javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2006 ΟΕΟ; Που ειναι η Αεκ??? Περα απο την πλακα τωρα ... που ηταν ρε παιδια; Με ποια ομαδα επαιζε ο ολυμπιακος; Παλι καλα που ηταν και αυτος ο εμερσον και εσωσε λιγο την κατασταση ... btw επειδη δεν ειμαι και γνωστης, μπορει καποιος να μου δικαιολογησει το γιατι εγινε αλλαγη ο εμερσον; Ο καλυτερος παιχτης της αεκ δεν ηταν; Καλα το 3ο γκολ, του Ριμπο, δεν χρειαζεται σχολια ... Μονο αυτος θα το εβαζε βεβαια ... ψυχραιμος, το ζυγισε ....και το εγραψε. Αυτο για να τα βλεπουν μερικοι μερικοι που οταν τον πηραμε νομιζαν οτι ειναι μονο για την γκαρνταρομπα. Οσο για την αποβολη τι να πω ... μου φανηκε εντελως αδικη, αφου ειχε προηγηθει η εντελως διπλωματικη κιτρινη του τσιριλο εναντι του Ριμπο στο πρωτο ημιχρονο. Σωστη κινηση, δεν λεω. καλα ξηγηθηκε ο ρεφερι εκει. αλλα αφου το εκανε εκει, επρεπε να το κανει και με τον Στολτιδη. Η μονη βλακεια ειναι οτι πλεον το πρωταθλημα χανει το ενδιαφερον του !!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2006 ...και ειπα πριν τον αγωνα... 3-0... αλλά ρε γαμωτο έπεσα εξω στους σκορερ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2006 ντάξει ρε παιδια σιγά τι έγινε... με την αεκ παίζαμε!!! σιγα τον θρίαμβο,αν είναι να βγουμε να πανηγυρίσουμε και την νίκη με τον Ακράτητο!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2006 ...Εγω,μιλησα, για το "θειο"....δεν εννοουσα το θειο-Τσικινη... ...Εκτος απ'αυτο...τετοια ματς..κρινονται σε λεπτομερειες....και τις λεπτομερειες,ΒΕΒΑΙΩΣ!, τις κανει η ποιοτητα καποιων παικτων,αλλα..οπως και να το κανουμε..παιζεις διαφορετικα οταν εχεις ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ και την "ανωθεν" "προστασια".. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2006 αλλα..οπως και να το κανουμε..παιζεις διαφορετικα οταν εχεις ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ και την "ανωθεν" "προστασια".. <{POST_SNAPBACK}> Να πάρει... κι έσπαγα το κεφάλι μου... γιατί έπαιξε τόσο καλύτερα σήμερα ο γαύρος... βέβαια... στραβομάρα κι εγώ.... δεν χρειάζεται να επισημάνουμε (ούτε να ανακαλύψουμε!) σημεία του αγώνα στα οποία ο γαύρος ευνοήθηκε απο τη διαιτησία, απλά επικαλούμαστε ότι έχει την "άνωθεν προστασία", και γι' αυτό σκορπίζει τη μια "ομαδάρα" μετά την άλλη... το αόρατο χέρι της παράγκας... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2006 (τροποποιήθηκε) καραμέλεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςς ελα παρτε πάρτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ελα με τις καραμέλεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςς λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν μπορούν να δικαιολογηθούν αλλιώς... μέχρι τώρα τους εφταιγε ότι και καλά μας "προστάτευουν" εμπράκτως τώρα φταίει γιατι υπάρχει η υποψία ότι ΜΑΛΛΟΝ θα μας "προστατεύσουν :lol: :lol: :lol: :lol: ρε τι άλλο θα διαβάσουμε ΕΛΕΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2006 από τον streetas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2006 ...ακουσα μολις τωρα...δηλωση Ιλια Ιβιτς,τον οποιο θεωρω μεγαλο παιχτη...ειπε"Συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο,ηταν καλυτερος αποψε και κερδισε δικαια..." Τωρα γιατι λεμε άλλα...;Μηπως ετσι δεν ηταν;Πάλι οι διαιτητες φταινε;... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2006 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2006 σιγα τον θρίαμβο,αν είναι να βγουμε να πανηγυρίσουμε και την νίκη με τον Ακράτητο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deco 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2006 αντε γεια, αντε γεια , πρωταθλημα ξανα στον πειραια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Evdokia 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2006 Που είναι η Α.Ε.Κ? Κάπου χάθηκε, γιατί στο γήπεδο δεν υπήρχε... Να'ναι καλά, η ομαδάρα, η ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ. Πάντα έτσι, να μας αποδεικνύει ότι της αξίζει η πρωτιά. Όλα τα λεφτά και τα χειροκροτήματα, στους πρωταγωνιστές, Οκκά και Ρίμπο που μας έκαναν υπερήφανους. :P :D :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΖΕΥS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2006 (τροποποιήθηκε) ΟΕΟ; Που ειναι η Αεκ??? [ ΣTHN ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο GAYΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΚΑΡ...ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΣΙΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΑΣΙΜΟ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2006 από τον ΖΕΥS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S_DRIFT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2006 Α ρε γαυροι υπνο βαθυ που κανετε... -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2006 Που είναι η Α.Ε.Κ? Κάπου χάθηκε, γιατί στο γήπεδο δεν υπήρχε... Να'ναι καλά, η ομαδάρα, η ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ. Πάντα έτσι, να μας αποδεικνύει ότι της αξίζει η πρωτιά. Όλα τα λεφτά και τα χειροκροτήματα, στους πρωταγωνιστές, Οκκά και Ρίμπο που μας έκαναν υπερήφανους. :P :D :lol: <{POST_SNAPBACK}> Μπραβο στον Ολυμπιακο.Μεγαλο θεμα εγινε η νικη επι της ΑΕΚ (ποιας ΑΕΚ δηλαδη :/ ...τελος παντων) Αντε να μας εκπροσωπισετε και παλι στην Ευρωπη και στο CL οπως εσεις μονο ξερετε Παρτε το χαμπαρι.Στην Ελλαδα μεταξυ τυφλων υπερτερει ο μονοφθαλμος.Η Ευρωπη περιμενει και φετος για σφαλιαρες (οπως και καθε χρονο δηλαδη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2006 Και τι προτεινεις ALX;νΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ εΛΛΗΝΙΚΕς ΟΜΑΔΕς ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ εΥΡΩΠΗ; Η μηπως να γινει κατι δια μαγειας και να παμε ολοι καλα στην Ευρωπη.Καθε Ελληνας φιλαθλος θελει για ολες τις ομαδες καλη πορεια στην Ευρωπη,αλλά με καθε επιφυλαξη λεω,οτι αφου και μετα το Πανευρωπαϊκο σε εθνικο επιπεδο δεν βελτιωθηκε η νοοτροπια των ομαδων μας...τι σκατα να περιμενουμε μετα; :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2006 Βρε Αλεξανδρε την ευρωπη γιατι την αναφερεις τωρα; δλδ ειλικρινα πιστευεις οτι αν τυχον περασει και το αεκακι στο CL εχει να δειξει κατι καλυτερο απο τον ολυμπιακο; (που και για φετος πολυ δυσκολο το βλεπω ... εχει ακομα "χρωστουμενα" ο ντεμης απο τοτε που γλυτωσε τον υποβιβασμο...) Μπορει και στην ευρωπη χαλια να τα παμε παλι, οπως και καθε χρονο, οπως και καθε ελληνικη ομαδα πλην της παναθηναϊκαρας παλιοτερα, αλλα το πρωταθλημα τουλαχιστον; Τι να κανουμε; επειδη θα τα παμε χαλια εξω, να μην ασχολουμαστε ουτε με το μεσα; Η αεκ δλδ αυτο κανει; και μην ακουσω τωρα τιποτα καραμελες για διαιτησιες, αναμεσα σε ολυμπιακο, παο και αεκ ... Αυτα ας τα αφησουμε να τα πει κανας βορειος, που θα εχει και δικιο ... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2006 Mιας και μιλάτε για την ΑΕΚ εδω δε θέλω να ανοίξω νεο τόπικ.Θα κάνω τα σχόλια μου για το χθεσινό παιχνίδι μόνο μιας και ήμουν στο γήπεδο. Αυτό που είδα εγω χθές ήταν εναν λυσσασμένο Παναθηναικό να παίζει σαν τη γάτα με το ποντίκι την Αεκ.Νόμιζα οτι έβλεπα τον αγώνα με την Καλλιθέα πριν 2 βδομάδες που παίζαμε πάλι εντός έδρας.Ειλικρινά στενοχωρήθηκα που το παιχνίδι έληξε μόνο 1-0.Χαμένο πέναλτι, κανονικό γκόλ που ακυρώθηκε και αρκετές καλές ευκαιρίες ακόμα.Μακάρι να συνεχίσει να παίζει έτσι η ομάδα μου σε κάθε παιχνίδι. Ο δε κασναφέρης ελλεινός όπως πάντα.Ο τσιρίλο έπρεπε να είχε αποβληθεί κολλητά.Όσο για το γκόλ του Γκέκα που ακυρώσανε, εντάξει το συνηθίσαμε αυτό και στον πρώτο γύρο το ίδιο έγινε.Χαλάλι σας. Σε καμιά περίπτωση δε χαίρομαι που νίκησα την Αεκ και που θα καταλήξω 2ος.Δεν είναι αυτή η θέση που επιβάλει η ιστορία της ομάδας μου.Το μόνο που θέλω είναι να κερδίσω όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος για την ιστορία της ομάδας και μόνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες