BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Ραντεβού....... με γιατρέσσα........Σαββατιάτικα............και απόγευμα........... Κατί μου μυρίζει εδώ πέρα και δεν είναι απ' την ψησταριά με τα σουβλάκια. Εδώ και μερικές μέρες νιώθω κάτι πόνους χαμηλά και έχω κλείσει ραντεβού για μαλάξεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 να οι μαλαξεις αφιστε τις μαλαξεις και λεγεται που να βρεθουμε ναουμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 σημειο συναντησης στο υψος των village στο ρευμα για Λαμια... απλα προτεινω δεν ξερω ακομα αν θα τα καταφερω να ερθω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Εγω ειμαι 50-50 παιδες για αυτο και δε λεω τιποτα. Τηλεφωνα εχουμε και μιλαμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 Σαν πολλα 50αρια μαζευτηκαμε σημειο συναντησης στο υψος των village στο ρευμα για Λαμια... απλα προτεινω δεν ξερω ακομα αν θα τα καταφερω να ερθω Που ειναι αυτο ρε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) σημειο συναντησης στο υψος των village στο ρευμα για Λαμια... απλα προτεινω δεν ξερω ακομα αν θα τα καταφερω να ερθω ρε νεος τι δουλεια εχουμε απο εκει? θα ξεκινησουμε ολοι μαζι απο εδω.... απο αττικη οδο και εξοδο πεντελης και φτασαμε σε 5 λεπτα..... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 ρε νεος τι δουλεια εχουμε απο εκει? θα ξεκινησουμε ολοι μαζι απο εδω.... απο αττικη οδο και εξοδο πεντελης και φτασαμε σε 5 λεπτα..... το ολοι μαζι που το ειδες ? τι σχεση εχω εγω με αττικη οδο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 ρε νεος τι δουλεια εχουμε απο εκει? θα ξεκινησουμε ολοι μαζι απο εδω.... απο αττικη οδο και εξοδο πεντελης και φτασαμε σε 5 λεπτα..... καλα ντε μην βαρας ειπα μια μλκια το ολοι μαζι που το ειδες ? τι σχεση εχω εγω με αττικη οδο ? γιατι ποιος σου ειπε οτι μας νοιαζει τι σχεση εχεις εχει με την αττικη οδο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2010 οι συνηθεις υποπτοι θα παμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Batsakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 Ποοοοοοοοοοοοοοοο όλο την μάσα σκευτόσαστε! Άμα πσηθεί ο Snode μέσα οποτε.... 7.Batsakos+SnodeGr=50-50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 πρόταση για τη διαδρομή: Εθνική οδός => Αττική οδός (είσοδος 8) και σε 15 λεπτά περίπου βγαίνετε από την έξοδο 12 (λεωφόρος Πεντέλης). Στο φανάρι της εξόδου στρίβετε αριστερά. Κρίμα που έτυχε έτσι σήμερα.... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 Ποοοοοοοοοοοοοοοο όλο την μάσα σκευτόσαστε! Άμα πσηθεί ο Snode μέσα οποτε.... 7.Batsakos+SnodeGr=50-50 Γιατι ζευγαρι ειστε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 πρόταση για τη διαδρομή: Εθνική οδός => Αττική οδός (είσοδος 8) και σε 15 λεπτά περίπου βγαίνετε από την έξοδο 12 (λεωφόρος Πεντέλης). Στο φανάρι της εξόδου στρίβετε αριστερά. Κρίμα που έτυχε έτσι σήμερα.... :( δεν τα ξερω τα κατατοποια. αλλα αν καποιος ειναι στην εθνικη οδο γιατι να μπει στην αττικη για να παει πεντελη ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 Πεντελη εεεε? Καλα αν σας πω τοσο καιρο οτι ειχα γραψει ΠΑΡΝΗΘΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειμαι αθλιος ! ΓΙα αυτο δεν μου εβγαιναν τα δρομολογια που λεγατε για αττικες οδους. ΡΕ ΠΑΡΝΗΘΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ !!!!!!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ Καλα ας το αφησουμε πεντελη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 Ελα ελα και πεντελη γαμω τα σουβλατζιδικα εχει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 Εγω ειμαι 50-50 παιδες για αυτο και δε λεω τιποτα. Τηλεφωνα εχουμε και μιλαμε! Το εχω παρακανει τελευταια... Παιδες εχω κανονισει για σημερα, πριν 2 βδομαδες, κι ουτε που το θυμομουν, ακυρος εγω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 Πεντελη εεεε? Καλα αν σας πω τοσο καιρο οτι ειχα γραψει ΠΑΡΝΗΘΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειμαι αθλιος ! ΓΙα αυτο δεν μου εβγαιναν τα δρομολογια που λεγατε για αττικες οδους. ΡΕ ΠΑΡΝΗΘΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ !!!!!!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ Καλα ας το αφησουμε πεντελη η πρωινη βλεπω κανει δουλεια καλη επρεπε να σε στειλουμε παρνηθα εσενα δεν σου χαλαμε χατηρι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 παιδες εγω ειμαι χαλια,κρυωμενος κ δεν θα ερθω.θα ερθει η γυναικα απο το σπιτι να με φροντισει :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 βαλτε λιστα 1.vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 Αρα εχουμε 1. Alarm+amore (μας τελειωσε αυτο ) 2. Demplar+amore 3. Vagelisv+amore? 4. xourafis 5. HLIAS 50-50 Αλλος με την βαρκα μας ? Βαγγελα κανονισε ωρες , συναντηση ΚΤΛ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 Αρα εχουμε 1. Alarm+amore (μας τελειωσε αυτο ) 2. Demplar+amore 3. Vagelisv+amore? 4. xourafis 5. HLIAS 50-50 Αλλος με την βαρκα μας ? Βαγγελα κανονισε ωρες , συναντηση ΚΤΛ. 9 καλα ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 καλα ειναι. αλλα 9 που ? εγω θα αναιβω απο εθνικη . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 καλα ειναι. αλλα 9 που ? εγω θα αναιβω απο εθνικη . θα τα πουμε κατα τις 7 αναλυτικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2010 παιδες...για εμενα ακυρο, συγγνωμη. 1. Alarm+amore (μας τελειωσε αυτο Posted Image) 2. Demplar+amore 3. Vagelisv+amore? 4. xourafis 5. HLIAS 50-50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες