και καιρο μπει σε σκεψεις να βαλω δευτερο βεντιλατερ στον κατιμα.Σε αυτο συντελεσαν οι υψηλες θερμοκρασιες το καλοκαιρι οπου και φαινεται να εχει προβλημα οταν μαλιστα ειναι φορτωμενο, καθως και το οτι ακουσα οτι αυτη η πατεντα μπορει να γινει.Θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που να ξερει κατι πανω σε αυτο το θεμα, κυριως οσο αφορα τον τυπο του βεντιλατερ ,δηλαδη απο ποιο μηχανακι ειναι, γιατι πρεπει να ειναι κατι μικρο αφου δεν υπαρχει και αρκετος χορος για να τοποθετηθει. Ευχαριστω πολυ. Μπαίνει κανει καλη δουλειά κοστος 130-150 ευρω και ειναι της εταιρείας δεν ειναι απο καποιο μηχανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nkls 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2010 Eχω ακουσει οτι ειναι απο lc4 ή duke και μπενει με πατεντα...Φτιαχνεις μονος σου βασεις κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2010 μπορεις καλυστα να μετρησεις τις διαστασεις του δικου σου βεντιλατερ και να πας σε ενα μαγαζι στην φραντζη ή σπυρου πατση(εχει αρκετα μαγαζια εκει) και να βρεις ενα αντιστοιχο με το λιγοτερο ταμισα λεφτα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Darko 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2010 Καλησπερα σε ολους. Εχω εδω και καιρο μπει σε σκεψεις να βαλω δευτερο βεντιλατερ στον κατιμα.Σε αυτο συντελεσαν οι υψηλες θερμοκρασιες το καλοκαιρι οπου και φαινεται να εχει προβλημα οταν μαλιστα ειναι φορτωμενο, καθως και το οτι ακουσα οτι αυτη η πατεντα μπορει να γινει.Θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που να ξερει κατι πανω σε αυτο το θεμα, κυριως οσο αφορα τον τυπο του βεντιλατερ ,δηλαδη απο ποιο μηχανακι ειναι, γιατι πρεπει να ειναι κατι μικρο αφου δεν υπαρχει και αρκετος χορος για να τοποθετηθει. Ευχαριστω πολυ. Δίκιο έχεις το καλοκαίρι ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες και είναι μεγάλο πρόβλημα ειδικά μέσα στην πόλη. Γιάτι δεν δόκιμάζεις πρώτα να αλλάξεις το πλαστικό προστατευτικό του ψυγείου με μία σήτα (υπάρχουν στα aftermarket). Έχει μεγάλη διαφορά. Πιο απλό και πιο οικονομικό και για πατέντα δες εδω . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nkls 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2010 Ηδη εχω αλλαξει τις μαμα εξατμησεις με acrapovich, κατι που βοηθαει πολυ στην θερμοκρασια του κινητηρα οπως επισης εχω φτιαξει και μια σητα μονος μου καταργωντας το πλαστικο προστατευτικο που ειχε το ψηγειο.Απλα θελω και το κατι παραπανω, αφου μου αρεσει να ασχολουμε μονος μου...σε δουλεια να βρισκομαστε!!!Σας ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον.Αν βρω κατι, και το φτιαξω, θα ενημερωσω για τυχον αλλους ενδιαφερομενους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2010 θα σου πρότεινα να κάνεις και κάτι που ίσως να έχεις σκεφθεί ήδη. Άλλαξε το υγρό του ψυγείου με περισσότερο απεσταγμένο νερό και λιγότερο παραφλού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZX1977 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Φιλε θα σου προτεινα κατι πιο δραστικο και σιγουρο οπως εχω κανει εγω....δευτερο σε σειρα συνδεδεμενο ψυγειο.... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2010 από τον ZX1977 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZX1977 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2010 Φιλε θα σου προτεινα κατι πιο δραστικο και σιγουρο οπως εχω κανει εγω....δευτερο σε σειρα συνδεδεμενο ψυγειο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
griniaris 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 κατι τετοιο θελω να κανω και στο αεροελαιοψηκτο dr μου αλλα δεν ξερω πως.θελω να βαλω ανεμιστηρα στο ψυγειο λαδιου.γινεται????εχω δει ανε μιστηρακια μαυρα μικρα σε μηχανες,τετοια ειχαν και τα πρωτα ps2 για ψυξη.!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALEXANDER! 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 κατι τετοιο θελω να κανω και στο αεροελαιοψηκτο dr μου αλλα δεν ξερω πως.θελω να βαλω ανεμιστηρα στο ψυγειο λαδιου.γινεται????εχω δει ανε μιστηρακια μαυρα μικρα σε μηχανες,τετοια ειχαν και τα πρωτα ps2 για ψυξη.!!!!!!!!!!!!!! θα πας σε ενα κατάστημα με ηλεκτρονικά και θα ζητήσεις ενα cooler για τροφοδοτικό Η/Υ ή για case ! αλλά δεν ξέρω το κατά πόσο θα σου κάνει την δουλεία σου και δεν θα λιώσει.. εαν δεν βγάλεις ακρη Πμ me ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες