Jump to content
nkls

Δευτερο βεντιλατερ

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.

Εχω εδω και καιρο μπει σε σκεψεις να βαλω δευτερο βεντιλατερ στον κατιμα.Σε αυτο συντελεσαν οι υψηλες θερμοκρασιες το καλοκαιρι οπου και φαινεται να εχει προβλημα οταν μαλιστα ειναι φορτωμενο, καθως και το οτι ακουσα οτι αυτη η πατεντα μπορει να γινει.Θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που να ξερει κατι πανω σε αυτο το θεμα, κυριως οσο αφορα τον τυπο του βεντιλατερ ,δηλαδη απο ποιο μηχανακι ειναι, γιατι πρεπει να ειναι κατι μικρο αφου δεν υπαρχει και αρκετος χορος για να τοποθετηθει.

Ευχαριστω πολυ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπερα σε ολους.

Εχω εδω και καιρο μπει σε σκεψεις να βαλω δευτερο βεντιλατερ στον κατιμα.Σε αυτο συντελεσαν οι υψηλες θερμοκρασιες το καλοκαιρι οπου και φαινεται να εχει προβλημα οταν μαλιστα ειναι φορτωμενο, καθως και το οτι ακουσα οτι αυτη η πατεντα μπορει να γινει.Θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που να ξερει κατι πανω σε αυτο το θεμα, κυριως οσο αφορα τον τυπο του βεντιλατερ ,δηλαδη απο ποιο μηχανακι ειναι, γιατι πρεπει να ειναι κατι μικρο αφου δεν υπαρχει και αρκετος χορος για να τοποθετηθει.

Ευχαριστω πολυ.

Μπαίνει κανει καλη δουλειά κοστος 130-150 ευρω και ειναι της εταιρείας δεν ειναι απο καποιο μηχανάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eχω ακουσει οτι ειναι απο lc4 ή duke και μπενει με πατεντα...Φτιαχνεις μονος σου βασεις κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορεις καλυστα να μετρησεις τις διαστασεις του δικου σου βεντιλατερ και να πας σε ενα μαγαζι στην φραντζη ή σπυρου πατση(εχει αρκετα μαγαζια εκει)

και να βρεις ενα αντιστοιχο με το λιγοτερο ταμισα λεφτα.._thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα σε ολους.

Ευχαριστω πολυ.

Δίκιο έχεις το καλοκαίρι ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες και είναι μεγάλο πρόβλημα ειδικά μέσα στην πόλη.

Γιάτι δεν δόκιμάζεις πρώτα να αλλάξεις το πλαστικό προστατευτικό του ψυγείου με μία σήτα (υπάρχουν στα aftermarket). Έχει μεγάλη διαφορά.

Πιο απλό και πιο οικονομικό και για πατέντα δες εδω .

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηδη εχω αλλαξει τις μαμα εξατμησεις με acrapovich, κατι που βοηθαει πολυ στην θερμοκρασια του κινητηρα οπως επισης εχω φτιαξει και μια σητα μονος μου καταργωντας το πλαστικο προστατευτικο που ειχε το ψηγειο.Απλα θελω και το κατι παραπανω, αφου μου αρεσει να ασχολουμε μονος μου...σε δουλεια να βρισκομαστε!!!Σας ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον.Αν βρω κατι, και το φτιαξω, θα ενημερωσω για τυχον αλλους ενδιαφερομενους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα σου πρότεινα να κάνεις και κάτι που ίσως να έχεις σκεφθεί ήδη. Άλλαξε το υγρό του ψυγείου με περισσότερο απεσταγμένο νερό και λιγότερο παραφλού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε θα σου προτεινα κατι πιο δραστικο και σιγουρο οπως εχω κανει εγω....δευτερο σε σειρα συνδεδεμενο ψυγειο....

Τροποποιήθηκε από τον ZX1977

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε θα σου προτεινα κατι πιο δραστικο και σιγουρο οπως εχω κανει εγω....δευτερο σε σειρα συνδεδεμενο ψυγειο....

a_341.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατι τετοιο θελω να κανω και στο αεροελαιοψηκτο dr μου αλλα δεν ξερω πως.θελω να βαλω ανεμιστηρα στο ψυγειο λαδιου.γινεται????εχω δει ανε μιστηρακια μαυρα μικρα σε μηχανες,τετοια ειχαν και τα πρωτα ps2 για ψυξη.!!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατι τετοιο θελω να κανω και στο αεροελαιοψηκτο dr μου αλλα δεν ξερω πως.θελω να βαλω ανεμιστηρα στο ψυγειο λαδιου.γινεται????εχω δει ανε μιστηρακια μαυρα μικρα σε μηχανες,τετοια ειχαν και τα πρωτα ps2 για ψυξη.!!!!!!!!!!!!!!

θα πας σε ενα κατάστημα με ηλεκτρονικά και θα ζητήσεις ενα cooler για τροφοδοτικό Η/Υ ή για case !

αλλά δεν ξέρω το κατά πόσο θα σου κάνει την δουλεία σου και δεν θα λιώσει..

εαν δεν βγάλεις ακρη Πμ me !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα