FlashGordon 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2010 Γεια σας ρε αγορια...εχω ενα φιλαρακι που ψηνεται για μηχανακι εψαξε και κατεληξε σε αυτα..εγω δεν ξερω τι να του πω γιατι δεν εχω ασχοληθει με τετραχρονα...ποια η γνωμη σας για τα συγκεκριμενα παπια? Τι θα του προτεινατε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2010 ειναι ακριβως τα ιδια απο σκελετο και μοτερ το συν ειναι στο MODENAS γιατι εχει δισκοφρενο πισω η επιλογη δικη του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2010 Eνα και το αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2010 ειναι ακριβως τα ιδια απο σκελετο και μοτερ το συν ειναι στο MODENAS γιατι εχει δισκοφρενο πισω η επιλογη δικη του... εχω ακουσει πως το ZX εχει πολυ καλυτερης ποιοτητας πλαστικα ομως απο το μοντενας,αληθευει? τωρα δικια μου αποψη να παρει ZX γιατι η kawasaki εχει μεγαλυτερο ονομα απο την μοντενας εδω...σαν χρονιες και μονο φτανει... απο ομορφια το μοντενας εχει τεραστια αυτοκολλητα..κσενερωμα δηλαδη... ZX πρασινο ολα τα λεφτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εγω λεω το zx γιατι ειναι πιο ομορφο και ειναι kawasaki. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2010 από τον andrewk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2010 ειναι ακριβως τα ιδια απο σκελετο και μοτερ το συν ειναι στο MODENAS γιατι εχει δισκοφρενο πισω η επιλογη δικη του... +1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2010 Πάνω-κάτω τα ίδια είναι,εγώ θα διάλεγα καβασάκι,το θεωρώ ομορφότερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες