palaiologos53 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 Καλησπέρα, έχω ένα runner 200cc και όταν είναι ρελαντί ακούγεται ένας θόρυβος εκεί που είναι ο ιμάντας, όταν ξεκινάει σταματάει ο θόρυβος. Τί ειναι? Μήπως είναι το variator. Το πήγα στο συνεργείο για service και μου είπαν πως είναι εντάξει, αλλά συνεχίζει να ακούγεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εμενα απο φαγωμενα μπιλακια ακουγοταν κατι.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2010 από τον ChriC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
palaiologos53 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2010 Έχει πρόβλημα? Αντέχει μέχρι το επόμενο service που θα γίνει σε 3000χλμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2010 Έχει πρόβλημα? Αντέχει μέχρι το επόμενο service που θα γίνει σε 3000χλμ. Προβλημα δεν εχει τωρα..αλλα αν φαγωθουν ακομα ποιο πολυ θα κρεμαει το μηχανακι και δεν θα ανοιγει τα χιλιομετρα..και 3.000κμ για 200ρι πολλα μου φενονται..κανα 15ρι ευρω εχουν..αν μπορεις και οντως αυτα ακουγονται αλλαξε τα ,θα δεις αλλο μηχανακι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moto-Kodra 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2010 στο ρελαντί ακούγετε σαν να σκάνε ποπ κορν?κ μόλις ξεκινάς σταματάει?μπορεί να είναι τα μπιλακια αλλά μπορεί να είναι κ το βαριατορ να έχει στραβώσει....στο λέω γιατί όταν πήγα να πάρω ένα ραννερ 125 4χρονο είχε το ίδιο πρόβλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες